Written by AbangNara | February 13th, 2012

Satu perkara yang Abang Nara benar-benar tabik spring kepada Siti Nurhaliza ialah kebijaksanaanya untuk menceburi bidang perniagaan. Bukan semua artis yang mampu untuk melancarkan satu produk kecantikan dan bersaing dengan puluhan produk antarabangsa di Malaysia. Namun Siti Nurhaliza membuktikan yang anak Melayu juga mampu berjaya dengan cara yang tersendiri.

siti nurhaliza

Dan pada 11 Februari 2012, Dato’ Siti Nurhaliza telah pun melancarkan produk Simply Siti yang terbaru iaitu Dermagic di 1Borneo, Kota Kinabalu. Khabarnya produk Dermagic ini terjual dengan laris sekali. Siapa taknak gunakan produk dan mendapat wajah yang mulus seperti Siti Nurhaliza kan?

Lagi 13 keping gambar Siti Nurhaliza sekitar majlis pelancaran produk Dermagic Simply Siti di Kota Kinabalu dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Picaedo Photography. Anda boleh LIKE Facebook Picaedo Photography sebagai tanda terima kasih kerana sudi berkongsi gambar-gambar ini.

P/S: (14 GAMBAR)Seni Pagar Yang Kreatif

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza
siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

98 responses to (14 GAMBAR)Pelancaran Produk Simply Siti Di Kota Kinabalu

  1. +Negative says:

    @cik tipah: komen anda “itulah wajah wanita sabah”
    Amboiiii, cik tipah oiii. what a narrow minded statement yang ko keluarkan. Ini la penyakit manusia ni, selalu je kasih generalized benda2 yang mereka tak pasti. Sebelum mewartakan bahawa wanita2 Sabah berwajah demikian, sudahkah cik tipah buat survey ke segenap pelosok Sabah sama ada mereka semua berwajah sedemikian? Nasihat ikhlas saya, cik tipah kena la masuk setiap ceruk Sabah ye. Buatlah bancian dan kajian yang betul sebelum memberi baseless and tasteless statement macam tu. Kebijaksanaan seseorang itu bukan sekadar diukur melalui gelaran dan tahap pendidikan semata2 tetapi juga dari segi tindak tanduk, pertuturan dan pemikiran. Sekian, terima kasih. Salam dari wanita Sabah.

  2. mintot says:

    ala Siti.. bukak je la tudung tu, letihhhh !!!

  3. murut says:

    Deanda oi..satu kk tahu la mcm mane dia dapat duit buka ‘bisnes’ tu..pompuan simpanan..nak doa buat ape??..duit haram tak ke mane majunyer..nauzubillah

  4. cherry says:

    Tipah oi!! yg betul la kan..spesis filipina yg ramai bapuk kat sini. kalau tulen sabahan ramai yg PUTIH GEBU, mata takde menjojol besar, foundation pun tak pakai la oi..pompuan kl aku tengok make up 24 jam..bangun pagi laki pun pengsan sakit jantung..sedeyyy

  5. bed says:

    simpanan? ..cam gini la trend girls skrg.shortcut la katakan.jadi model tahi2 ayam tap tup ada bisnes?? show off pula tu LOL

  6. dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    yg korang sebok2 pasal tudong siti ni pehal???? macm cacing kepanasan???` hahahahahahahahahahaha bodoh betol bwek !!!!!!!!!!! tudong nya pasal leh kecoh nk mampos amacammmmmmmmmmmmmmmmm !!! tuhan beri kn siti anugerah muka yg jambu rezeki yg melimpah luah bukan bermakna menyesat kn or telah di sesat kn ! orang yg jeles ngan siti aje yg cakap macm tu bodoh !!!!!!! siti tolong buat bodoh aje ape yg orang dh cakap kn tentang siti yg kutok2 siti tu ok aLWAYS lov siti……………………….

  7. mizz umie says:

    apapun korang nak kutuk sana sini itu korang punya pasal,janji sampai skang aku pakai produk Dato siti mmg amat-amat memberangsangkan,yang penting bisnes Dato siti semakin laris,ntah2 pasni ada empayar sendiri sape tahu kan?Tahniah!!atas produk baru.

  8. deannda says:

    org jelez mmang mcm tuuu..mcm2 ayat ko ckp tuk jatuhkan org…kesiaaannnn ko murut..nma pun murut kan..ape class…hahaha

  9. deannda says:

    cherry ko jelez ka org sabah cantik2??mix or tulen ttap cun k..xpyah pkai mekap tebal2 mcm kamu d sana..hahahah

  10. murut says:

    Deanda, si wawa tu kan kawan ngko mestilah ko bela sangat..ntah2 ko ni spesis die gak.nak jatuhkan die buat ape? mmg esok lusa kena lempang oleh bini sugardaddy dia kat one B tu nnt..dah la anak derhaka, kacau suami org pula..aku ni murut, biar hidup sederhana tapi tak jual badan mcm kau ngan si HARBOK tu!

  11. deannda says:

    aku juz peminat diaa..jelez la tuuu wawa success…kalau btl pun dia mcm tu xda kaitan dgn ko…yg ko aibkan dia kenapa..xbole tgk org senang ka..hahah..payah la ko ne.. jaga jak diri kita..kita sendiri pun bkn sempurna.mana la tau masa akan dtg ko sndri yg jd pelacur..bila2 masa pun ALLAH bole tunjuk..so shut up

  12. miss x perfect says:

    kris dayanti mekap tebal mcm arbok…..
    anita sarawak mekap tebal mcm arbok….
    ifa raziah mekap tebal mcm arbok….

    pendek kata, kalau mekap tebal, mmg laaa mcm arbok…. CUMA JGN CKP itulah muka wanita sabah….. mmg xda insuran….

  13. hamba Allah says:

    Kepada Murut..jangan lepas kemarahan sampai mcm tu sekali, kalau cara hidup wawa ni salah, nasihatkanlah..insyallah balik ke pangkal jalan..
    Cik Deanda, jangan mengagungkan perbuatan yang salah, jangan sebut nama Allah untuk benda yang dikeji olehNya, jangan halalkan yang haram..wasalam.

  14. deannda says:

    tq utk nasihat andaaa..tp tu pompuan mlut xda insuran..bole lepas ikut suka dia jaaa..kenapa mau sebarkan aib org..jaga dri sdh..ne x..mlut mcm taik..org sabah x mcm tu la..natural jak..jgn ckp ikut sdp mlut jak..

  15. murut says:

    Deanda. Aku ni relation wife sugardaddy die la bodo! yg ngko ni tak malu ker nak puja pompuan jenis mcm ni?? jeles buat pe? duit punya pasal kacau suami org..hah samala spesis perampas mcm yg sorang tu.at least yg sorang tu rampas kahwin trus, yg ni ape?? dah tu gah pula, perasan kaya..nyampah.
    hamba allah : klu kene kat batang hidung sendiri tengok ko nasihat amende..habis ko tangankan muka pompuan seekor ni.

    • shane says:

      haha yang ni klaka. tuan punye badan xde pun kepoci. kwn2 nya yg lebih2. ke both sebenarnye tuan punya badan? looooooooooooooooooooooooooooooooool~

  16. cherry says:

    Are you a moron or and idiot :) xfaham ker i cakap ape? i puji pompuan Sabah la..free2 kene hentam ngan you..sama macam cik Wawa tu ye? spelling macam budak darjah dua :) tu pasal you susah nak faham kan ..ish ish..”IM EXAITED FOR THE WALKING INTERVIEW” lol

  17. deannda says:

    ayat ko pun salah cik cherry oi…hihi.. moron or and idiot????dah or,ada and lg???hahaha..bahalul la ko ne..mengata org ko yg lbih..sndri pon salah..hahahahahahahahahahah

  18. deannda says:

    weii murut yg ko sebok pesal??kalau btl pon pndai2 la dia..lama2 tuhan bukak pntu aty dia btaubat..xyah la ko mo terover..deiii fuck la pmpuan mcm ko ne..kalau btl dia bgitu p la ko heboh kat page wawa tu..pastu kena saman malu baru tau..ko try tgk

  19. rina says:

    Pathetic…who is this girl aka nobody compared to Siti??? stop it guys. we don’t know her so stop bugging this blog.

  20. SAYIDAH SUHAILYN says:

    CANTIKNYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CT!! GLER LA..CMNE NK CANTIK CMTU??..

  21. mata-mata says:

    haha..dia la tu