(14 FOTO) Sekitar Kehangatan Konsert Blackpink In Your Area Di Malaysia

Hiburan

(14 FOTO) Sekitar Kehangatan Konsert Blackpink In Your Area Di Malaysia

Kami tahu ramai peminat K-Pop yang masih belum ‘move on’ dengan kehangatan konsert Blackpink yang berlangsung selama dua hari pada 23 dan 24 Februari hujung minggu lalu di Stadium Malawati Shah Alam.

Advertisement

Tentunya ia mendapat liputan luas pihak media juga kerana ia merupakan kali pertama kumpulan terkenal itu menggegarkan pentas Malaysia.

Seramai 16,000 Blinks terpukau dengan persembahan Blackpink yang bukan sahaja memanaskan pentas dengan lagu berhantu Ddu-Du Ddu-Du serta beberapa lagu hits lain, tetapi aksi lincah mereka menari ditambah pula dengan pelbagai elemen kejutan seperti bunga api membuatkan penonton lebih teruja.

Persembahan mereka juga cukup bertenaga dan sangat menghiburkan, sebab itu lah masih ramai yang teringat-ingat lagi momen di konsert tersebut.

Untuk lepaskan kerinduan anda, berikut kami sertakan beberapa lagi foto sekitar konsert Blackpink In Your Area di Malaysia dengan membaca entri ini sepenuhnya. Enjoy!

Kredit Foto : MacpiePro & Blackpink Official

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

26 Comments

  1. Tipah

    February 26, 2019 at 4:42 pm

    seksi bawah je, atas xseksi

  2. Anonymous

    February 26, 2019 at 4:41 pm

    seksi bawah je, atas xseksi pon

    • wekkkkkkk

      February 26, 2019 at 4:49 pm

      balik korea di airport malaysia..sopan habis

  3. Anonymous

    February 26, 2019 at 3:56 pm

    malaysian ni bodoh. salena di kecam, blackpink di sanjung. smh

    • Anonymous

      February 26, 2019 at 4:28 pm

      tu la yg abby abadi mksd kan…bukan dia kondem blackpink tu seksi, tp dia pertikai negara kita ni x firm trhadap sesuatu keputusan..mksd nya klu kita bole halang artis luar yg nk dtg sblm ni sbb seksi, so kenapa yg ni dibolehkan pulak..kita jgn la bandingkan dia masa dia zmn elite dlu

    • misZannoyed

      February 27, 2019 at 9:24 am

      betul3x…baca dan fahami apa yg cuba dia nak sampaikan

  4. Anonymous

    February 26, 2019 at 3:49 pm

    nengok lah sapa menaja…nengok lah sapa yg dtg..

  5. Elite vs Kpop

    February 26, 2019 at 3:40 pm

    Ok je pakaian Blackpink ni.. Abby je yg lebih2 nak meroyan. Standardlah pakaian dia sebagai penghibur. Dulu kau masa dgn Elite pun terkinja2 gitu jugak.

    • Anonymous

      February 26, 2019 at 3:46 pm

      ok lgi jika pakai seluar sendat dri betis nmpk lurah burit.

    • Suka lagu BP je

      February 27, 2019 at 10:47 am

      Bnyk2 main vocalist, Rose la yg plng x layak jadi main vocalist. Klu group lain, standard sub vocal je la Rose ni. Belum lg dgn annoying suara dia nyanyi, mengemam smbil mengepit, nmpk sgt sengsara betul nak control suara. Overrated la Blackpink ni. Tapi dorng punya main dancer mmg terbaik,Lisa tu. Bab menyanyi x rasa best lgsg, lagi2 Rose tu, lagu sedap boleh jadi buruk bila masuk part dia.

    • Suka lagu BP je

      February 27, 2019 at 11:07 am

      Stage presence msng2 x brpa nak ada. Jennie dulu power jgk skng tp skng kurang, mana x nya, bila luar stage acah2 mcm budak 4 tahun baru nak kenal org. Konon nak tunjuk 2 karakter, syngnya terlebih merapu sgt. Idol lain pun acah cute jgk tp x ada la mcm org baru nmpk manusia lain. Dulu ingat boleh minat BP tp x jadi, bnyk sngt yg x bestnya melainkan lagu dn visual je. Mujur skng ada group yg betul2 nmpk best. Group baru lagi bagus, ITZY dan (G)Idle

    • Jesy

      February 26, 2019 at 7:40 pm

      Macam beruk kena belacan .. so cheap sale ..’l

    • ciK piNgu

      February 27, 2019 at 8:28 am

      u bc btl2 x statement abby? dia kondem knpe Selena dulu x boleh dtg atas alasan seksi tp B.pink seksi kemain lepas plk? Bukan mslh dia dulu sexy masa Elite skg acah2 islamik nk kondem knpe BPink seksi? Rupanya u ni salah sorg yg x faham statement. Agaknya BM dulu mse SPM dpt E kot?