Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(14 GAMBAR)Fesyen Selebriti Malaysia Bersempena Sambutan Deepavali

Penduduk Malaysia beragama Hindu baru saja menyambut perayaan Deepavali atau Diwali. Bersempena Diwali, selebriti Malaysia tidak ketinggalan menggayakan pakaian cantik budaya masyarakat India.

Berikut ialah antara selebriti yang memuat naik gambar mereka dalam busana bertemakan Diwali.

Advertisement
  1. Neelofa


Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.



2. Fasha Sandha

3. Wawa Zainal

Advertisement

4. Aidil Aziz

5. Nabil Ahmad

6. Sajat

7. Umie Aida dan Nadia Brian

8. Nina Ismail Sabri dan Jovian Mandagie

9. Raja Ilya

10. Ifa Raziah

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

155 Comments

  1. Anonymous

    November 9, 2018 at 11:11 am

    Byk islam dlm ni. Tpi hanya di kad pgenalan.
    Tak tahu beza hak islam dan hak agama lain.
    Tengok komen sudah tahu. Org islam mmg cepat terpengaruh dri hak org lain. Contohnya pakaian dan yg lainya.
    Rasuah..mencuri..mencuri hak ciplak..semua tu kes byk dari org melayu.

  2. Anonstickpan

    November 9, 2018 at 8:49 am

    Tefakkk did I just read??? Having a meltdown for a post like this? Wow. So not worth it… Chill la sistur… Beautiful Nara jer pun LOL

  3. fisha sunda

    November 9, 2018 at 7:41 am

    Bodonya wekkkk ni. Mental pun ade aku nengoknye. Ni mesti stok kene buli je kt skola & opis sbb perangai freak cmni. Nk membuktikan dia takde life mesti dia akn reply comment aku ni. wkwkwkwk

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top