Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(14 GAMBAR)Tasha Shilla Gayakan Busana Hari Raya Hatta Dolmat Part II

Mungkin busana hari raya Hatta Dolmat yang Abang Nara keluarkan semalam kurang diminati oleh anda semua. Namun jangan risau, masih banyak pilihan busana yang digayakan oleh Tasha Shilla untuk tatapan anda. Abang Nara pasti versi kali ini lebih memikat dan mempersona.

tasha hatta

Advertisement

Abang Nara rasa kalau anda seorang yang tinggi lampai dan mempunyai potongan badan seperti Tasha Shilla, busana La Dolce Von Teese rekaan Hatta Dolmat ini sememangnya untuk anda. Untuk info lanjut boleh layari Facebook Hatta Dolmat. 13 lagi gambar Tasha Shilla yang tampil elegan dengan membaca entri ini sepenuhnya.

tasha hatta

P.S: Dapatkan kerepek pedas ubi basah yang dibawa khas daripada Batu Pahat untuk memeriahkan lagi hari raya anda. Harga dijamin berpatutan dengan kesedapan yang sangat awesome. Email ke [email protected] untuk tempahan dan pertanyaan.

tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

81 Comments

  1. kanak-kanak desa

    August 3, 2012 at 4:09 pm

    astaghfirullahalazim…baik pakaikan pada model patung..nak jual baju je kan..tak yah la nak posing bagai..

  2. nor

    August 3, 2012 at 12:21 pm

    make sure kalau nak pakai baju macam ni lemak2 berlebihan kat perut tu kasi buang dulu…dah macam sarung nangka dah aku nengok…

  3. sam sung no kia

    August 3, 2012 at 8:50 am

    aku nk tergelak bc komen2 kat ats ni yg kelakar :p
    tp mmg mimik muka yg TS bt terlalu over n xsesuai tok posing baju raya..
    lg 1 baju raya xcntek lgsg….

  4. kocen bertandok pat

    August 3, 2012 at 8:37 am

    pelik la bju koni HD. c sila ni pon awat posing cmtu.. haha sndri pikeyy

  5. huahuahua

    August 3, 2012 at 7:59 am

    babe…sorry..but i can se your ‘babat’, crystal clear berlonggok kat perut tu……..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top