Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(14 GAMBAR)Tasha Shilla Gayakan Busana Hari Raya Hatta Dolmat Part II

Mungkin busana hari raya Hatta Dolmat yang Abang Nara keluarkan semalam kurang diminati oleh anda semua. Namun jangan risau, masih banyak pilihan busana yang digayakan oleh Tasha Shilla untuk tatapan anda. Abang Nara pasti versi kali ini lebih memikat dan mempersona.

tasha hatta

Advertisement

Abang Nara rasa kalau anda seorang yang tinggi lampai dan mempunyai potongan badan seperti Tasha Shilla, busana La Dolce Von Teese rekaan Hatta Dolmat ini sememangnya untuk anda. Untuk info lanjut boleh layari Facebook Hatta Dolmat. 13 lagi gambar Tasha Shilla yang tampil elegan dengan membaca entri ini sepenuhnya.

tasha hatta

P.S: Dapatkan kerepek pedas ubi basah yang dibawa khas daripada Batu Pahat untuk memeriahkan lagi hari raya anda. Harga dijamin berpatutan dengan kesedapan yang sangat awesome. Email ke [email protected] untuk tempahan dan pertanyaan.

tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

81 Comments

  1. dah mcm betinal sundal lagi gersang….

  2. pemerhatiann

    August 2, 2012 at 11:12 pm

    perlu ke pose macam tu?? perlu ke perlu ke? rasa tak perlu kot. kbye!

  3. Anonymous

    August 2, 2012 at 9:16 pm

    lawa lagi baju jovian tu.

  4. Anonymous

    August 2, 2012 at 8:44 pm

    Asal aku nampak macam lebeh ‘ke-GEDIK-kan’ ni? adoi la…sila sopan sket….! bnyk lagi pose yg boleh buat org sedap mata memandang…

    AKU TAK SUKA CARA POSING KO!!!

  5. TIQ

    August 2, 2012 at 8:44 pm

    Asal aku nampak macam lebeh ‘ke-GEDIK-kan’ ni? adoi la…sila sopan sket….! bnyk lagi pose yg boleh buat org sedap mata memandang…

    AKU TAK SUKA CARA POSING KO!!!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama