February 27th, 2012

Abang Nara baru terbaca komen-komen anda yang pelik kenapa Lisa Surihani dan Yusry kelihatan masam di dalam gambar-gambar yang Abang Nara kongsikan sebelum ini. Sebenarnya gambar tersebut kebanyakannya diambil semasa bacaan doa sedang dilakukan. Itu yang muka serius sikit tue. Sila jangan buat konklusi sendiri ye.

lisa dan yusri

Lagi 12 gambar sekitar majlis resepsi Lisa Surihani dan Yusry dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Mstar dan GUA.

lisa dan yusri

lisa dan yusri

lisa dan yusri

lisa dan yusri

lisa dan yusri

lisa dan yusri

lisa dan yusri

lisa dan yusri

lisa dan yusri

lisa dan yusri

lisa dan yusri

lisa dan yusri


149 responses to “(13 LAGI GAMBAR)Majlis Resepsi Yusry Dan Lisa Surihani”

  1. ani says:

    no culture in they marriage

  2. ani says:

    no culture

  3. comel says:

    Lisa & Yusry, semoga berbahagia hingga ke akhirat..
    Mereka sangat sweet..n bila tengok balik, dyeorg mmg ade rupa.. =))

  4. Anonymous says:

    suka..suka…simple,tapi menarik
    tak payah la nk over2 cam kawin ayu dan zakuan tu…make-up..ya allah tebai,bila dh tak boh make-up cam org kampung la plak…kakakakakkakaka…
    cam lisa memmang dh natural beauty,letak sikit ja make-up,pun dh seri wajah tu kan…tahniah lisa dan yusry..moga bahagia selamanya..amin..

  5. saye says:

    baju mak lisa sgt sweet.and she is soo sweet.congrate yusry and lisa! semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.ameen~

Loading...