Written by AbangNara | July 5th, 2013

Bagus betul Tiz Zaqyah ini. Mana tidaknya, di kala orang ramai mengambil keputusan untuk bercuti di luar negara,  Tiz dan rakan-rakannya ke Pulau Perhentian untuk merehatkan badan. Semangat cuti-cuti Malaysia sebeginilah yang kita mahukan. Sekurang-kurangnya dapat membantu perkembangan industri pelancongan Malaysia.

tiz zaqyah

Sweet juga Tiz dan kekasih hatinya kan? Pakai baju sama. Hehehe. Memang comel betul. Sama cantik sama padan. Semoga hubungan mereka akan terus berkekalan sehingga ke jinjang pelamin. Abang Nara agak jeles melihat Tiz dengan hebatnya menyelam dan melihat kecantikan dasar laut Pulau Perhentian. Serius cool!!

tiz zaqyah

Abang Nara tak mampu nak buat macam Tiz sebab takut air akibat trauma lemas suatu ketika dahulu. Lagi beberapa keping gambar Tiz Zaqyah, kekasih dan rakan-rakannya bercuti di Pulau Perhentian dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

tiz zayqahP.S: Dengan Ronasutra, masalah kulit muka yang sering menghantui anda pasti akan hilang. Malah anda boleh kelihatan cantik berseri dan yakin bergaya. Pasti ramai yang akan mengkagumi penampilan anda selepas menggunakan Ronasutra. Untuk maklumat lanjut, layari Facebook Ronasutra atau www.ronasutra.com.

tiz zaqyah

tiz zaqyah

tiz zaqyah

tiz zaqyah

tiz zaqyah

tiz zaqyah

tiz zaqyah

tiz zaqyah

tiz zaqyah

tiz zaqyah

tiz zaqyah

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

71 responses to (13 GAMBAR)Tiz Zaqyah, Kekasih & Rakan Bercuti Di Pulau Perhentian

  1. BUNKFACE NO.1 says:

    meluat aku minah ni… boooooooooooo

  2. Tis Sakiyah says:

    Apsal gambar first tue muke Tiz macam pelik jek, antara nak senyum dan taknak senyum, yg dok kat belakang termenong jauh tue nadiya nisaa ke?? Dia pun nyenyibuk jgak ke kat situ?

  3. Gila deiii says:

    Bukan lawa pon si Tiz koyak ni. arap kulit je putihhh. citporahh

  4. nina says:

    Mmg seswai sgt tiz n bf dia pki baju orang utan..perangai pun x jauh beza dgn orang utan

  5. tok wan says:

    hilang terus syafa aqira… -____-“

  6. noname says:

    minah ni? alahaiiii pmpuan ni memang kerek . kat insta dye sound2 org tu pasal ramai followers insta dy backup. pdahal org nak menegur menda baik. kalau kite duk komen yg baik2 kat gmb dye, usahkan nak reply, pndang pun x. tp kalau ade yg ‘melaser’, perghhh rajen pulak sampai nak meng’tag’ empunye name org yang melasernya tuh. kalu 10 org , sepuluh2 tu la dye pi tag name sekor2 then sekor2 kne laaa than kena maki dengan pompuan ni. apekbendelaaaaa. kau jgn nak budget sgt pompuan. kau engat sket, xde pminat, xde la kau !!!!! ape kau engat ni hollywood?!

  7. Darlina says:

    Tizz ni klu pkai tudung nmpak ayu, kan..
    aku ske tgk dy kat Oh, my english tu..
    tp xske tgk dy sexy2..
    cm x sesuai je..
    muke dy klu bertudung n pakai baju kurung kan cm gadis pingitan yg suci murni..

  8. euuuwwwwww. kpd tiz zaqyah tolong laaa blaja respect pminat. ekot senior2 kau yg dulu, mksud aku, artis2 lame . saket hati kalau follw ig minah ni. berbulu je tgk dye sound2 pminat. padahal dah sah2 pminat tu sume tgur kau untuk kbaikan kau. pd aku la, aku mmg tak heran pun yang kau nak post gmb kau tgh clubbing, tgah terlentok sane sini ngn bf kau tu, sbb buang mase je aku nak heran, tp ape yg aku hairankan kat sini is cara kau lyn pminat2 kau tuh! ape kate kau respect every single comment and advice yg dorg bg kat kau ? bile dorg bg nshat, takperlu la kot kau nak hentam2. trima care baik n blas komen dgn cara baik dah memadai i think. x perlu nak tunjuk kau bgus sgt Qiyahh. ak rase dy ni brani nak sound2 gitu sbb dye ramai bckup kot kat insta dye. follower2 dye pun duk same hentam kalau ade yg duk mnasihat kat situ. mane la pompuan tu tak naik kepala. puihhhhh !

  9. grr says:

    mane komen aku bang naraa? mmg kalau nak komen , kne anta 2 3 kali bru kau publish ek bang nara ? HAMPESSS

  10. tizzaqyahpoyo says:

    minat ni kerek. puihh.

  11. qiyahbolehbla says:

    Qiyah qiyahh . satu je aku nak ckp. kau bole blaja respect pminat tak? kau sbenanye kalau xde pminat, kau dah lingkup dah qiyah oii. ak mls nk ckp pasal gmb2 kau yang tah hape2 ni tapi aku btul2 x bekenan la dgn cara kau lyn pminat kau. pntang ade yg tegur, amboiii, laju je nak membantai. care kau hndle mmg nmpk sggt tak profesional hokayy ! apekate kau chill ? org pun bole respect. sjak aku follow ig kau, sumpah ckp, anti tros aku dkt kau. kau artis, public figure, mmg ramai duk perati grak geri kau. bile org tegur, trima, kn lg elok???? HOPE KAU BACE . peaceeee kay bai

  12. wiwiwi says:

    Qiyah qiyahh . satu je aku nak ckp. kau bole blaja respect pminat tak? kau sbenanye kalau xde pminat, kau dah lingkup dah qiyah oii. ak mls nk ckp pasal gmb2 kau yang tah hape2 ni tapi aku btul2 x bekenan la dgn cara kau lyn pminat kau. pntang ade yg tegur, amboiii, laju je nak membantai. care kau hndle mmg nmpk sggt tak profesional hokayy ! apekate kau chill ? org pun bole respect. sjak aku follow ig kau, sumpah ckp, anti tros aku dkt kau. kau artis, public figure, mmg ramai duk perati grak geri kau. bile org tegur, trima, kn lg elok???? HOPE KAU BACE . peaceeee kay bai

  13. Anonymous says:

    ko blakon mmg menjadi la tiz..bez gile..aku suke..tapi dkt lua ko camni..mmg nla xleh nk samakn..tp ko xtrase ke nk ambik pgjran utk hidup ko..xkn xde rase lnsung??xpe..aku doakan ko dpt hidayah dr Allah..smoga Allah lembutkan ht ko..aku kesian sbb ko same agama ngn aku..dunia dh tua..nk akhir zaman dh..cube lmbutkan ht..xyah la share pic camni..biar ade rs malu ckt lam hati..ok..smoga dpt berubah n dpt terima teguran org lua demi kebaikan ko sndiri..

  14. stella says:

    melayu2 ne budu jg . . suka p mngata2 bngsa sndri . . dasar palui . . cm bakas . .

  15. perhentian says:

    Oowh dia ni ke tiz zaqyah..dia ni stay kt matahari chalet long beach..tido sebilik dgn bf dia..mabuk kt black tip bar..aku x tau la nk jd ape ngan minah ni..sian kt mak bapak dia kan.mntak2 dpt hi

  16. mcm2 hal says:

    hok puan x pkai rantai hok laki plok yg pkai..aduss..

  17. abba abba says:

    saja nak jawab soalan maths abg nara.. wakakakaka

  18. Anonymous says:

    Huwaaaa, bila tgok macam ni, hilang terus watak Syafa Aqira & Nur Amina tu -.-‘

  19. Anonymous says:

    Ingat lg dulu 1st time tgok tiz ni blakon dlm impian ilyana. watak pembantu.. comel je btudung. lepas tu jd nur amina dlm nur kasih and recently, jd syafa aqira. semua watak ni pakai tudung. tiz zaqyah mmg lg cantik btudung drpd free hair. harap berubah la lepas ni

  20. Anonymous says:

    n

  21. […] (13 GAMBAR)Tiz Zaqyah, Kekasih & Rakan Bercuti Di Pulau Perhentian (70) […]

  22. […] (13 GAMBAR)Tiz Zaqyah, Kekasih & Rakan Bercuti Di Pulau Perhentian (71) […]