Written by AbangNara | May 17th, 2013

Akhirnya saat yang ditunggu-tunggu tiba jua. Semalam, Ning Baizura dan suaminya telah pun memperkenalkan anak mereka, Ryan Sky Dalton buat pertama kalinya untuk tatapan umum. Memang comel sangat-sangat si Ryan ni.

gambar ryan sky dalton

Sekali imbas, Ryan ada mirip wajah ibunya. Anak lelaki kalau ikut muka emak confirm besar nanti handsome. Semoga Ryan Sky Dalton akan membesar dengan penuh sihat dan menjadi anak yang soleh.

gambar ryan sky dalton

Lagi 12 keping gambar Ryan Sky Dalton dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar RentakSejuta.
ephyraP.S: 10 hari sahaja sudah nampak kesan positif pada wajah!!! Hebat sungguh Ephyra ini. Nak tahu betul ke tak, kenalah cuba. Yang pasti, memang ramai dah jadi lebih kacak dan cantik dengan Ephyra. Untuk tempahan dan pertanyaan, anda boleh LIKE Facebook Ocean2U, layari www.oceanlife2u.com, email ke [email protected] atau telefon terus ke 03-4141-7889.

gambar ryan sky dalton
gambar ryan sky dalton
gambar ryan sky dalton
gambar ryan sky dalton
gambar ryan sky dalton
gambar ryan sky dalton
gambar ryan sky dalton
gambar ryan sky dalton
gambar ryan sky dalton
gambar ryan sky dalton
gambar ryan sky dalton
gambar ryan sky dalton

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

94 responses to (14 GAMBAR)Ryan Sky Dalton, Si Jantung Hati Ning Baizura

  1. kak ton milik aaron aziz says:

    comel lagi kak ton. auwwww

    0

    0
  2. Queen B says:

    Momey aih Ryan Sky Dalton.

    Booolatnya Ning.. Xpe pelan2 kurus, tak ke mana :)

    0

    0
    • aina says:

      ala… sat gi..berduyun2 slim package yg dtg nk taja kuruskan bdn… slim world, mayfair..retis kan… jap lg kurus blk la tu.. hehe..

      0

      0
  3. gelly gelly says:

    ya allah, comelnya dak nie.. cute.. :)

    0

    0
  4. Anonymous says:

    wow…soo cute :)

    0

    0
  5. reenashah says:

    comelnye….. extremely cute…

    0

    0
  6. langit sky says:

    byk iras ning.. kulit pn x brapa putih sgt…

    0

    0
  7. marsh says:

    eeeiiiii nomey2nyeee geramm sgt

    0

    0
  8. PAH says:

    Ning nmpak berisi…tp xpe leh diet nnt…. yg pnting baby comey

    0

    0
  9. honeywellz says:

    Wow!!! super cute….ni wat ramai nak kawin dgn mat salleh, dapat anak sangat2 comel..

    0

    0
  10. kiahohkiah says:

    aku xsure dak ni kulit putih ke gelap..nk kate putih, xmcm putih gebu..nk kate gelap, xpulak…kulit mcm ala2 lpas berjemur..kilat2 macam mak dia…btw, dak ni cute mcm bapak dia…hewhewhew

    0

    0
    • Queen B says:

      K.E.L.A.B.U A.S.A.P ?

      0

      0
    • loli says:

      kdg2 mlayu caprut ni mmg bdoh n kmpongkn.bile kulit gelap bdk tu di katakn hodoh.pdhal mat saleh dok brebut nk kulit mcm ni.jakun sgt tu la dok kmpung je.aku dok europe summer tiap2 hr diaorg g tan kn kulit nk dptkn kulit warna mcm ni..yg pnting ank ning ni exotic..hnsem bl beso.ank ko ade kiah??

      0

      0
      • Anonymous says:

        hello mat salleh tu berjemur sebab nak kulit coklat, bukan hitam mcm negro…tolong bezakan kulit coklat dgn hitam yer,

        0

        0
        • Sabiha says:

          to Loli…ni Malaysia.. tak ada masa aku nk berjemur utk hitamkan kulit aku, ko nak suruh aku jadi minah afrika?? duk Malaysia yg dh sedia panas nk ikut style org putih berjemur…ha3, abis lah kulit aku

          0

          0
        • ainie says:

          org melayu tak payah gatal2 nak berjemur, nak buat apa ? ke baru keluar dari peti ais yg nak berjemur sgt tu, kat Malaysia ni panas terik..org mkn aiskrim nk hilangkan dahaga…dia gatal nak berjemur tgh panas lawak2

          0

          0
      • Anonymous says:

        org melayu ni cpt jer terpengaruh dgn budaya luar…omputih ikut suka dia lah nk berjemur ke hape, kan tmpt dia sejuk…kita duk malaysia kalau berjemur mcm tu..lagi hitam lah kulit

        0

        0
      • Jasmine Kuih Lapis says:

        @Loli…ko ni mesti org melayu kan, i tak paham kenapa org melayu ckp muka mcm tu eksotic, sedangkan omputih kat luar sana dia kata muka melayu tu eksotic sebenarnya..muka mix bagi dorang tak eksotic mana pun, x caya gi tanya donald trump

        0

        0
  11. bungakejora :) says:

    GERAM TGK MUKA ANAK Ning Baizura Ryan Sky Dalton, TERLALU HENSEM N CUTE..

    0

    0
  12. mat tajam says:

    tergelak aku baca komen si kiah ni…

    KILAT2 macam mak dia..hahaha

    0

    0
  13. seri says:

    putih ke itam ke pe penting…mind set org malay kite, nan hadooooo. sihat n sempurne baby ni….syukurrrrr

    0

    0
  14. ponpon says:

    alolo..comelnya ryan ni! secomel kak tongggg..:D

    0

    0
  15. papa cudin cygku says:

    comeynye…. ikut muka papa dye larh.. hehehe.. anyway tahniah ning dpat jgk bby kulit putih… hehehe..

    0

    0
  16. ................. says:

    comeiiiinya anak ning ni…pd aku muka dia ikut papa dia la…

    0

    0
  17. Anonymous says:

    comelnya anak ning

    0

    0
  18. ss says:

    comelnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    0

    0
  19. Anonymous says:

    comel nyeeeeeee..mcm anak patung hehehe

    0

    0
  20. Halmah says:

    warna kulit anak ning ala2 bronze.. comel sgt..

    0

    0
  21. Anonymous says:

    comellllllllllllllllllllll……………..amat2 …..syukur…sihat dan sempurna….

    0

    0
  22. sarcasm says:

    Nasib baik ikut rupa laki dia, muka mat saleh. Kalau ikut muke ning baizura jd nepal anak die. Lololol

    0

    0
  23. nana says:

    kawen ngan mat salleh Insha Allah dpt anak yg ensem.. tapi mat salleh real, xghamai ensem.. so pejam mate jela kawen ngan mat leh if nak anak ensem/ cute/ jelita. hoho..

    btw anak Ning.. mmg cute n ble besar nanti sure ghamai peminat nih.. ;)

    0

    0
  24. bakal ibu,,hehehe says:

    comelnya anak ibu ni..moga jadi anak soleh ye sayang…muahhhhh….

    0

    0
  25. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    ya allah…what an adorable kid?…. tahniah ning and her hubby…

    0

    0
  26. pastenuk says:

    ingat negro tadi…dua kali pandang baru prasan ning kekekekeke sorry ye ning~

    0

    0
  27. Marc Anthony says:

    Macam kulit orang Latino

    0

    0
    • Anonymous says:

      nasib baik tak hitam lagi..kalau tak jadi bangla

      0

      0
      • Miss S says:

        tak baik u kutuk orang kulit hitam, nanti kalau ada org india kat sini..nanti dia marah

        0

        0
      • Adiras says:

        Ini lah mentaliti Melayu bodoh..hitam sket cam dicakap macam Bangla. tolong lah. Putih tak semestnya cantik.

        0

        0
        • mak jemah kurus says:

          putih sgt x cantik jugak….hitam sgt mcm awang afrika tak cantik jugak, sedang2 lah cukup lah, x gitu

          0

          0
        • Anonymous says:

          yg mcm ank ning ni dah ok, kalau hitam sgt nmpk mcm negro..ko suka ker negro si awang hitam ? kerjanya buat lari anak dara org..eeee kalau aq jumpa awang hitam afrika, aku lari jauh

          0

          0
        • Julia Shahirah says:

          Adiras sentap..ko pegi lah kahwin dgn bangla, kat Malaysia ni susah nk jumpa keturunan melayu kulit gelap seakan2 bangla, cuba tanya mana2 wanita Malaysia dorang pernah guna tak krim pencerah, msti pernah kan walaupun skali

          0

          0
  28. loli says:

    he is so cute..exotic sgt muke ank ning ni.mst hensem bl beso.mcm latino ade mcm african american pon ade.xde muke mlayu lngsung.kuat gen laki hang ye ning..

    0

    0
    • Anonymous says:

      errr laki ning tu muka org putih lah…campur dgn ning tu yg jadi mix…kalau tak hitam legam lah jawabnya

      0

      0
  29. Sara says:

    ok lah tak hitam sgt…kalau hitam sgt tak cute pulak, baby ning ikut muka hubby dia lah, ala2 omputih gitu

    0

    0
  30. liz says:

    COMEL….

    0

    0
  31. Tahniah Ning dapat Baby Boy !

    0

    0
  32. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    nama suami ning nak sama mcm nama tpt my MIL tinggal….dolton, illinois…watever…

    0

    0
  33. syu says:

    comelnya:)

    0

    0
  34. cotton says:

    sebenarnya ryan sky dalton secerah kulit daddynye..sy berada di majlis itu semalam..

    0

    0
  35. x kiSah says:

    baby sngt coMeL.. and gigi Ning putihnye dan tersusun.. kihkihkih…
    waLaupun Ning hiTam maniS, kuLit dia cantik..

    0

    0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      comel Nye anak ning….mancong idong baby dia soooo cute..

      0

      0
  36. Kamarul says:

    anak bapak ni, first time tgk kat rotikaya terus terdetik kat hati yg baby ni ikut ayah dia, kat rotikaya pic lagi cerah

    0

    0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      kalau muka baby ni ikot ayah dia nk kena tindik satu telinga untok sarat aje nenek minah jambu yg cakap…kalau tk tindik nenek minah jambu cakap kalau tk bercerai mati bercerai idop ! eh ntah lah ! kalau tk ikot pulak skali jadi betol2 amacm ? ini petua orang tua2 itu pn kalau nk ikot kalau tknk ikot tk payah laaaaaa………..minah jambu cuma kasitau aje

      0

      0
  37. Anonymous says:

    comei btl la anak ning ni…gerammmmmnya tengok…mcm nk cubit2 pipi dia..suka tengok pic masa dia tido..isap jari lagi tu…

    0

    0
  38. moon apache says:

    sian anak

    0

    0
  39. kucinghitam says:

    comel nyer anak ning besar nanti sure hensem

    0

    0
  40. Anonymous says:

    ya betul anak fasha sanda tak comel langsung

    0

    0
  41. arisa says:

    ya Allah, kenapa korang kisah sangat kulit apa pun?
    yang kutuk2 afrika, bangla semua tu, Allah dah jadikan dorang kulit macam tu la.
    Kenapa kita kena pandang kulit orang? Haih.

    0

    0
  42. Anonymous says:

    kulit anak die macam amerika latin kan? kulit cam JLO ..nak kata putih tak nak kata hitam x..

    0

    0
  43. minah jendul says:

    yang korang kutuk kulit org ni ciptaan sape?

    0

    0
  44. Anonymous says:

    kenapa nama macam mat salleh.nama tak de macam melayu.okay comel….

    0

    0
  45. amy says:

    ada maksud ke nama anak die tu….

    0

    0
  46. wateva says:

    orang melayu nie bodoh dah tak der kerja .. tgk orang lain kahwin campur dah ‘trippin’ relax la ..orang melayu nie really bila topic bab kulit dah rasa insecure tiba2 semua nak jadi putih la .. wateva la anak ning tu putih ker hitam ker .. asalkan dia sihat and both parent love him .. ish!

    0

    0