(13 GAMBAR)Geng Celepets (CLPT) Berbuka Puasa Bersama Anak-Anak Rumah Amal Limpahan Kasih

Hiburan

(13 GAMBAR)Geng Celepets (CLPT) Berbuka Puasa Bersama Anak-Anak Rumah Amal Limpahan Kasih

Geng Celepets (CLPT) telah berbuka puasa dengan anak-anak Rumah Amal Lindungan Kasih pada 14 Ogos 2012. Kalau tak silap, Celepets bermaksud “Celebrity with Pet Projects” dimana kesemua ahli geng ini mempunyai sekurang-kurangnya seekor haiwan peliharaan.


Photobucket
Photobucket

Advertisement

Photobucket

Kelihatan Yasmin Hani, Sazzy Falak, Dynaz Mokhtar, Yasmin Yusuf, Daphne Iking dan Aishah Sinclair di majlis tersebut. Nampak gembira anak-anak Rumah Amal Limpahan Kasih dapat berbuka puasa bersama enam orang selebriti terkenal. Lagi 10 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada REDPhotography.

Photobucket

Advertisement

Photobucket

Photobucket

 

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Advertisement

Photobucket

Photobucket

 

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

48 Comments

  1. winwin

    August 16, 2012 at 11:31 pm

    agak-agaknya lah lepas dorang berbuka pose, dorang solat maghrib tak? mesti leceh kan, nak cuci mekap jadah, pastu nak wudhuk. kendian nak touch up balik, maka akhirnya……

  2. mak esah the shaman

    August 16, 2012 at 9:22 pm

    yg pakai baju kebaya navy blue tu mmg non muslim pun die kan serena c dj hitz fm kot if im not mistaken…

  3. mimi

    August 16, 2012 at 9:13 pm

    RUMAH AMAL LIMPAHAN KASIH-pihak pengurusan yang tamak haloba. Kerana rumah ini, dua orang pekerja sebuah syarikat yang bermurni hati hendak membantu di bulan ramadhan pada 2010 telah dibuang kerja.

    Kalau nak membantu, serius, jgn bother dengan rumah anak2 yatim kat KL n Selangor, serius!

  4. mak esah the shaman

    August 16, 2012 at 8:02 pm

    yg korang duk kutuk pompuan yg pkai kebaya navy blue 2 mmg non muslim pun die kan serena c dj mix fm ke hitz fm x slp aku…tp serius pasai apa twins sazzy muka x komersial mcm mummy n daddy die ah?hehehe…sowie

  5. Mak Enon

    August 16, 2012 at 6:07 pm

    sazzy, uols very the cantik. tapi mahap aku nak cakap, anak kau sila kurung dlm rumah k. TAK COMEL

    • jiran mak enon

      August 16, 2012 at 8:39 pm

      and u mak enon , uols very the outspoken….sila betapa dalam gua ye. HUDUH.

    • Anonymous

      August 17, 2012 at 12:34 am

      Oi mak enon…
      Mind your language..every kids are pure beauty and they dont deserve any stupid low IQ remarks from ppl like you!
      karma my dear..how sure ur own kids will be BEAuTIFUl??!!!
      pl like you mKe me puke..wonder puasa tak..klau puasa..pegi buka la weiii!!!

    • Mak Enon

      August 20, 2012 at 11:05 pm

      yeah people with highest IQ would probably never read this piece. kau nak muntah mampuih pi lah, batal puasa dgn sengaja apesal. bodoh piang

    • Lady Gaga bertudung dan sunggoh islamik.

      August 17, 2012 at 10:51 am

      Mak Enon, dulu tak kena kurung sebab tu yang tak puasa tu kan?

Loading...