Written by Bella | April 9th, 2017

Sah diijabkabulkan pada 31 Mac lepas, semalam pasangan pengantin baru, Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila telah diraikan dalam sebuah lagi majlis resepsi yang cukup meriah kali ini bagi pihak Sharnaaz yang diadakan di Pulau Pinang.

Majlis itu dihadiri oleh keluarga kedua belah pihak, rakan terdekat, saudara dan juga rakan artis.

Jom kita lihat beberapa lagi foto-foto menarik sekitar majlis resepsi Sharnaaz dan Noor Nabila dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : bcreative_productions / Wedlocx

28 responses to (14 FOTO) Sekitar Resepsi Perkahwinan Sharnaaz Ahmad Dan Noor Nabila Di Pulau Pinang

  1. Tahniah yall says:

    Cantik nya dorang berdua ni! seri pengantin giteww

    60

    0
  2. julia says:

    Tahniah abang sado….jaga rumah tangga elok elok…jangan biarkan suasana negatif mempengaruhi keluarga baru anda……tahniah

    20

    0
  3. Azura says:

    Fabulos sungguh la couple nih!
    Always adore you Sharnaaz, tamper is common for young men and most of the times you explode for the right reasons. MJ is common too, say la vie. No one ask for it. Love all you might. Take responsible and accountable. Let Allah do the rest.
    Sharnaaz and Nabila congrate. Till Jannah, insyaAllah. Amin.

    16

    0
  4. Cat Lover says:

    Nice simple make up , nampak berseri. Tak perlu susah2 make up tebal .

    19

    0
    • Anonymous says:

      kalau mekap tebal2 bukannya berseri tapi sebaliknya..tetamu akan terkejut tengok muka pengantin mcm tepung.
      x payah bagi alasan pengantin kena mekap tebal…tengok Nabila berseri jer walaupun mekap simple.

      25

      0
      • Anonymous says:

        memang terkejut kalau jenis pengantin yg makep tebal giler. majlis orang kita x boleh kata apa lah kan.

        8

        1
        • Lol says:

          Muka mmg dah lawa mekap simple pun ok. Jenis yg tak lawa tu yg kena berselindung dgn mekap tebal. Shading hidung nak bagi nampak mancung, letak foundation 2 kati nak tutup kulit berlubang etc

          16

          0
    • misspepel says:

      mne ko tawu die tak mekap tebal.. ko bkn tgk dpn2 pn..pelik betul..ni dh edit filter bagai..mmg la nmpk sweet..

      4

      1
  5. Anonymous says:

    nape x pakai inai?xde seri tanpa inai dijari pengantin baru. just my opinion.

    2

    19
    • aaakulahhh says:

      sbb hudoh…inai tu lebih kepada nampak budaya keling..ala2 hindu lebih suka inai banyak2…ko nak sngt pi la tamil nadu sana banyak org kawin pakai inai

      19

      0
  6. hamba Allah says:

    alhamdulilah. Sangat terpancar kebahagian mereka. Congratulation to Sharnaaz Ahmad & Noor Nabila! Semoga masjid yang baru dibina kekal bahagia hingga ke Jannah, insya Allah amin. Bella looks is just simple yet cantik sangat. The dress OMG, love it! Sharnaaz nampak segak belaka.

    6

    0
  7. Juju says:

    Kalau i nak kawin i nak macam nih..
    Ketara sangat mereka saling mencintai dan gembira…
    Semoga terus bahagia

    12

    0
  8. BungaCinta says:

    simple dan sangat cantik.! tahniah

    2

    0
  9. Anonymous says:

    simple, sweet & fab! mamu, kami doakan ampa berdua bahagia ke jannah. moga perkahwinan ini berkekalan hingga ke akhir hayat. semoga perkahwinan ini membawa kepada sebuah keberkatan & kebahagiaan berpanjangan. nabila, ampa jaga la shahnaz baik2..jadi isteri yang baik. bak pesan org tua2…moga shahnaz & nabila tak terkena panahan mata jahat (niat) org lain. amin

    8

    0
  10. jennifer lopah says:

    muka noor nabila ni ada iras sandra bullock. cantik. kbai.

    12

    0
  11. sepaun says:

    first time baca komen yg semuanya positif, alhamdulillah :) selamat pengantin baru sharnaaz ahmad & isteri..

    14

    0
  12. Bini abg jebat says:

    Alhamdulillah..sweet n cantik sgt this both couple…Simple not over langsung…Congrats Nabila and Sharnaz..Semoga Allah memberkati perkahwinan korang hingga ke syurga amin..

    3

    0
  13. ERRR says:

    cantiknya nabilaaaa. rasanya nabila ni paling cantik kot antar semua adik beradik lofa. and lagi lawa dr lofa. simple elegant giteww. congrats nabila and sharnazz. suke tengok.

    4

    0
  14. mak c kina says:

    walaupun byk sgt kontroversi si hahnaaz ni & aku pun xla suka sgt tp gmbr/mjls khwn dia aku tgk sweet je..nabila pun xla over..bju , mekap simple je..mmg nmpk sweet..

    4

    0
  15. Anonymous says:

    sdp sikit mata memandang. semuanya simple. tak over atau try so hard. nmpk exclusive dan elegen. klu nabila ikt rmbt lg nmpk wow rsnya..hehe.tp still cntk lah

    3

    0
  16. anon says:

    muka noor nabila ni ada iras sandra bullock??? sbb dah dimekap cam gitu…apedaaa

    1

    0
  17. Myawatashi says:

    cantik sangat nabila.. simple nice.. tahniah..

    2

    0
  18. ninie says:

    aku tak minat diorang tapi suka sgt tgk wedding ni.
    nampak simple,classy and elegance…gambar pon cantik

    2

    0
  19. aqilah says:

    Nice pic

    0

    0
  20. botol kicap says:

    nape aku plak rasa muka dia cam rozita che wan? hihi. pape pun dia sweet.

    1

    0