Written by Bella | November 13th, 2017

Bersempena dengan ulang tahun kelahiran Aaisyah Dhia Rana yang ke 3, pasangan Rozita Che Wan dan Zain Saidin membawa puteri mereka itu bercuti di Eropah. Antara tempat menarik yang Aaisyah kunjungi ialah Disneyland Paris. Wah, beruntung betul Aaisyah!

Terdahulu, Che Ta pernah merasa kecewa selepas perancangan mereka untuk meraikan hari jadi Aaisyah yang ke 2 pada tahun lepas di London tidak kesampaian berikutan kes cukai yang belum diselesaikan.

Memang dapat hilang “stress” bila lihat foto-foto comel Aaisyah yang semakin pandai beraksi di depan kamera.

Jom layan beberapa lagi gambar sekitar percutian Aaisyah di Eropah :-

36 responses to (14 FOTO) Sekitar Percutian Aaisyah Dhia Rana Di Eropah

  1. larasakit says:

    tetek zain lebih besar dari che ta

    38

    1
    • Anonymous says:

      hahahahha. cekta yang ramas tetek zain

      12

      1
      • Anonymous says:

        1 yang aku salute ngan che ta..walaupon dpt mak mertua omputeh,walaupon dpt laki mix, walaupon dpt anak muke ala2 mat salleh, walaupon slalu g oversea, xde kemaruk nak speaking ngan anak, nk sambut haloween bagai..

        77

        0
        • senag gemenceh says:

          gambar2 x menarik…
          kt malaysis pun ada jalan raya dan daun gugur.

          58

          0
        • Acik je pun says:

          Laa ada masalah ke speaking dengan anak. Biarlah ibubapa nak didik ikut cara mereka.

          20

          0
        • mamafasha says:

          macam bulu cipap kau guugurrrrrrrrrrrrrrr

          0

          6
        • Anonymous says:

          Pernah tgk foto Che ta tahun 90an majalah mak aku punya..lain betul lh banding dgn skrg..skrg cantik sgt..x boleh bygkn Che ta tanpa make up..tapi body Che ta mmg fuuh win lh

          3

          0
        • Anonymous says:

          Eh.apa mslh dgn speaking?berdosa ke tuhan kata?al quran mana kata speaking brdosa?ke kau yg bermslh sbb tak fhm english?xde undang2 kat malaysia ni kata tak boleh speaking manjang.sekian.
          #katakbwhtempurung

          8

          1
        • Anonymous says:

          muka dewi remaja ke….mmg kg la mukanya…mata mulut semua lain

          0

          0
        • rara says:

          Che ta yang sgt berduit blh hantar anak ke international school, belajar english, french, mandarin, apa2 bahasa pun yang dia terpikir. Jadi, kalau xde duit, buat la mcm xde duit iaitu ajar anak2 ckp english dr kecik, xyah dah hantar tuisyen beriya sgt. Jgn dengki dgn org yg ajar anak english awal2. Buka minda. Klu x nak ajar anak english awal n suka dia berbahasa melayu, pun xde dosa apa…

          0

          1
        • rara says:

          Mahal klu org biasa nk hantar tuisyen n international school utk mahirkan english. Jd awal2 ajar le english kat anak2. Che ta tu blh le hantar international school or apa2 tuisyen bahasa asing pun. Paham ? Ko ni mcm ingat org reti ckp bahasa english ni hebat ke langit. Biasa je lah. Anak aku ckp english, biasa je dia. Entah apa yg nk dilagakkan. Medium komunikasi je kot

          0

          0
    • miamore says:

      patutlah zul ripin sanggup membujang sampai tua…nak tunggu ecah cukup umur. kihkih…

      17

      0
      • Anonymous says:

        Andai ada jodoh x kemana..
        Untung dpt mak yg brduit n pemurah..bapak tu cukup zat..tulh pasal tetek yg naik dulu..hahaha

        4

        1
    • cikedis says:

      disebabkan komen ni..aku kene scroll dari atas balik..hahahahhaha

      14

      0
    • no says:

      hahahahaa gagal pokus u

      0

      0
  2. Bawang Besar says:

    comelnye kau ecahhhh….geram aku!

    16

    0
  3. disney boy says:

    untungnya lah jadi anak mix, lahir2 dah cantik, makin besar makin cantik makin comel budak aisyah niiiiii

    9

    0
    • Anonymous says:

      Tapikn anak mix mat salleh ni..cantiknya x lamalh..ramai tgk bila brumur tulang pipi dia timbul nmpk mcm kasar..tapi kalau muka bulat or bujur sirih ok lg..boleh beza cth cari artis yg mix bila dh berumur hmmmm. Harap aaisyah ni mewarisi kecantikkn Che ta

      4

      0
      • Anonymous says:

        org putih cepat tua…tgk je artis2 dulunya dipanggil barbie doll….lewat 20aan dah nampak tua…achik ta ni pun dah nampak tua…dlm metro ada muka tak pose senget pun…ketara makcik2nya…

        0

        0
  4. Akak Peah says:

    Akak tumpang hepi depa obersi sana sini..x jeles..sumpah..cuma x penat ke bila nk bgambaq kena silang kaki la..angkat skit la..tersenget2 la..x penah tgk gambaq diaorg secara santai sambil2 have fun..sambil chill gelak2..mesti nk kena keras kejung sambil tgg jurukamera snap gambaq..akak punya persoalan la..
    Silalah kecam akak..huhuhu

    15

    0
  5. Anonymous says:

    ni ke gambar percutian??yg aku tahu…share gambar gelak..gambar makan..g street..pegi tgok kain etc.aaahaha

    18

    0
  6. ada aku kesah says:

    betul2 suka tengok ecah ni comel nak mati maklum le anak mix baqhang tp tu la tengok ke mak nya adui mmg la terer bab jaga badan sume tp tak yah le posing gitu dah tua oi serabuk mata ceq ni hahaha
    #silakecam

    2

    0
  7. ada aku kesah says:

    betul2 suka tengok ecah ni comel nak mati maklum le anak mix baqhang tp tu la tengok ke mak nya adui mmg la terer bab jaga badan sume tp tak yah le posing gitu dah tua oi serabuk mata ceq ni hahaha
    #silakecam

    0

    0
  8. nok gebuzzz says:

    ya allah…makin comel aaisyah ni,pandai posing pulak tu,baju ko tah bape almari pakai..hakak ni 1 almari pon x penuh…pegi kj baju yg sama jer…tapi syukur ape yg ada.

    3

    0
  9. Anonymous says:

    Sebenarmya semua percutian dia org ni disponsor oleh pakaian yang dia org peragakan….kalini zapatos pulak yg sponsor, tu yg boleh g overseas slalu tu….heee

    2

    0
  10. mami tanjung says:

    awat tek zin naik membuak cam mkn hormon anyway ecah ni comey sungguh takdak ank retis yg comey mcm ecah …win

    1

    0
  11. hanat says:

    SEMUA BATAK KOMEN TAK DA KERJA ASYIK BACA GOSIP RETIS JA PUIH

    0

    2
    • Anonymous says:

      Batak pun hamba Allah jgk..apa masalahnya yg kau keturunan baik2 tapi dok maki org..molek ke tu???
      Kau pun sama baca n masuk gossip BN..5 x 2

      3

      0
  12. kakikucinghitam says:

    ohh my Allah.. subhanaAllah comelnyaa ecah.. mcm anak2 syria iraq belah2 sana tu…

    3

    0
  13. mak cute says:

    berapa almari baju dia angkut kali ni..apapun ecah gak comel lote

    0

    0
  14. Miss Unibes says:

    Serabut! Semak! Sarat! Terlalu bergaya ni nampak macam memaksa je. RCW ni terpengaruh je model kanak2 kat katalog pakaian. Tu yg dia ikut. Konon bergaya. Ye bergaya tapi tak bertempat. Sarat! Anak dia konon lebih suka pilih make up dari toys, tak heran pun kalau dah dibiasakan make up dari kecik. Dijauhkan toys dari dia. Cuba dia dibiasakan ngan toys & jauhkan segala make up, kau rasa dia nak pilih make up jugak ke? Tak! Tentu dia pilih toys. Maknye je bangga. Lol.

    5

    0
  15. bravoo_girl says:

    Hashtag besday anak celebrate kat Europe tp gambar mak dia yg terlebih posing hehehehe… Sumpah aku x jeles & dengki pun tp agak over tahap gaban si mak nyer hahaha…

    2

    0
  16. Anonymous says:

    Suka tengok Che ta ni..tapi mmg kdg2 dia yg lbh2..propa ..cantik each ni..

    2

    0
  17. Anonymous says:

    bUKAN ZAIN NI CUMA FRANCHISER ZAPATOS JER KER

    0

    0

Leave a Comment

Optional