Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(13 LAGI GAMBAR)Majlis Resepsi Yusry Dan Lisa Surihani

Abang Nara baru terbaca komen-komen anda yang pelik kenapa Lisa Surihani dan Yusry kelihatan masam di dalam gambar-gambar yang Abang Nara kongsikan sebelum ini. Sebenarnya gambar tersebut kebanyakannya diambil semasa bacaan doa sedang dilakukan. Itu yang muka serius sikit tue. Sila jangan buat konklusi sendiri ye.

lisa dan yusri

Advertisement

Lagi 12 gambar sekitar majlis resepsi Lisa Surihani dan Yusry dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Mstar dan GUA.

lisa dan yusri

lisa dan yusri

lisa dan yusri

Advertisement

lisa dan yusri

lisa dan yusri

lisa dan yusri

lisa dan yusri

lisa dan yusri

lisa dan yusri

lisa dan yusri

lisa dan yusri

lisa dan yusri

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

149 Comments

  1. ani

    March 1, 2012 at 6:59 pm

    no culture in they marriage

  2. ani

    March 1, 2012 at 6:56 pm

    no culture

  3. comel

    February 29, 2012 at 8:19 pm

    Lisa & Yusry, semoga berbahagia hingga ke akhirat..
    Mereka sangat sweet..n bila tengok balik, dyeorg mmg ade rupa.. =))

  4. Anonymous

    February 29, 2012 at 9:08 am

    suka..suka…simple,tapi menarik
    tak payah la nk over2 cam kawin ayu dan zakuan tu…make-up..ya allah tebai,bila dh tak boh make-up cam org kampung la plak…kakakakakkakaka…
    cam lisa memmang dh natural beauty,letak sikit ja make-up,pun dh seri wajah tu kan…tahniah lisa dan yusry..moga bahagia selamanya..amin..

  5. saye

    February 29, 2012 at 4:42 am

    baju mak lisa sgt sweet.and she is soo sweet.congrate yusry and lisa! semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.ameen~

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top