(13 GAMBAR)Aksi Menaiki Motor Yang Facepalm

Trending

(13 GAMBAR)Aksi Menaiki Motor Yang Facepalm

 

Motorsikal sering menjadi pilihan kerana saiznya yang kecil, agak mudah membelok dan mencilok untuk keluar bila berlaku kesesakan. Cuma mungkin kekurangannya ialah tidak berbumbung, menyebabkan penunggang basah apabila hujan, dan juga tempat duduknya khusus untuk seorang penumpang di belakang dan seorang penumpang kecil di hadapan. Kalau nak bawa ramai penumpang, naik keretalah kan. Tapi apa terjadi kalau nak juga bawa ramai penumpang?
PhotobucketMotor aku, suka hati aku katanya, layan. Lagi 12 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Advertisement

PhotobucketNiat murni nak ke sekolah secara berjemaah. Tak takut ada yang tercicir ke nanti?
PhotobucketPengganti helmet kot?

PhotobucketPhotobucket

Photobucket

PhotobucketMotor kapal terbang.

PhotobucketSiapa kata nak berpindah perlu sewa lori? Siap bawak pet lagi tu.

Photobucket

Tak panas ke punggung baby lagi satu tu kena ekzos?

Photobucket

Tiada raga, selamba letak anak kat depan macam tu.

Photobucket

Ni tak beragak-agak malasnya ni.

Photobucket

Berdating dengan lembu?

PhotobucketKes tak siapkan kerja rumah la ni.

Pengajaran moral, jangan ditiru kelakuan yang tidak senonoh ini adik-adik. Terima kasih.

Sumber.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

9 Comments

  1. Qhaiyra

    April 25, 2012 at 12:49 pm

    aah.. brape pny azab la lembu tu ek.. ksiann.. ehhe

  2. amy says

    March 15, 2012 at 2:18 pm

    lawak la….tapi keselamatan tu da cam x hirau..kesian baby lebih2 yg kena ekzos tu…n yg buh dalam baldi x dapat la nk pk lay la terpatah gagang baldi tu mampuihhh

  3. ina

    March 15, 2012 at 12:09 pm

    bawa lembu tu yg tahan……wakakakaka..

  4. KIM NANA

    March 14, 2012 at 1:32 pm

    aduyai!!!! lawak giler….hahahahahaha….suke r pic2 kat ats nie…x thn gelak