(14 GAMBAR)Majlis Pernikahan Ana Raffali Dan Aznaim Daripada Ministry Of Moment

Hiburan

(14 GAMBAR)Majlis Pernikahan Ana Raffali Dan Aznaim Daripada Ministry Of Moment

Maaf kerana terlambat berkongsikan gambar-gambar pernikahan Ana Raffali dan Aznaim untuk tatapan anda semua. Mesti ramai yang tak sabar melihat Ana Raffali yang sangat cantik bertudung di hari bahagianya.

gamar nikah ana rafali

Advertisement

Cantik sangat kan? Terima kasih kepada Ministry of Moment (www.facebook.com/ministryofmoment) yang sudi berkongsi gambar-gambar ini. Untuk makluman, mereka BUKAN official photography untuk majlis perkahwinan Ana Raffali. Lagi 13 gambar sekitar majlis pernikahan Ana Raffali dan Aznaim dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gamar nikah ana rafali
gamar nikah ana rafali
gamar nikah ana rafali
gamar nikah ana rafali
gamar nikah ana rafali
gamar nikah ana rafali
gamar nikah ana rafali
gamar nikah ana rafali
gamar nikah ana rafali
gamar nikah ana rafali
gamar nikah ana rafali
gamar nikah ana rafali
gamar nikah ana rafali

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

51 Comments

  1. Viva biru izzah

    February 27, 2012 at 11:22 am

    santeklh kasut dia…sukaaaaaaa

  2. zeelera

    February 27, 2012 at 10:19 am

    yupp! that’s justynn cassandra. xtually, no more longer as wifey to Tan Sri Rozali (SYABAS) sbb dh divorce. used to be my junior sekejap mase kt smss. her bro, adam hasnee plak was my batch during school (smss). she’s beautiful! sekali pandang, mmg macam tok t! eh! cam wat biography plak. hiks..

  3. kokin

    February 27, 2012 at 9:24 am

    aku suke sgt ana rafali sekarang ni. dulu kurang sikit. tapi sejak2 dia nak kawen, terus aku jatuh cinta kat dia. huhu..ana, may Allah bless you and your family. semoga kekal ke akhir hayat..insyaAllah..

  4. adnil

    February 27, 2012 at 8:20 am

    kasut lawa, baju dia serius lawa betul..ana pun sweet..congrats..

  5. ck slmh

    February 27, 2012 at 8:11 am

    lawo kasut.
    neelopa yg design ke?

Loading...