Written by serenity | September 3rd, 2018

Nampak sungguh bahagia pasangan Datuk Seri Siti Nurhaliza dan suami, Datuk Seri Khalid Mohamad Jiwa semasa majlis ulangtahun perkahwinan mereka yang ke-12 di Restoran Wow KL, Pusat Pelancongan Malaysia (MaTiC) semalam.

Majlis ulangtahun perkahwinan mereka turut diraikan oleh ahli keluarga dan rakan terdekat, serta dimeriankan dengan persembahan dari Siti sendiri dan Hael Hussaini.

Pasangan ini bernikah pada 21 Ogos 2006 di Majlis Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur dan dikurniakan cahaya mata pertama, Siti Aafiyah pada 19 Mac lalu.

Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


Sumber: Haneef Roslan, ctdk, Izara Aishah, Syahmi Azhari, Adala Concept

76 responses to (13 GAMBAR)Sekitar Majlis Ulangtahun Ke-12 Perkahwinan Siti Nurhaliza Dan Datuk K

  1. lol says:

    2 3 kali sy tgk aafiyah pakai apa kat kepala tu… topi ke, bath cap?

    27

    0
    • Anonymous says:

      satu famili over tak ingat. semak mata tengok.

      26

      3
    • Cik B says:

      gemok nya adib..

      17

      1
    • Anonymous says:

      perampas tetap perampas. ada hati nak celebrate anniversary bagai .

      21

      11
      • angelarina says:

        Dia kaya raya…bahagia…ko jugak yang sendu meroyan kat sini…kesian….

        18

        3
        • Anonymous says:

          kaya raya ke? ko pasti?

          13

          2
        • Anonymous says:

          eh! i tak meroyan la. i cuba buat statement jer. tak suka nak promo kisah2 manusia2 yg mencaras hak orang pastu publish acah2 bahagia. u ni sokong perampas ke hape? ke u ni pon kaki caras hak org jgk..hiihhihi!

          18

          1
      • Datin S says:

        Kau tak tau citer yg sebenarnya jgn byk nk komen…kau tak kenal datin Z bagaimana cara hidup dia masa itu..DCT bkn perampas spt yg disangka..tiap manusia ada masa silap n masa silam, apepun 2 2 pihak dh bersama yg kau masih tak move on..malulah sendiri hati masih Hitam.

        5

        11
        • Anonymous says:

          CT cuci kerak!

          2

          0
        • antianti says:

          ohhhhh…kau tahu lah cer cite cer cite…habis tu DK cara hidup dia ok lah…jgan taw asyik nak cari salah satu pihak je ok…diri sendiri pun x betul…

          11

          0
        • Anonymous says:

          cara hidup isteri patut si suami la btolkan. nama pon imam. bukan tinggal & cari bini baru! hello!
          btw, suara siti …baju ketat2 siti tu pon si suami tak blh nak btolkan. baik sgt ke bini skrg ni? ehem!

          18

          0
        • Anonymous says:

          AIB org buat pe nk citer..
          Walau bagaimana teruk pun perangai suami..isteri kena taat pd suami.

          0

          0
        • hola says:

          Datuk K tu berjaya mewah sbb Datin Z. dulu datuk K kalau tak silap keja TNB baca meter. Datin Z ni mmg orang berada support suami hingga berjaya. Kita tak marah kalau nak kawin 2 tapi cara CTDK ni mmg melampau khabar arwah pak dia pun xnak CT ni dpt madu, dtk K ni pun angin kus kus dulu betting dgn kenkawan je dgn Ct last last terjebak dpt. Ambil laa laki orang cara baik kalau tu yg nak sgt. Berkongsi cara baik bukan minta roboh rumah dah lama dibina.

          8

          0
  2. Gorges says:

    Rimas aku tenguk fesyen baju CT. remind me of the “most talked about person” right now Anyway can’t help it. CT got money don’t have taste in fashion

    40

    0
  3. Anonymous says:

    piahfilter dh mcm kambing biri biri

    11

    2
  4. Anonymous says:

    kesian ko piah.. x nk nmpk itam pnya psl, mak ko pakaikan ko cmtu sebijik mcm wolf yg menyamar jadi nenek tua red riding hood tu haa.. hahahahahahah

    12

    9
  5. Elite socialite says:

    Tahniah

    1

    2
  6. Duh! says:

    Izara pakai pesyen apa Tu? Side view nampak berserabut. Pakaian pesilat pun tak. Macam kain terlondeh! Poor you. Dah jangkit your mak CT poor sense of dressing.

    11

    0
  7. Gorges says:

    Baby pakai cekak rambut dan ribbons atas Kepala dah biasa sgt. so mak Iti nk buat kelainan la. But it doesn’t work. Poor Pe’ah ended up wearing shower cap. Baby comei but Don’t like the biri biri look!

    20

    0
    • Anonymous says:

      dia try hard sgt nak bg nampak anak dia comel. actually bidak comel jer..tp jgnla compare dgn yg ada genetik2 mix mcm aisyah anak che Ta.mmg merana la ko siti. takyah try hard sgt.

      6

      0
      • yangsedang2 says:

        x payah nak compare ngan Aishah lah…..CT compare ngan anak Shahwanie ngan Farahanim Razak pun..dua2 blogger terkenal pun mmg umpama langit ngan bumi arr….x jauh pun klaw nak compare2…. ngan Arif Jiwa , Aryan & Arden (anak Anas Khalid)

        3

        0
  8. Minah membawang says:

    Bju tokti over sgt kot labuci die..less is more laa..

    14

    0
  9. Anonymous says:

    buruk benor pakaian izara… pandai lagi adik ipar pilih bini.. tgk tya jgk selalu nmpk outstanding

    23

    0
  10. Zie says:

    tebalnya makeup tok ti. dalam bif stage pun sama…bertepung nampak.

    17

    0
  11. wina says:

    error 404: pipi merah not found. baju merah je ade

    15

    0
    • Kedondongreal says:

      Aku lagi kesian mak si pipi merah….dalam gambar dia jer, anak dia pipi merah. Gambar org lain x filter….si piah tu pipi mcm aku jer..punggung kuali.

      9

      0
  12. anak makcik bawang says:

    cantik je baju tokti… yg buruk izara macam kain langsir je

    0

    10
  13. Anonymous says:

    ct budget dpt baby putih melepak nmpk lah pipi merah… mane lah tau dpt anak tak seputih mane.. pipi takde bayang merah pink…

    16

    0
  14. kak melah says:

    CT xde fashion sense lh so old fashion bajunye.. yg izara punye baju serius tak tua apemende yg lawa tya arrifin simple and ellegant.. baby piah soory to say baju out lh overload sgttt dgn shower cap bagai kesian baby.

    15

    0
  15. adoiiii says:

    seperti biasalah…..anak tiri yg pertama (xtau namanya) dan family xkkan ada dsetiap event family ct n dk.

    31

    2
  16. Anonymous says:

    ada ke org nk dukung gomol piah ni? mcm erkkk…

    3

    7
  17. Tanda kasih says:

    kakak siti
    1) less is more
    2) asyik dijemput le program agama tapi masih menyanyi sana sini . suara tu kan aurat. boleh menyanyi utk suami dlm rumah..
    3) selalu kata bersyukur tapi majlis selalu nmpk majlis yg hilang keberkatan. hiburan (nyanyi dan menari)

    tegur sbb sy syg kakak siti. dm pun dh . tapi x pasti kakak siti baca ke x. Semoga kita terpelihara dr perkara yg mebuat kita tergelincir dlm neraka Allah.

    12

    1
  18. Farah Hazel says:

    Masjid la syng bukan majlis

    0

    3
  19. Anonymous says:

    kulit piah bukan comel putih merah so pakai la ikut kaler yang sesuai kulit dia
    qudin pun da kenapa buat baju ct-piah camtu…ala2 che ta rambu ramba
    pakai simple sudah la..bukan nak buat show vvvvvip pun
    sedey!

    8

    0
  20. mcm anak felda says:

    ku harap comel sewaktu dahulu..rupanya..

    1

    0
  21. piah itam says:

    baju liberty tower ke? Izara tu lah..

    3

    0
  22. Anonymous says:

    kembang payung tu fesyen dah 2 tahun lepas.

    3

    0
  23. KAK CHAM says:

    12 TAHUN DAH…TOKSAH LAH SELEBRET, NYAMPAH ORG TGK

    13

    2
    • siankopeah says:

      mesti lah nak selebretttt…nak tunjuk kat Teezac…bahagia nya DK with DT…kan DK cakap CT isteri terbaekkk antara semua…
      nantikan keluar lah cite DK x bagi keluarkan selalu cite psal fiah, bcoz netizen mulut suka mbawang psal fiah…
      tengok video orang interview CT…CT cakap DK duda masa CT kenal dia…puiiiiii…taw pun takut orang gelar c caras

      16

      1
  24. huhu says:

    haha..korangnye komen..semua win…aku gelakkan jer…

    7

    0
  25. Anonymous says:

    aku pum nak gelak gak..hahahaha

    1

    0
  26. Gorges says:

    3.18 wehh fesyen kembang payung yg aku ingat Zaitun Samson Ada pakai more than 20 years ago. Warna pun sama. Tailor sama ler nih

    9

    0
  27. Noname says:

    Merah sgt baju siti dari tudung smpi kaki..udah la mekap overnya tu yg baby girl nmpak gelap sikit…dh 12 thn tapi still berhias sakan..
    Anway menantu dia tya pakaian paling ok..ada gaya n x over..
    Izara cm selalu jarang outfit yg ok..klu x sexy..serabai pula..
    Dh tunjuk x bole nk avoid commenting..

    9

    0
  28. huhu says:

    afiyah x comel pung

    8

    2
  29. NO NAME says:

    Sakan korg mengata n mengecam….hahaha…saje2 bagi free pahala kat depa…haha…

    2

    5
  30. Joyah Halia says:

    baju apa izarah tu….??? macam kain langsir kamdar je.

    5

    0
  31. Pelangi Senja says:

    Biar masa kecik tak comel Fiah takpe..tengok bila dh remja nnti..bdk masa kecik kalau terlalu comel byk org halus atau org kotor suka..itu kata org tua2 dulu lah..nk percaya ok tak percaya lg bagus..

    2

    5
    • Anonymous says:

      Fiah ikut mommynye.tok ti kan dulu gelap.dah jadi artis baru puteh.

      2

      0
    • Aafiyah says:

      betul..orang cakap penyakit Ain… mcm anak nora danish..dlu kata tak elok..tgk skg..makin hensem…esok2 org puji aafiyah..tunggu je la…suma ni geng Teezac..hahahah..btw, mana anak yg first ekk???

      0

      3
    • Anonymous says:

      nk nyedapkan hati je ckp mcm tu..yerkkkk.

      tengok si ayah afiyah tu..anak2 dgn bini dulu tu pun…bkn handsome pun…katik2 semua…lelaki katik…hahahaha…semua pun katik…
      anak pompuan skrg…sebijik belah bapa…fikirkan..

      2

      0
  32. Anonymous says:

    Mana pipi merah? Muka Saerah jer!

    8

    0
  33. Anonymous says:

    Honestly ting tang ting pp merah langsung X comel. Sorry la ya.sama mcm anak Nora.mak diorang gler punya cantik tp ank nan hado. Dlu plastic surgery ke sbb tu gene buruk trun kat anak.opsss

    3

    0
  34. mak cute says:

    jujur ckp si piyah ni biasa je…comel lagi anak wawa zainal..bab dia retis no. 1 malaysia so org dok bangga2 kena plak bertahun tggu dpt anak…papepun tak kisah asalkan sempurna cukup sifat..xyah nak pipi merah sgt…

    5

    0
  35. syinta says:

    betol lah org ckp, money cannot buy taste….baju siti adoii sedih rambu ramba ada kain zaman dulu2 balut telor umah org kawen

    7

    0
  36. melati says:

    Perampas sampai bila2 pun org cop Khinzir…

    2

    0
  37. Hotd says:

    Hahahah..al kisahnye….

    1

    0
  38. Gorges says:

    Makin kembang hidung DK. Tahun 2018 senyum dapat anak dg CT dan jadi papa. Tahun depan dapat cucu pulak dan jadi Tok sekali lagi. Insya Allah.

    2

    0
  39. here says:

    I’d like to find out more? I’d like to find out some additional information.

    0

    0
  40. There says:

    Finish up your sentence. sesat?

    0

    0

Leave a Comment

Optional