February 26th, 2019

Kami tahu ramai peminat K-Pop yang masih belum ‘move on’ dengan kehangatan konsert Blackpink yang berlangsung selama dua hari pada 23 dan 24 Februari hujung minggu lalu di Stadium Malawati Shah Alam.

Tentunya ia mendapat liputan luas pihak media juga kerana ia merupakan kali pertama kumpulan terkenal itu menggegarkan pentas Malaysia.

Seramai 16,000 Blinks terpukau dengan persembahan Blackpink yang bukan sahaja memanaskan pentas dengan lagu berhantu Ddu-Du Ddu-Du serta beberapa lagu hits lain, tetapi aksi lincah mereka menari ditambah pula dengan pelbagai elemen kejutan seperti bunga api membuatkan penonton lebih teruja.

Persembahan mereka juga cukup bertenaga dan sangat menghiburkan, sebab itu lah masih ramai yang teringat-ingat lagi momen di konsert tersebut.

Untuk lepaskan kerinduan anda, berikut kami sertakan beberapa lagi foto sekitar konsert Blackpink In Your Area di Malaysia dengan membaca entri ini sepenuhnya. Enjoy!

Kredit Foto : MacpiePro & Blackpink Official


26 responses to “(14 FOTO) Sekitar Kehangatan Konsert Blackpink In Your Area Di Malaysia”

  1. Get real says:

    Stage presence tak berapa ke apa ke, satu dunia juga diorg tawan. Penyanyi konon no 1 msia ada ke? Nak lepas Kl pun x dpt, jgn citer la laku kat indon…At least BP ni lagu pun sedap, satu dunia boleh terima. Aku bangga juga la sbb ada juga asian yg westerners suka dan terima walaupun nyanyi bahasa korea. Sorry la yuna, awak nyanyi omputeh pun x brp nk laku. Ini artis msia lain sampai ke sudah la x kemana pun

  2. MIchele Choa says:

    F4ns Bett1nG s1tus Jud1 b0la 0nline aman dan terpercaya :)
    WA kami @ +855 963 156 245
    line @ fansbetting

  3. Anonymous says:

    seksi..mmglah seksi, selak je HANCINGGGGGGG…CINGGG….CINGGGGG

    • jilake musabat says:

      HAHAHAHA BABI. Aku pernah 4bulan duk korea. Toilet dah la busuk bau hancing. Pastu boleh pulak ada mangkuk maggie dalam tu. Tapi diorang jaga kebersihan part lain. Tiap masa nak basuh kaki. Habis class je masuk toilet p berus gigi.Part basuh anu taknak pulak. Camne eh laki diorang tahan masa tengah hisap anu diorang hmmmmmmmmmmmm

    • Anonymous says:

      kencing berak tak cebok tu pasal bau hancing bau masam ……….itu pun ramai yg giler pompan kafir ni baik korea ker jepun ker cina ker omputih ker semua kencing berak tak cebok yg islam jer cebok beristinjak……..

    • minah jambu say NO to drugs says:

      mulot malaysian are like that no good n very bad..

  4. K says:

    So lisa ada tak menari solo dance dia?

  5. boboy says:

    Normal la ni. pi Giant pn ada amoi pakai mcm ni.

Loading...