Written by Bella | April 7th, 2017

Sah diijabkabulkan sebagai suami dan isteri pada 30 Mac lepas di Glasshouse at Seputeh, semalam pelakon Nora Danish dan Nedim Nazri telah melangsungkan satu majlis doa selamat.

Majlis itu dihadiri oleh ahli keluarga terdekat, rakan-rakan dan juga pelajar tahfiz.  Dengan tema warna putih, ia melambangkan lagi kesucian majlis tersebut dalam mencari keberkatan didalam rumah tangga yang baru dibina.

Kami juga turut mendoakan agar perkahwinan Nora dan Nedim dilimpahkan dengan kebahagiaan dan keberkatan. Semoga rumah tangga mereka kekal sehingga ke jannah.

Berikut beberapa lagi foto sekitar majlis doa selamat Nora dan Nedim dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : kakifoto_

97 responses to (15 FOTO) Sekitar Majlis Doa Selamat Nora Danish Dan Nedim Nazri

  1. Mohd Aswad says:

    Tahniah Nora dan Nedim.. semoga bahagia ke anak cucu..

  2. Mak Becok says:

    Gelinya aku kat si penjilat2 pasangan porno jijik ni yg. sekrg. nak menyamaq pula selepas menghina istiadat adat nikah pusaka nenek moyang Islam/Melayu berzaman kita dgn. bercium mulut & berpakaian lucah keparat?!!

    Tak dak siapa nak percaya lagi temberang jijik lu oi terutamanya si betina-ejen Zionis tu – mcm. si penyamaq bapa jantan tu yg. asyik berpegangan tangan & berpelukan mcm. si Homo dgn. si puak Zionis Tonggeng eng homo DAPig amat jilaka tu! Bila si Kitol ni nak berambos dr. Umn*?!!!

    • Mat Terengganu suka nasi ayam says:

      masalah jiwa ko ni meroyan kul 3:20 pagi , lupa makan ubat ke cam mana ?
      dari atas sampai bawah komen benda sama.. dasar giler attention

      • Mak Becok says:

        Yg. lu si penyamaq kapir laknat burit dok sewel memanjang, apahal si kapir laknat DAPig/PAPig SingaPORK homo pelac*r tertonggeng jub*q tepi longkang busuk?!! Jilaka lu!

  3. Yekeni says:

    Sorry, jgn kecam i. I seriously thought it was like a ziarah kematian…. all white……

    • yelah tu says:

      erk?…ziarah kematian mmg kna all white or all black ker? adat dr mn tu?
      Sorry, jgn kecam i…tye jer

      • Yekeni says:

        I tak tau. I’m not malay. I would wear whatever. Tapi bila nak ziarah kematian and i tak pakai putih, i was asked kenapa tak wear white. And i was asked takde tudung putih ke? So i thought it’s malay tradition. Too many traditions. This cannot, that cannot. Itu salah, ini salah…

    • Mat Terengganu suka nasi ayam says:

      putih kan lambang suci bersih innocent tapi pemakai nya makan dedak banyak sangat patut pakai warna hitam jer semua

      • Mak Becok says:

        Sebenaqnya si penyamaq kapir laknat but*h, si kapir laknat mcm. lu yg. pemakan dedak penajjah paarsit/lanun DAPig homo pelac*r tertonggeng jub*q tepi longkang busuk – memang Jilaka habis!

  4. Mak Becok says:

    Semoga Allah SWT menghukum mana2 si penyamaq keparat terutamanya si VIP2 bangsat yg. mempergunakan Islam termasuk anak2 Yatim yg. malang! Depa ingat benda ni main2!

  5. Juju says:

    Sesungguhnya bini baru bapa Nadem lebih cantik dan classy dari Nora..

    • Gym bou says:

      Alar Juju mesti lah lebih cantik, dia lagi muda dan berpelajaran tinggi. Dia ada degree dan dulu pengacara astro. Membesar pun dari keluarga kaya tulah classy.

  6. Juju says:

    Mak tiri Nadem yang muda lebih cantik dan classy dari Nora. Tak percaya tengok IGnya.

  7. senjakala says:

    yelah tu classy lah sgt!

  8. Imani says:

    Yah i dah goggle mak tiri Nadem. Lebih muda dan cantik dari Nora ? kelakar bila fikir bini bapa lebih muda dan cantik. Yalah bapa kaya raya banyak duit, perempuan muda dan classy pasti suka. Si anak pula mungkin bapa masih bagi duit, dapat lah artis seperti Nora.

  9. Tamaki says:

    Waktu kawin isteri pertama mungkin isteri terbaru ni belum lahir. Dah lama bersama tak kan nak cerai kerana nak kawin isteri yang cantik dan muda. Common sense lah.
    Mak tiri rasanya pengacara rancangan tv tapi tak ingat apa.

  10. Sasiernda says:

    Nadem step mother name is Haflin. I agree she is more pretty than her step son’s wife. Sophisticated women, She travel a lot sitting in first class and staying in fine hotels. I think her husband must be proud and love her so much expecially now they have a cute baby together. Her husband so rich. Lucky her.

    • anon says:

      You should go back to school and learn the basics of english….
      Dah tengok pun gambar haflin tu, nampak mcm pondan je…..ko kene gih test mata…

  11. Oya says:

    I penat2 google step mother Nadem sebab korang. Bukan peminat sesiapa tapi betul lah DS tu ada daya tarikan. Kalau senyum manis sangat. Mungkin DS cantik sikit dari Nora. Untung kot TS Nazri bini muda dan cantik. Wanita tu pun untung juga dilimpahi kemewahan. Selalunya suami berpoligami lebih sayang bini muda.

  12. Alexandra Suparman says:

    Anon dengki lol… Kasihan…. muka orang cantik kata muka pondan….dia kot yang tengok sambil tutup mata sedangkan sendiri muka macam ungka..
    Kalau aku tulis english anon mungkin suruh i masuk tadika. Kalau nak mengajar pergi buka kelas tution bukan di sini…lol

    Kalau aku…Nora muka comel …muka bini menteri cantik..masing2 ada keistimewaan…

  13. Hahaha says:

    Anon sila jangan dengki ok ? orang lawa awak kata macam pondan
    Orang mungkin baru nak belajar english ko nak mengata pula. Ketara busuk hati ? sucikan hati anon
    Nora dan Nadem pasangan serasi
    Semoga terus bahagia

  14. Anonymous says:

    Mak tiri Nora sebelum kahwin dgn bapak Nedim dia pun janda jugak, apa yg kelas nya, muka cantik tapi dah tua, suara pun mcm terkepit2, biasa lah style suara nak mengoda Pak Menteri, skrg ni konon nak privacy anak dia, letih nengokkan, tapi pos jugak dlm IG tunjuk separuh2 mcm apa aja

  15. bila nora nyanyi rap says:

    semua cantik, semoga nora dan nedim bahagia hga ke jannah.. tapi geli la nak tgk nora buat gaya ala2 hip hop (nampak cool).. meremang segala bulu yang ada. ok bye!!