Written by AbangNara | May 20th, 2014

23 April lalu, Jelita Clarissa telah hadir dalam kehidupan Beego dan Linda Hashim. Si puteri ini kini telah berusia lebih kurang 2 bulan dan tampak semakin comel. Pastinya Beego dan Linda sibuk melayan keletah anak sulung mereka ini. Daripada pemerhatian Abang Nara, kulit Jelita Clarissa putih melepak macam ibunya.

jelita clarissa beego linda

Semoga Jelita Clarissa membesar dengan sihat dan sempurna. Bila dewasa nanti akan menjadi insan yang berguna kepada kedua ibu bapa, agama dan bangsa. Sama-samalah kita doakan. Lagi beberapa gambar si comel ini dengan membaca artikel sepenuhnya. Kredit gambar Ryaniez Moments Photography.


jelita clarissa beego linda
jelita clarissa beego linda
jelita clarissa beego linda

jelita clarissa beego linda
jelita clarissa beego linda
jelita clarissa beego linda
jelita clarissa beego linda
jelita clarissa beego linda
jelita clarissa beego linda
jelita clarissa beego linda
jelita clarissa beego linda
jelita clarissa beego linda

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

67 responses to (13 GAMBAR)Jelita Clarissa, Puteri Sulung Beego & Linda Hashim

  1. like i care? says:

    Betul betul betul…duit korg akan kurang ker psal gmbr artis yg bkn ada kaitan pun dgn korg?…tu la otak direct kuning…breastfeeding tu normal thing je pun…dulu time baby pun korg mnyusu kan…ckit2 nak mengutuk…