November 7th, 2018

Penduduk Malaysia beragama Hindu baru saja menyambut perayaan Deepavali atau Diwali. Bersempena Diwali, selebriti Malaysia tidak ketinggalan menggayakan pakaian cantik budaya masyarakat India.

Berikut ialah antara selebriti yang memuat naik gambar mereka dalam busana bertemakan Diwali.

  1. Neelofa


Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.



2. Fasha Sandha

3. Wawa Zainal

4. Aidil Aziz

5. Nabil Ahmad

6. Sajat

7. Umie Aida dan Nadia Brian

8. Nina Ismail Sabri dan Jovian Mandagie

9. Raja Ilya

10. Ifa Raziah


155 responses to “(14 GAMBAR)Fesyen Selebriti Malaysia Bersempena Sambutan Deepavali”

  1. Anonymous says:

    Byk islam dlm ni. Tpi hanya di kad pgenalan.
    Tak tahu beza hak islam dan hak agama lain.
    Tengok komen sudah tahu. Org islam mmg cepat terpengaruh dri hak org lain. Contohnya pakaian dan yg lainya.
    Rasuah..mencuri..mencuri hak ciplak..semua tu kes byk dari org melayu.

  2. Anonstickpan says:

    Tefakkk did I just read??? Having a meltdown for a post like this? Wow. So not worth it… Chill la sistur… Beautiful Nara jer pun LOL

  3. fisha sunda says:

    Bodonya wekkkk ni. Mental pun ade aku nengoknye. Ni mesti stok kene buli je kt skola & opis sbb perangai freak cmni. Nk membuktikan dia takde life mesti dia akn reply comment aku ni. wkwkwkwk

Loading...