April 9th, 2012

Nah layankan terlebih dahulu 14 keping gambar secara random sekitar malam Anugerah Bintang Paling Popular Berita Harian 2011. Untuk makluman, anugerah kali ini merupakan anugerah kali ke 25. Sudah tahap jubli perak.

gambar malam abpbh2011

Layankan 13 lagi gambar sekitar malam ABPBH2011 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Sekiranya berminat untuk membaca komen yang menarik mengenai majlis ini, boleh ke Facebook BeautifulNara.

gambar malam abpbh2011
gambar malam abpbh2011
gambar malam abpbh2011
gambar malam abpbh2011
gambar malam abpbh2011
gambar malam abpbh2011
gambar malam abpbh2011
gambar malam abpbh2011
gambar malam abpbh2011
gambar malam abpbh2011
gambar malam abpbh2011
gambar malam abpbh2011
gambar malam abpbh2011


181 responses to “(14 GAMBAR)Sekitar Malam ABPBH2011 Part I”

  1. Anonymous says:

    bg aku fesyen MALAYSIA ni smua okay… fesyen artist indon cube smua tgok… WAJIB pakai SKIRT pendek, dan atleast wlpun tetek tk nmpk,misti sdkit2 nmpk LURAH2 or ketat2 di dada so ada nmpk GUNUNG2.,, biarlah kembang mcmna,tp menutup kaki,alhamdulillah xda sesapa pki skirt mlm tu.. cuma mkin byk pakai ala2 SLEEVELESS…n ketat mcm xdpt bernafas!! hopefully Yusry sntiasa berdua or menemani Lisa surihani,jgn mcm kawin dgn Erra dulu,mula2 rapat2,,then jauh2.. alasan sorang sibuk,kerja bla2…. boreng..kalo bleh consistent mcm Fauzi Nawawi&Lisda, CT&datok K,

  2. pesanambokekome says:

    nabilahuda..cepat2 la ko tobat, anak dok besar..ko pun makin tua…mcm p*****r tua xlaku jer.
    najwa-ko g sekolah dulu, udah mcm badut ..sian mak ayah ko, famili ko, kwn2 ko ishkishkishk…malu comp ler
    RCW dan yg seangkatan baliklah pada Allah..tobat, cari ilmu ugama…kubur dok panggei dah punnnnn
    yg menang jgn mengada2..xkemana2 pun, GAH skjap jer, fafau xreti2 nk kawin ker..jadilah surirumah..awk tu menyemak industri je,,sama jugaklah..ngan minah perasan tuu, ntah ape2 lambai tgn mcm bagus…hampehhhh hahahahihihihuhuhu..sian aku nengok artis malaysia ni ….x kualiti, kntroversi belambak2..gilagalmor

  3. zaza says:

    xfhm knp korg nk mrh2 sgt tasha shila menang? kalaw betul peminat sejati mestilah undi kan? xkn menang sorak je?come on beb.this is competition. btw, kitorang yg undi dia ramai2. problem?
    TASHASHILATEAM memang best!

  4. christina says:

    apa2 pun , minat tgk dressing fazura . . Simple dan sesuai dgn fazura yg cantik . . Yg samsul ckp pasal fasha artis berdisiplin tu . . Errr mcm perli fasha sja . . ‘berdisiplin’ la sgt . . Sy pun biasa jga pakai dress utk ke majlis kawin n birth party tp sy tau mcm mana nk mngayakan bju . . X perlu image consultant pun . .huhuhu . . Artis msia kdg2 over cara berpakaian . . Kahkahkah . . Itu yg d banggakan sgt ? Korg suka komplen bju artis kpop pakai pendek2 (dh sah2 mereka christian cm sy) . . Tp artis msia ? Huhuhu . . Sadis

    • ahahaha says:

      aku stju.. ada coment kat atas ckp “fesyen artis Indon g cntik dr artis malaysia”.. mmg indon fesyen dy lawa sbb,atleast kaki msti nmpk-wajib pki skirt or belah2.then kalau dada dia tak nmpk lurah2,atleast diKETATKAN mcm Datok CT,nmpk gunung2… fesyen kembang2 ni tk pernah lapuk,sbb fesyen muslim pun mesti loose,so xde mslh pun.then senang nk bernafas..yg silapnya kat atas ketat,kat bawah kembang… so the best dress yg goes to MAYA KARIN- paling sopan!! tp kalo fashionable but tidak kontroversi- fafau lh.. sbb fafau x transparent,xketat berbagai,dada pun tk nmpk so lelaki xkkan ghairah

    • mie says:

      Yer ker ko pakai dress tue lawa… di mata ko mmg lah nampak lawa.. tapi dimata org lain… yg hadoooo…(bak kata erra fazira) yelah kwn2 mmg tak ckp depan2… belakang sapa tahu… klau berani sgt.. letak pic ko yg dikata pandai berfesyen tue kat sini or bagi jer link suruh org kat sini click. baru ko tahu camana komen ko akan kena. ok bye

Loading...