Written by serenity | December 5th, 2013

Pada 30 November lepas, telah berlangsung majlis pernikahan salah seorang peserta Imam Muda 2012 yang dikenali sebagai Imam Muda Naufal atau nama sebenarnya Abdul Rahman Naufal Mohd Hatta, 22, dengan seorang wanita bernama YM Tengku Hasanah. Majlis ini telah berlangsung di Taman Hillview, Ampang dalam dalam majlis yang bermula jam 10.30 pagi.

 photo Naufall13.jpg
Antara yang turut hadir di majlis ini ialah Beego dan isteri, Linda Hashim, Raja Ema serta Shafie Naswip. Mari kita doakan perkahwinan Imam Naufal berkekalan hingga ke akhir hayat.

Gambar-gambar yang cantik ini ialah hasil bidikan Nadia Studio. Sila ke Fanpage Nadia Studio untuk melihat hasil kerja beliau dan pakej fotografi yang ditawarkan.

Lagi 12 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

 photo Naufall12.jpg
 photo Naufall11.jpg
 photo Naufall09.jpg
 photo Naufall10.jpg
 photo Naufall08.jpg
 photo Naufall07.jpg
 photo Naufall06.jpg
 photo Naufall02.jpg
 photo Naufall01.jpg
 photo Naufall04.jpg
 photo Naufall03.jpg
 photo Naufall05.jpg

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

102 responses to (13 GAMBAR)Sekitar Majlis Pernikahan Imam Muda Naufal

  1. akuIslam says:

    Ramai lg yg tegakkan Melayu berbanding Islam. X sedar ke apa yg korg ckp tu? Mana yg lg mulia? Islam ke melayu? Melayu hanya pada bangsa. Islam tu agama kita. Biarpun bkn melayu, asalkn Islam. Tu la, pemikiran bila dh diterapkn dgn budaya Melayu, ini la jadi. Sampai isu Islam pun x ambil berat. :(

  2. Anonymous says:

    wife dia ni mmg pakai purdah.. makan pun cuma selak saje.. biarla dia nak pakai ape pun. komen2 kat atas yg mengutuk ni semua tak reti apa. in other words, stupid

  3. Mak Temah says:

    ramai betul ustaz dan ustazah dalam ni..
    semua menda nak dipertikaikan..haish…

  4. black hijab says:

    the issue now or niqab or melayu suits?
    rmi btl ustaz2 and ustzh dunia maya y nk tnjk ilmu n kpkrn msg.. siapa kta nk judge? rseny ckplh dgn mndoakn mrka.. and kpd mereka2 y pandai2 klrkn hukum y x de dalill tu… it is bttr 4 u 2 learn more about hukum hakam and ilmu agma bkn ikt skdr ilmu seciput dah pndi nk jthkn hukum.. stop embarassing yrslf. malu sikit kt org.. semua org ade buat silap kan… mcm tu jgk imam muda abdul rahman ni… mgkn ade bnde y dy trlps pndg, … -bkn nk mmbackup or what.. tp ckplh kta katakn barakallah.