Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(14 GAMBAR)Pelancaran Produk Simply Siti Di Kota Kinabalu

Satu perkara yang Abang Nara benar-benar tabik spring kepada Siti Nurhaliza ialah kebijaksanaanya untuk menceburi bidang perniagaan. Bukan semua artis yang mampu untuk melancarkan satu produk kecantikan dan bersaing dengan puluhan produk antarabangsa di Malaysia. Namun Siti Nurhaliza membuktikan yang anak Melayu juga mampu berjaya dengan cara yang tersendiri.

siti nurhaliza

Advertisement

Dan pada 11 Februari 2012, Dato’ Siti Nurhaliza telah pun melancarkan produk Simply Siti yang terbaru iaitu Dermagic di 1Borneo, Kota Kinabalu. Khabarnya produk Dermagic ini terjual dengan laris sekali. Siapa taknak gunakan produk dan mendapat wajah yang mulus seperti Siti Nurhaliza kan?

Lagi 13 keping gambar Siti Nurhaliza sekitar majlis pelancaran produk Dermagic Simply Siti di Kota Kinabalu dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Picaedo Photography. Anda boleh LIKE Facebook Picaedo Photography sebagai tanda terima kasih kerana sudi berkongsi gambar-gambar ini.

P/S: (14 GAMBAR)Seni Pagar Yang Kreatif

siti nurhaliza

Advertisement

siti nurhaliza

siti nurhaliza
siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

Advertisement

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

98 Comments

  1. SAYIDAH SUHAILYN

    February 27, 2012 at 6:46 pm

    CANTIKNYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CT!! GLER LA..CMNE NK CANTIK CMTU??..

  2. rina

    February 17, 2012 at 9:43 am

    Pathetic…who is this girl aka nobody compared to Siti??? stop it guys. we don’t know her so stop bugging this blog.

  3. deannda

    February 17, 2012 at 8:15 am

    weii murut yg ko sebok pesal??kalau btl pon pndai2 la dia..lama2 tuhan bukak pntu aty dia btaubat..xyah la ko mo terover..deiii fuck la pmpuan mcm ko ne..kalau btl dia bgitu p la ko heboh kat page wawa tu..pastu kena saman malu baru tau..ko try tgk

  4. deannda

    February 17, 2012 at 8:09 am

    ayat ko pun salah cik cherry oi…hihi.. moron or and idiot????dah or,ada and lg???hahaha..bahalul la ko ne..mengata org ko yg lbih..sndri pon salah..hahahahahahahahahahah

  5. cherry

    February 17, 2012 at 5:47 am

    Are you a moron or and idiot :) xfaham ker i cakap ape? i puji pompuan Sabah la..free2 kene hentam ngan you..sama macam cik Wawa tu ye? spelling macam budak darjah dua :) tu pasal you susah nak faham kan ..ish ish..”IM EXAITED FOR THE WALKING INTERVIEW” lol

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama