August 2nd, 2012

Mungkin busana hari raya Hatta Dolmat yang Abang Nara keluarkan semalam kurang diminati oleh anda semua. Namun jangan risau, masih banyak pilihan busana yang digayakan oleh Tasha Shilla untuk tatapan anda. Abang Nara pasti versi kali ini lebih memikat dan mempersona.

tasha hatta

Abang Nara rasa kalau anda seorang yang tinggi lampai dan mempunyai potongan badan seperti Tasha Shilla, busana La Dolce Von Teese rekaan Hatta Dolmat ini sememangnya untuk anda. Untuk info lanjut boleh layari Facebook Hatta Dolmat. 13 lagi gambar Tasha Shilla yang tampil elegan dengan membaca entri ini sepenuhnya.

tasha hatta

P.S: Dapatkan kerepek pedas ubi basah yang dibawa khas daripada Batu Pahat untuk memeriahkan lagi hari raya anda. Harga dijamin berpatutan dengan kesedapan yang sangat awesome. Email ke [email protected] untuk tempahan dan pertanyaan.

tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta
tasha hatta


81 responses to “(14 GAMBAR)Tasha Shilla Gayakan Busana Hari Raya Hatta Dolmat Part II”

  1. jandi says:

    KENAPA MUKA DIA MACAM BIAWAK?
    TERUK SANGAT.
    BADAN GEMUK, PAKAI BAJU KETAT.
    OMG.
    LUCUT JAWATAN JADI ARTIS LAH WEH~

  2. mss russana says:

    tasha2,,, cover skit tummy tue,,, nmpak sgt laaa…

  3. nora says:

    baju cantik.. tasha shila xsuai jd model anda…

  4. alamaklahai says:

    perut bunchhhiitttt.

  5. kanak-kanak desa says:

    tak elok sgt mcm tu cik tasha shila..kasihankanlah pada kedua ibu bapa awk. sesungguhnya selangkah kita keluar rumah tanpa menutup aurat, suami , ayah, abg, adik lelaki semakin hampir ke neraka..sygkanlah diri kita dan keluarga kita..(peringatan pada diri sendiri juga) sila betulkan saya if saya silap..

Loading...