Written by AbangNara | October 18th, 2012

Kehangatan Anugerah Skrin 2012 semakin terasa bahangnya. Selebriti-selebriti wanita sudah pun mula “warm up” dengan dress-dress yang mengikuti tema “fairytale” ketika menghadiri sidang media anugerah ini semalam.

ask2012

Nora Danish nampak seperti Snow White, putih, suci dan bersih dengan dress serba putihnya. Teknik menyorok keseksian dengan menutup bahagian bahu dengan rambut panjang sememangnya sangat kreatif. Namun bagi Abang Nara, Tasha Shilla yang muncul dengan dress “Red Riding Hood” adalah yang paling kreatif antara semua.

ask2012

12 lagi gambar selebriti-selebriti wanita di sidang media Anugerah Skrin 2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada portal hiburan OhBulan.

jubah hitam gudang

P.S: Ingin tampil dengan kelainan di pagi Hari Raya Haji kelak? Cubalah jubah hitam eklusif daripada Gudang.MY ini. Harga cuma RM139 dan penghantaran adalah percuma ke seluruh Malaysia. Klik di sini untuk melihat lebih banyak contoh jubah yang ada di dalam stok.

ask2012
ask2012
ask2012
ask2012
ask2012
ask2012
ask2012
ask2012
ask2012
ask2012
ask2012
ask2012

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

122 responses to (14 GAMBAR)Selebriti-Selebriti Wanita Di Sidang Media Anugerah Skrin 2012

  1. zura says:

    baju tasha syila kat dalam pic skali pandang cam lambang salib pun de gak..
    nabila huda -sangat cuumel.
    n paling cantik – diana amir!! sopan… sedap dipandang

    0

    0
    • enw says:

      diana amir yg paling cantik dan menutup aurat… syukur alhamdulillah… artis lain perlu contohi beliau…

      0

      0
      • i'm not a monster says:

        diana amir sgt cantik, kenapa lah artis lain lebih suka pakai bju yg x cukup kain, terdedah sana, terdedah sini, tgk diana amir sopan tapi cantik

        0

        0
      • darsuci says:

        tu la,diana amir gak paling cantik, sopan…tak payah nak fairytale sangat lah. penganjur bukan tanggung dosa korang pun pakai seksi2 camtu….

        0

        0
      • Anonymous says:

        erma pkai baju jenis apa? pelik org tua pkai gitu

        0

        0
      • kecoh siak says:

        nak macam diana amir. cantik. :’)

        0

        0
      • puteri says:

        Betul tu… paling lawa… paling sedap mata memandang ialah…
        Diana Amir….
        suka tengok…

        0

        0
      • Ko Kesah says:

        betol tu ustazah i pun ada ckp kaum pompuan jgn takut hilang cantik pakai tudung, Allah akan beri cahaya di wajah kita semua org tgk akan ckp cantik sedap mata memandang janji kena ikhlas bila berhijab..

        0

        0
      • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TADIKA says:

        kak cham kompius jap. ni blog beautifulnara ke Oh!Bulan?

        0

        0
      • Olga says:

        aku risau betul! takut nanti masa anugerah skrin Nabila Huda jd “Hantu Kopek”

        0

        0
    • kukukikilala says:

      betul cakap zura. baju tasya syila nmpak mcm lambang salib.

      0

      0
      • Anonymous says:

        FYI, lmbg salib tu cume kbtulan. baju tasha kalo bkk jubah blkg tu kn xde garis tegak, garis tegak tu dari ikatan jubah die. maybe mase die cat walk tali tu terbang n nmpk cam salib.

        0

        0
      • Anonymous says:

        itu cuma corak baju kan…jgn prejudis sgt la… kalau nak ikut sumer silang adalah salib balik umah check kain pelikat laki masing… majoriti kain pelikat corak silang2 kotak mcm tu kan

        0

        0
    • Anonymous says:

      Bkn lambang salib la .
      Korang kena tgk video masa Tasha cat walk dkt http://www.budiey.com.
      Baru korang nampak bju 2 mcmne .
      Jgn pk bkn2 sng melemparkan kata2 .

      0

      0
    • +Negative says:

      Bukan. Itu bukan corak, bukan juga lambang. Yang terjulur tu tali pengikat hood dia tu la. Secara kebetualan terjuntai . Lihat, perhati dan analisa dulu sebelum membuat kenyataan yg boleh menimbulkan syak wasangka dan fitnah. Kalau tidak, anda akan terlihat seperti orang jahil yang suka serkap jerang. Sekian.

      0

      0
    • semua saya suka says:

      Lisdawati nye baju mcm tak kene pun ada..mcm amoi baru balik keje opis..

      0

      0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

      Emmmmm tk sangka pulak pompan yg eksen alim pon ada kt sini …pakaian yg paling cantek pakaian erra simple je …pakaian anzalna ok …pakaian pojiah pon ok pakaian tasha shila lagi ok….nk kate kan ok2 ….pakaian yg paling paling terok pakaian lisda…erma fatima..diana..misha..loy…eeeeeeeeeeeeeeeeee tk bekenan minah jambu tengok pakaian yg di pakai oleh nama2 yg minah jambu dh senarai kn kt atas …..

      0

      0
      • Zara says:

        pakaian erra tak sesuai dengan umur dan status sebagai mak orang.pakaian macam remaja jea aku tengok.come on, sedar diri la sket kau tu dah berusia, pakaian biarlaa matured sket.tq

        0

        0
      • rupanya rupamu says:

        awk ni kalau tak babitkan pakaian diana amir tu ble tak??? ok la tu pakaian diana, pakaian muslimah… tu bukan stakat fairytale lagi.. tu la tuntutan dlm berpakaian sbg wanita…. haish!!!! jahil sgt la awak ni… jahil dlm menilai penampilan seseorang… boleh2 awak kata pakaian diana tu ‘teruk’…. adeeeh! awak ni memang sakit otak… sah-sah ada kekurangan dlm diri dan minda awak… kurang iman….. kurang waras… kurang pertimbangan…. bawa mengucap banyak2!!!!

        0

        0
      • peminat diana yg tertipu dgn tipu helah diana amir mmg lurus bendul...ha...ha..ha... says:

        betul ah minah jambu perempuan eksen bagus dn perasan tu ada je nk menyebuk..nk tunjuk kebaikkan yg dah termaktuplh tu…. kontrol suci dn comellh kononny oiii….supaya peminat2 tk lari dn bertambah2 suka kat dialh tu..kalu kat rancangan2 tv asyik2 nk betulkn tudung bawah dagu dia..asyik2 tarik kedepan..lain kali klau nk jaga aurat sngt dn takut tudung bawah dagu tu gerak..sepinkn je dgn kulit dagu tukn..baru tk gerak..tk pn tutup terus dagu sampai keataskn..apapn kita jgn mudah tertipu dgn tipu helahny tu..yg pasti erra paling comel walaupn dh berusia yg lain2 ok2 lglh…hehehe…..

        0

        0
      • bangang raja minah jambu says:

        ko bapok ek?sbb 2 ko jeles ngn diana amir…sbb ko xdpt jd mcm die..ko xtulen..hahahha

        0

        0
    • hamba Allah says:

      dalam bnyk2 gmbr .. gmbr diana Amir sedap mta memandang.. Alhamdulillah.. ada jgk contoh yg baik .. stu dlm seribu

      0

      0
    • luna says:

      tu tali hood tu yg panjang

      0

      0
    • Anonymous says:

      Ee negatif nya zura tu…saje je nk ckp bju tasya cm salib skali pdg…tu kn tali yg tejatuh…buka fix tali tu… but agree wif u bout diana…

      0

      0
    • Anonymous says:

      Narrow minded btol la org ckp baju tasha cm salib..betul korang puji diana..mmg sopan plg cantik as muslimah…but korang jgn la ckp tak elok mcm tu kt tasha..tali tu kebetulan jatuh…korg sebok nk puji diana sopan tp mulut sendiri kena sopan dulu…..tak baik memperbesar n mempeburuk sesuatu…lg2 melibatkan salib2 ni as muslim…its abvious kt situ tali dia tejatuh melintang..bila selak tali tu at next pic takde dah salib yg korang ckp tu…sian tasya hehe

      0

      0
    • Anonymous says:

      tasha shila red crossing hoe! lulz

      0

      0
  2. Anonymous says:

    amboish misha omarrrrrrr *gulp*

    0

    0
  3. cikikaka says:

    sejuk je tgk diana amir….. :)

    0

    0
  4. woot..woot says:

    biase je aku tgk

    0

    0
  5. Ayu says:

    Diana Amir yang paling cantik. Cantik yang ada level tersendiri. Enough said :)

    0

    0
  6. ara says:

    Smua baju entah apa2, fairytale la sgt..diana amir yg terbaik!

    0

    0
  7. ara says:

    Smua baju entah apa2, fairytale la sgt..diami amir yg terbaik!

    0

    0
  8. LULU LALA says:

    baju erra tak sesuai … mcm baju org muda … kalo da tua tuh kene la pakai baju mcm diana amir .. bagus muda2 da tutup aurat .. kite tatau bile kite mati kan …

    0

    0
    • jaja says:

      yes, agreed with u.. dress pendek mcm 2 x sesuai ngn erra, kalo elfira pkai lagi sesuai..

      0

      0
    • ahkak gile glam says:

      BETUL, TOLONG LA ERRA, KO TU DAH NAK MASUK 40SERIES…COMEL KEBENDA PAKAI MCM TU?? WAT MALU JER NK TUNJUK KAKI PAKAI DRESS PENDEK2 CAMTU..AT LEAST LAU TK BERTUDUNG PON, PAKAI LA SOPAN SIKIT!!!!!!!!!!!

      0

      0
      • elajb says:

        SUKE DIA (ERRA) LAH NAK PAKAI APA, MEMANG CANTIK PUN BAJU 2, WALAUPUN USIA TUA, TAPI DIA NAPAK CUTE LAGI.. SEMUANYE CUTE JER AKU TENGOK.

        0

        0
  9. su says:

    diana amir ….! awesome! terbaik!

    0

    0
  10. faezah mengilai-ngilai says:

    lisdawati kurus sangat..tak cantik la..

    0

    0
  11. semot merah says:

    ape motip pakai sayap hitam??

    0

    0
  12. rajakapoor says:

    ape kejadah nye baju ko ni erma fatima wei??

    0

    0
    • Anonymous says:

      tau x per..aku memang benci tgk pompuan bertudung pkai leggings..x seswai langsung!! cam minah indon jer ko ni erma!

      0

      0
  13. Kepologi says:

    diana la y paling cantik..lisdawati ap hal..kurus kering jer..leper jer..artis y muda ttp segala..artis y nk meningkat tua atau y tua buka segala..erra tu dh tua dh x cantik pakai baju cam tu..kalau anknya dia aleysa blh la…

    0

    0
  14. Iklan MIG sakai ! says:

    Anzalna dengan Neelofa dah berbaik kan.. Tadi tengok dalam FB Anzalna..

    0

    0
  15. Low quality punya design, macam quality yang mak che dekat kampong buat.Baju Erra kebudakan…

    0

    0
  16. marliah mohd says:

    Abang Nara,
    Boleh kah di tag nama-nama artis, penyanyi atau pelakon yang selalu di tonjolkan di acara “red carpet”. Unlike the 70s and 80s, saya kurang mengenali artis-artis sekarang terutama yang newcomer.
    Terima kaseh and Salam

    0

    0
  17. Dyna35 says:

    Emmm.. Ini pakaian wanita muslim ke? .. tak salah nak bergaya..tapi biarlah kena dengan keadaan dan corak budaya masyarakat org Islam.. ni macam mengagungkan budaya n agama barat..ish3.. bangga sangat artis kita ni…

    0

    0
    • Anonymous says:

      Nama artis…mmg la gini…wahai dyna 35.asalkn jgn over seksi sampai tetonjol bnda tak sepatutnya mcm lofa n nabila huda..

      0

      0
  18. mak temah says:

    diana amir paling cantik…huhuhu……

    0

    0
  19. mak temah says:

    diana amir skali cam putri arab mesir da……cun….

    0

    0
  20. Iklan MIG sakai ! says:

    Perubahan Diana Amir yang sangat mengharukan..

    0

    0
  21. nor says:

    mana irma hasmie..? mesti manis cam diana amir…

    0

    0
  22. shanana says:

    Elfira loy kena tuka baju dengan erra, bru la agak sesuai..erra pakai camtu dah jadi lain macam..erk…

    0

    0
  23. boni kacak says:

    wah..nora danish..pewwiittt

    0

    0
  24. JoyahJinki says:

    hodohnya anzalna..mekap tebal sangat..
    ATT-hodoh sebab mekap ok, bukan aku nak mengutuk ciptaan Allah

    0

    0
  25. Kepologi says:

    knpa la si lisdawati tu kurus kering..leper jer..x menarik lansung..erma fatima plk baju ap y d pakainya…kelakar la..nabila ad nmpk ok skt..erra x sesuai la dh tua2 pakai baju cam tu..kalau elfira y pakai baru la nmpk cantik…tasha plk baju dia enth apa2 fesyen la cam paderi jer aku tengok…nora danish plk dh kepala jendul pakai cam tu..tpi yg paling menarik n tetarik serta sejuk mata memandang adalah DIANA AMIR….dia la y paling cantik n manis..sayang diana amir..

    0

    0
    • porn says:

      dah dia kurus, sukati ler….bukan dia nak pun kurus mcm tu…eleehhh….memang la diana amir tu manis pakai tdung, jgn la ko nak menghina yg lain…entah2 ko pun macam diorang…mana la tau…hekhek..

      0

      0
  26. . says:

    semua baju y d atas sy kondem…x lawa…satu jer y cantik..manis n sejuk mata memandang..DIANA AMIR…

    0

    0
  27. SiDegiLgOjes says:

    tUUuuuuu diaaaaa… da Ready seMua Nk KuToK… Ade Je LAh yg x keNE..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Bese la org melayu si degil..aku tgk abg nara post ni…dh agak dh mst mulit2 melayi ni ngata mcm2…mcm la dorg bek sgt….haih

      0

      0
  28. mizz says:

    selain diana amir yg pakai jubah hitam tu pun cantik gak…

    0

    0
  29. mizz says:

    dlm ramai2 ni selain diana yg nmpk sopan… misha omar je yg nmpk ada class ckit…yg lain hurmm

    0

    0
  30. Menyampah says:

    nora danish dh la jendul..pakai camtu
    erra dh tua tpi pki cam tu..x sesuai..kalau elfira y pakai ok la gak..
    erma fatima..tasha.. baju enth fesyen apa la..
    nabila nmpk ok juga la..
    lisdawati plk dh kurus kering jer aku tengok..x mengacam langsung..
    DIANA AMIR..antara y paling cantik sekali n sedap mata memandang..sayang DIANA AMIR..

    0

    0
  31. anoni says:

    betina kangkang pun ada.. puiiiiiiiiiiiiiih

    0

    0
  32. la la la says:

    fap fap fap

    0

    0
  33. haH? says:

    tasha shila perasan cantik… wekkkkkk

    0

    0
  34. diana amir paling cantik dan sopan….nih la fesyen dlm agama kita…suke sgt…tapi yg paling menyedihkan…tasha shila…knp pkai ada baju lambang salib?x cek dl ke sblm nk pki..astaqfirullahalazim…ketara sgt lambang tu…semoga dia sedar dan cepat2 bertaubat…

    0

    0
    • Aku saran kan kau pegi betaubat dulu. Sekali lagi ingin kusedarkan mata kau, tu cuma pengikat hood die yang terjuntai. Kebetulan, baju yang die pakai tu ada reben yang dijahit melintang dibahagian dada. Bila pengikat hood tu terjuntai, maka nampak lah macam tu. Tu pun kebetulan tangkap gambar dari sisi. Cuba tangkap depan2, mesti nampak 2 2 pengikat tu dengan lebih jelas.

      0

      0
      • Anonymous says:

        mariana_gemini..terima kasih ats penerangan yg diberikan…saya baru perasan…xkan tu pun nk marah….x ble ckp elok2 sket? saya ckp elok2 bukannya nk salahkan dia..ok…dh nmpk tali tu dr hood yg di pakai..so saya boleh terima…terima ksh skali lagi…yg nk melenting x tentu pasal pehal?

        0

        0
    • Anonymous says:

      Oit yg benama diana amr cantik…ko tu aku sugest g cek mata ko…bersihkan hati ko..astagfirullahalazimbedosa ckp cmtu..ketata sgt baju tu hanya tali yang terjatuh melintangko ni dah la otak sempit..mata pon rabun…..g la bersihkan hati..laju je nak meng fitnah org salib2….salib kot.dosa laketata sgt tu baju die tali tejatuh bila bukak angkat tali tunkat gamba yg bawah.takde dah salib yg ko ckp….so msdnya die takde niat nak tali tu tejatuh katbsitu sampai jadi salib…kobyg free dapat doss ftnah.

      0

      0
  35. diana amir paling cantik dan sopan….nih la fesyen dlm agama kita…suke sgt…tapi yg paling menyedihkan…tasha shila…knp pkai ada baju lambang salib?x cek dl ke sblm nk pki..astaqfirullahalazim…ketara sgt lambang tu…semoga dia sedar dan cepat2 bertaubat…

    0

    0
  36. watDah says:

    Fairytale…cam out off fashion pun ada…pereka apa ni? Cam kutil adala…hai mana sense of fashion designer ni…

    0

    0
  37. neameera says:

    Subhanallah.. cantiknya diana amir.. dia yg paling memikat walaupun brtudung, siapa kata tk boleh brgaya?

    0

    0
  38. ehh says:

    baju tasha shila ada tanda salib????????????

    0

    0
  39. ya la 2 says:

    iklan baju jubah tu cantik lagi kot.. :)

    0

    0
  40. nana says:

    baju kuning tuh siapa?

    0

    0
  41. orang says:

    napa Misha pakai apa pun tdk nmpk cantik.. baju erma tdk cantik, Lisda n Diana Amir pun sma. Baju Anzalna pun besa2 sj..

    0

    0
  42. Badar hanya tgk je.... says:

    erma fatima ni pakai entah apa2.. dah bertudung tu, tunjuklah contoh dan cara berpakaian yg elok sikit.. ini dgn pakaian jarang dan seluar fit yg jumpa kat bawah katil dia kot.. dahla paling tua, meluat aku tengok!!!!

    0

    0
  43. miu miu says:

    utk tema fairy tale nanti jgn ada yang pakai ala princess ariel plak (kartun ikan duyung walt disney)

    0

    0
  44. zira says:

    fesyen nora yang paling buruk sekali…siap dgn head piece bagai kunun cute sgt lah tu…tang mana fairytale ntah aku pun tak tau…paham ke tak apa maksud fairytale tu????tulah dulu suruh sekolah pandai2 tak nak…
    baju erra tu kalau panjang skit mmg dh sesuai fairy tale…just tk sesuai dgn umur dia jer…ok tu je nak komen…bye

    0

    0
  45. n says:

    erma fatima macam peterpan hahahahahahahaha

    0

    0
  46. ramai pendengki tegar kat nara. says:

    Takyah nak poyo sgt.. Yg sbnrnye baju anzalna paling nampak elegant. Ce kalau artis minah salleh yg pakai, korang puji melambong leee. Dengki semuanya.

    0

    0
  47. pedih ulu hati says:

    Fesyen nabila huda cntik..

    0

    0
    • watDah says:

      obit la beb…smua outa fashion le…tu kepak tu copy Victoria’s Secret Angel…tapi mlayu pakai dah mcm crow de…

      0

      0
  48. whosebadsinbad says:

    Klau pakai ala fashion fairytale melayu…leh tunjuk kat omputeh sini…bangga sikit jadi org melayu ada jugak dongeng pompuan cantik-2…tapi takpela bukan masalah besar asal bahagia ye…

    0

    0
  49. nyah tetek says:

    erra paling cantik
    head to toe

    0

    0
  50. cinderellaaaahhhhh says:

    haiii sian tol la artis mesia nih..tau ke beza ‘fairytale’ dgn ‘urban legend’??? bj tasha tu lebih kpd urban legend~kisah dongeng rakyat bukannya ‘ala kayangan’ yeerr! bangang tol! yg c ND tu lak lebih ke greece punya theme, yg len tu except DA clor baju tunganglangang, EF plezzzz laaaa..nk celen RCW kerr??kata poplarrr??? douaahhhh! wat a shame!!!

    0

    0
  51. ezzra says:

    Aku paling suka Nabila Huda. Simple n fairytale moden. X melebih- lebih. Motip tasha shilla buat muka camtu? dia ni mmg slalu bajet hot kan.

    0

    0
  52. red says:

    ala..korang tu semua x boleh bla..pakai mcm tu salah..pakai mcm ni salah..korang je la perfect..pakai tracksuit, slack jeans longgar2..baju aras betis..tapi mulut semua nak mengeji jer..apakah makna pakai sopan2 klu mulut n hati tu busuk..dengki…

    0

    0
  53. Jeng jeng jeng says:

    Gmbr no.4 (lepas iklan jubah hitam tu) Fauziah Gous mcm nak wrestling jer aku tengok (dari cara dia tayang lengan tu) hehehe Jgn marah.NI dari pandangan mata aku tengok.. Tapi dia ni cantik gak.. Suka tengok dia berlakon kat Julia..

    0

    0
  54. nikki ulala says:

    dalam byk2 fesyen nie…yang paling ok sekali diana amir..yang lain macam hampeh…hadoi…sakit mate memandang..erma fatima pon pakai tudung tp fesyen entah hape2…huhuhu…love diana amir…;)

    0

    0
  55. Saerah says:

    Erma Fatima tu sinsing kain dia. baju jubah tapi sinsing kain keatas sampai nampak legging dia…

    0

    0
  56. aku says:

    baju nora tak cantik. dia nampak sgt pucat & dull…sori abg nara..jgn fanatik sgt…

    0

    0
  57. lola says:

    jenayah fashion!!! Erra paling x sesuai!! burok bebenor bila org tua bergaya remaja!

    0

    0
  58. yumi shimizu says:

    sepatutnyer seksi x leh diikur dengar umur la…x kan la mude bleh seksi…adoyaiiii

    0

    0
  59. huk OLO says:

    era mcm pOndan pon ade.. baju x sesuai.. next

    0

    0
  60. ayam makan kucing... says:

    patutnya elfira pakai baju era… dan sebaLiknya.. baru nmpak sesuai..

    0

    0
  61. adikmanja says:

    Ape2 pun Diana Amir yang Terbaik!!!!!. Yang lain tu biasalah nama pun artis…

    0

    0
  62. oct1883 says:

    i still prefer nabila huda…
    erra dah kertu.. tak sesuai nak berangan princess bagai.. :P

    0

    0
  63. honeywellz says:

    Yang baju kuning nampak paling lawa, kena pulak dengan tubuhnya yang tinggi lampai….

    0

    0
  64. dianamirmemgayugituu says:

    diana amir..i think since skrg die nie dh bhijrah, kena la selective menerima undangan ke majlis yg sesuai n perlu saje ye..takyah sapu semua..katanya dh bhijrah kann??so ada majlis yg sesuai dgn imej, klu majlis2 gini i think u should kurgkan coz ia x mendtgkn faedah pun! dh tunangan org pun slowly blajar exit dunia hiburn nie..insyaallah bakal somi tu dpt support u..takyah la nk blakon2 interframe sna sini lg ye..just my 2cents! sory Diana fans, sila la meroyan :p

    0

    0
  65. lavender says:

    Dulu, honestly, mmg x pandang Diana Amir ni (time dia belum terbuka hati nak pakai tudung). Tp, semenjak dia pakai tudung.. mmg wow @,@ xserabai lagi.. and Anzalna.. hitam plus kulit dia yg putih giler & lipstick merah.. old superb combination yg ngam! Erra Fazira, sila berpakaian seperti umur anda.. jd witch lagi bgus dr princess!!

    0

    0
  66. jim says:

    Apahal dengan Erma Fatima tu???

    0

    0
  67. emma says:

    semua cantik…tuhan bagi semua sempurna,tak ada cacat cela…dosa masing2 tanggung sendiri,so biarlah siapa pun nak pakai pakaian mcm mana pun…janji jgn bogel sudahhh…diaorang ok je,kauorang yg kutuk tu tak fikir dosa ke….

    0

    0
  68. nak start minat diana amir says:

    Semue cantik…menepati tema fairy tale..tp x menepati tema muslimah..tapi xpela…kan ke kubur masing2.. asai jgn berjiran dahler,,hehee.. Diana Amir I luv u.. cantik as muslimah Islam.. ehh apsal lisdawati nmpak aging,,my be sbb kurus Sgt kot

    0

    0
  69. Anonymous says:

    Kalau berpakaian menutup aurat yg sempurna tu yg paling cantik kan…diana amir tu dulu pun seksi, tp syukur sbb Allah bg petunjuk utk dia berhijrah…moga artis2 yg lain pun berkesempatan utk berubah ke arah yg lbh baik…cuma sygnya, erma fatima tu da berhijrah lama tp napa la pulak pakaian mcm tu…moga Allah bg petunjuk utk semua

    0

    0
  70. anon says:

    yg plg sejuukk mata memandang adalah Diana amir……..sgt konsisten dgn penghijrahannya..alhamdulillah…

    dress tasha shilla tu mcm pernah tgk ala ala dress dlm video lagu alejandro–lady gaga…nape la reka baju yg pelik2 n bleh timbulkn kekeliruan….

    0

    0
  71. syasha says:

    yang paling cantik dan manis dpandang diana amir. sgt ayu dpandang. moga terus berpakaian begini. amin.

    0

    0
  72. syira says:

    sukanya color baju erra fazira bukan bajunya …

    feel free to visit my blog (healthy, beauty & wealthy)
    http://www.syiraibrahim.com

    0

    0