Written by Bella | February 26th, 2019

Kami tahu ramai peminat K-Pop yang masih belum ‘move on’ dengan kehangatan konsert Blackpink yang berlangsung selama dua hari pada 23 dan 24 Februari hujung minggu lalu di Stadium Malawati Shah Alam.

Tentunya ia mendapat liputan luas pihak media juga kerana ia merupakan kali pertama kumpulan terkenal itu menggegarkan pentas Malaysia.

Seramai 16,000 Blinks terpukau dengan persembahan Blackpink yang bukan sahaja memanaskan pentas dengan lagu berhantu Ddu-Du Ddu-Du serta beberapa lagu hits lain, tetapi aksi lincah mereka menari ditambah pula dengan pelbagai elemen kejutan seperti bunga api membuatkan penonton lebih teruja.

Persembahan mereka juga cukup bertenaga dan sangat menghiburkan, sebab itu lah masih ramai yang teringat-ingat lagi momen di konsert tersebut.

Untuk lepaskan kerinduan anda, berikut kami sertakan beberapa lagi foto sekitar konsert Blackpink In Your Area di Malaysia dengan membaca entri ini sepenuhnya. Enjoy!

Kredit Foto : MacpiePro & Blackpink Official

26 responses to (14 FOTO) Sekitar Kehangatan Konsert Blackpink In Your Area Di Malaysia

  1. Elite vs Kpop says:

    Ok je pakaian Blackpink ni.. Abby je yg lebih2 nak meroyan. Standardlah pakaian dia sebagai penghibur. Dulu kau masa dgn Elite pun terkinja2 gitu jugak.

    10

    15
    • Anonymous says:

      ok lgi jika pakai seluar sendat dri betis nmpk lurah burit.

      3

      9
      • Suka lagu BP je says:

        Bnyk2 main vocalist, Rose la yg plng x layak jadi main vocalist. Klu group lain, standard sub vocal je la Rose ni. Belum lg dgn annoying suara dia nyanyi, mengemam smbil mengepit, nmpk sgt sengsara betul nak control suara. Overrated la Blackpink ni. Tapi dorng punya main dancer mmg terbaik,Lisa tu. Bab menyanyi x rasa best lgsg, lagi2 Rose tu, lagu sedap boleh jadi buruk bila masuk part dia.

        3

        2
        • Suka lagu BP je says:

          Stage presence msng2 x brpa nak ada. Jennie dulu power jgk skng tp skng kurang, mana x nya, bila luar stage acah2 mcm budak 4 tahun baru nak kenal org. Konon nak tunjuk 2 karakter, syngnya terlebih merapu sgt. Idol lain pun acah cute jgk tp x ada la mcm org baru nmpk manusia lain. Dulu ingat boleh minat BP tp x jadi, bnyk sngt yg x bestnya melainkan lagu dn visual je. Mujur skng ada group yg betul2 nmpk best. Group baru lagi bagus, ITZY dan (G)Idle

          5

          1
    • Jesy says:

      Macam beruk kena belacan .. so cheap sale ..’l

      1

      4
    • ciK piNgu says:

      u bc btl2 x statement abby? dia kondem knpe Selena dulu x boleh dtg atas alasan seksi tp B.pink seksi kemain lepas plk? Bukan mslh dia dulu sexy masa Elite skg acah2 islamik nk kondem knpe BPink seksi? Rupanya u ni salah sorg yg x faham statement. Agaknya BM dulu mse SPM dpt E kot?

      20

      0
  2. Anonymous says:

    nengok lah sapa menaja…nengok lah sapa yg dtg..

    2

    1
  3. Anonymous says:

    malaysian ni bodoh. salena di kecam, blackpink di sanjung. smh

    11

    4
    • Anonymous says:

      tu la yg abby abadi mksd kan…bukan dia kondem blackpink tu seksi, tp dia pertikai negara kita ni x firm trhadap sesuatu keputusan..mksd nya klu kita bole halang artis luar yg nk dtg sblm ni sbb seksi, so kenapa yg ni dibolehkan pulak..kita jgn la bandingkan dia masa dia zmn elite dlu

      47

      1
  4. Anonymous says:

    seksi bawah je, atas xseksi pon

    3

    2
  5. Tipah says:

    seksi bawah je, atas xseksi

    2

    0
  6. boboy says:

    Normal la ni. pi Giant pn ada amoi pakai mcm ni.

    18

    0
  7. K says:

    So lisa ada tak menari solo dance dia?

    2

    1
  8. Anonymous says:

    seksi..mmglah seksi, selak je HANCINGGGGGGG…CINGGG….CINGGGGG

    2

    5
    • jilake musabat says:

      HAHAHAHA BABI. Aku pernah 4bulan duk korea. Toilet dah la busuk bau hancing. Pastu boleh pulak ada mangkuk maggie dalam tu. Tapi diorang jaga kebersihan part lain. Tiap masa nak basuh kaki. Habis class je masuk toilet p berus gigi.Part basuh anu taknak pulak. Camne eh laki diorang tahan masa tengah hisap anu diorang hmmmmmmmmmmmm

      2

      1
      • Anonymous says:

        kencing berak tak cebok tu pasal bau hancing bau masam ……….itu pun ramai yg giler pompan kafir ni baik korea ker jepun ker cina ker omputih ker semua kencing berak tak cebok yg islam jer cebok beristinjak……..

        1

        0
    • minah jambu say NO to drugs says:

      mulot malaysian are like that no good n very bad..

      2

      2
  9. MIchele Choa says:

    F4ns Bett1nG s1tus Jud1 b0la 0nline aman dan terpercaya :)
    WA kami @ +855 963 156 245
    line @ fansbetting

    0

    2
  10. Get real says:

    Stage presence tak berapa ke apa ke, satu dunia juga diorg tawan. Penyanyi konon no 1 msia ada ke? Nak lepas Kl pun x dpt, jgn citer la laku kat indon…At least BP ni lagu pun sedap, satu dunia boleh terima. Aku bangga juga la sbb ada juga asian yg westerners suka dan terima walaupun nyanyi bahasa korea. Sorry la yuna, awak nyanyi omputeh pun x brp nk laku. Ini artis msia lain sampai ke sudah la x kemana pun

    1

    0
  11. Anonymous says:

    i am one of Blinks..my eyes hurt so bad reading all comments here TT

    0

    0
  12. Comprar Lexapro Pamelor (Nortriptyline) Chile precio. Pamelor (Nortriptyline) Mexico sin receta Comprar Paxil Como comprar Pamelor (Nortriptyline) sin receta?.

    0

    0