(14 GAMBAR)Benda Pelik Yang Pernah Dijumpai Dalam Makanan

Trending

(14 GAMBAR)Benda Pelik Yang Pernah Dijumpai Dalam Makanan

Kadang kala, tengah syok hendak menikmati makanan, kita terjumpa benda-benda pelik dalam makanan tersebut, misalnya rambut dan lipas. Artikel ini memaparkan antara benda pelik yang pernah dijumpai dalam makanan.


 photo gross-food.jpg
 photo gross-food2.jpg
OK, mesti terus terbantut selera kan kalau jumpa rama-rama dan kepala ayam dalam makanan segera? Lagi 12 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Advertisement



 photo gross-food3.jpg
 photo gross-food4.jpg
 photo gross-food5.jpg
 photo gross-food6.jpg
 photo gross-food7.jpg
 photo gross-food8.jpg
 photo gross-food9.jpg
 photo gross-food10.jpg
 photo gross-food11.jpg
 photo gross-food12.jpg
 photo gross-food13.jpg
 photo gross-food14.jpg
Laporan asal: ViralNova

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

6 Comments

  1. hanamunir

    March 12, 2014 at 10:44 pm

    arghhh..aku pernah jumpa cicak dalam nasi lemak..da rupa macam ikan bilis..adik2 aku yang lain baru nak start makan, aku ni la yang da da sedap2 makan separuh, aku ni pelahap sikit, lapar tahap gaban..angkat satu ikan bilis besar ni, aik, apasal ikan bilis ni lain macam, ekor dia halus je,panjang, mata dia bulat hitam semacam, and macam ada kaki je..budak-budak kan, pending skit,10 saat belek-belek, tenung-tenung, baru la, daddy, cicakkkkkkkk!!! daddy aku terus bungkus balik nasi lemak semua, bawa pergi kat kedai yang jual tu balik..hari yang kena tu mummy aku balik sekolah lambat, tu yang daddy aku beli kat luar je..kalau tak silap, benda ni jadi time aku umur 7-8 tahun..lepas tu, lama juga la aku fobia tak makan nasi lemak..giler la, memang cicak goreng tu da nampak macam ikan bilis size besar skit, sebab cicak tu da garing kan..anak cicak terjun masuk dalam kuali time diaorang tengah buat sambal bilis kot..fobia2..urgghhhh…

  2. Pingback: Saya Kerja Siang Malam Kumpul Wang Untuk Cuti Ke Luar Negara – Ika Nabila | Malaysia Boleh

  3. saiful

    March 12, 2014 at 12:16 pm

    ak pernah jumpa lipas dlm nasi goreng kt kantin sklh.. pstu 2 bln x mkn kt kantin smapilah tukar tauke baru

  4. Pingback: (14 GAMBAR)Benda Pelik Yang Pernah Dijumpai Dalam Makanan | PautanPautan

  5. amin

    March 12, 2014 at 11:34 am

    adehhhh…giler btull….aku pun prnh jumpe katak dlm sayur…rs nk putus anak tekak aku nengok…dgn lendir kat bdn katak tu skali…ingtkn nk mkn flora je…tp tgk2 fauna pun ada skali…trauma aku weyyyyyy

Loading...