October 18th, 2012

Kehangatan Anugerah Skrin 2012 semakin terasa bahangnya. Selebriti-selebriti wanita sudah pun mula “warm up” dengan dress-dress yang mengikuti tema “fairytale” ketika menghadiri sidang media anugerah ini semalam.

ask2012

Nora Danish nampak seperti Snow White, putih, suci dan bersih dengan dress serba putihnya. Teknik menyorok keseksian dengan menutup bahagian bahu dengan rambut panjang sememangnya sangat kreatif. Namun bagi Abang Nara, Tasha Shilla yang muncul dengan dress “Red Riding Hood” adalah yang paling kreatif antara semua.

ask2012

12 lagi gambar selebriti-selebriti wanita di sidang media Anugerah Skrin 2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada portal hiburan OhBulan.

jubah hitam gudang

P.S: Ingin tampil dengan kelainan di pagi Hari Raya Haji kelak? Cubalah jubah hitam eklusif daripada Gudang.MY ini. Harga cuma RM139 dan penghantaran adalah percuma ke seluruh Malaysia. Klik di sini untuk melihat lebih banyak contoh jubah yang ada di dalam stok.

ask2012
ask2012
ask2012
ask2012
ask2012
ask2012
ask2012
ask2012
ask2012
ask2012
ask2012
ask2012


122 responses to “(14 GAMBAR)Selebriti-Selebriti Wanita Di Sidang Media Anugerah Skrin 2012”

  1. anon says:

    yg plg sejuukk mata memandang adalah Diana amir……..sgt konsisten dgn penghijrahannya..alhamdulillah…

    dress tasha shilla tu mcm pernah tgk ala ala dress dlm video lagu alejandro–lady gaga…nape la reka baju yg pelik2 n bleh timbulkn kekeliruan….

  2. Anonymous says:

    Kalau berpakaian menutup aurat yg sempurna tu yg paling cantik kan…diana amir tu dulu pun seksi, tp syukur sbb Allah bg petunjuk utk dia berhijrah…moga artis2 yg lain pun berkesempatan utk berubah ke arah yg lbh baik…cuma sygnya, erma fatima tu da berhijrah lama tp napa la pulak pakaian mcm tu…moga Allah bg petunjuk utk semua

  3. nak start minat diana amir says:

    Semue cantik…menepati tema fairy tale..tp x menepati tema muslimah..tapi xpela…kan ke kubur masing2.. asai jgn berjiran dahler,,hehee.. Diana Amir I luv u.. cantik as muslimah Islam.. ehh apsal lisdawati nmpak aging,,my be sbb kurus Sgt kot

  4. emma says:

    semua cantik…tuhan bagi semua sempurna,tak ada cacat cela…dosa masing2 tanggung sendiri,so biarlah siapa pun nak pakai pakaian mcm mana pun…janji jgn bogel sudahhh…diaorang ok je,kauorang yg kutuk tu tak fikir dosa ke….

  5. jim says:

    Apahal dengan Erma Fatima tu???

Loading...