Written by AbangNara | November 26th, 2013

Fantastic! Marvelous! Beautiful! Romantic! Itulah perasaan yang Abang Nara rasakan apabila menatap gambar-gambar pra perkahwinan Rozita Che Wan dan Zain Saidin yang telah dibidik oleh Annas Easkey. Menggunakan latar belakang keindahan kota Paris dan pulau Bali, kecantikan Che Ta dan kekacakan Zain memang tidak boleh dinafikan lagi.

rozita che wan

Daripada sinar mata Zain dan senyuman mereka berdua menatap Che Ta, Abang Nara boleh bayangkan betapa dalamnya cinta bakal pengantin ini. Memang kedua-duanya sama cantik sama padan. Abang Nara paling jeles apabila melihat gambar Che Ta dipayungi Eiffel Tower. Awesome sangat-sangat!!!

rozita che wan

Tak sabar rasanya untuk melihat lebih banyak gambar mereka berdua dikongsikan oleh Annas Easkey. Kalau anda sudah jatuh cinta dengan hasil karya Annas, bolehlah ikutinya di Instagram Annas Easkey dan Facebook Annas Easkey. Lagi beberapa keping gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

rozita che wan

 

P.S: Baru lepas melahirkan anak? Sering kepenatan kerana berpantang sambil menjaga si comel anda? Cubalah ambil set pantang + ESP Shaklee yang pasti akan menambah tenaga dan juga susu badan anda. Kalau tak pasti mana yang terbaik, boleh LIKE Facebook Doktor Vitamin Anda dan tanyakan pendapat mereka yang pakar. Kalau nak lebih cepat, Whatsapp sahaja ke 013-217 8267. 

rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan

132 responses to (13 GAMBAR)Pra Perkahwinan Rozita Che Wan & Zain Saidin Oleh Annas Easkey

  1. Ixbarr says:

    gambar pra-perkahwinan lebih kepada one-sided.. takde yang pra- pun…

  2. sesaje nk komen says:

    tak mcm pre-wedding pon, gambar dah rupa mcm model baju je.. gambar2 Che Ta pose sorang

  3. hamba Allah says:

    Ya Allah… Taubat lah dan insaflah. Bak kata Ustazah ( Pendakwah Bebas) “Dimana keberkatannya sebuah perkahwinan itu kalau sebelum kahwin kita sudah membuat perkara yang dilarang Allah termasuk dalam hal membabitkan pembaziran dan bermegah – megah” Harap berubah dan diberikan petunjuk. Kesian Che Ta terlalu leka dengan Duniawi. Harap sang suami mainkan peranan kerana dia yg akan menanggung segala Dosa yg che ta buat.. Nauzubillah minzalik

  4. chicken says:

    nice calendar poster…..

  5. lona says:

    Makcik sy berumur 50++ tetap cantik macam anak dara awal 20-an. Tak pnh tgk dia pakai make up. Tp muka n kulit dia MasyaAllah.. mmg cantik, licin dan putih bersih. Anak 5 org, cucu 2 org. Sentiasa tutup aurat, pakai tudung dlm rmh klu ada ipar @ saudara mara dtg. Solat x pnh tinggal. Dia tlh pergi mninggalkan kami semua dgn sekelip mata tnpa sbarang sakit.. Pengajaran >> Bkn sume yg cantik perlu dipertontonkan kpd org luar. Cukuplah utk suami n kluarga krn hidup kita x mmpu mencecah ribuan thn. Ntah esok, ntah lusa kta akan mghadap-NYA…

  6. kaklily says:

    macamana muka che ta tanpa makeup?

  7. jengjengjeng says:

    Diharapkan gambar pra perkahwinan yg tidak menutup aurat, pegang-pegang antara bukan muhrim apatah lagi berlaga-laga pipi, hidung dan sebagainya di HARAM kan….ape kate korang pulak?

  8. Anonymous says:

    Banyak betul duit Che Ta …..dia buat kerja apa sampai ada duit beratus ribu dan boleh spend sesuka hati je. Berlakon tak banyak. Pengacara pun sikit je. Tapi life style dia macam ada husband millionaire. Just wonder…

  9. Amaze says:

    all I can say ” SO SWEEETTTTTTTTTTTTTTTT ” I really like it ! Congrats !

  10. kak bedah says:

    udah le tu.bape episod nak gamba pre wedding dia ni?
    yg kt bali tu tayah nk menunjuk2 sgt kt bali pn xpe.sbb kualiti pemandangan cm kat pulau pangkor je kot! yg kat europe lak syok sendiri, mcm couture dress advertisement.
    dahla nara.tayah siarkan lg pic pre wedding dorg ni lg.tgu jela dorg kawin.haishh

  11. scandal zain says:

    CULTURE SHOCK….

  12. muntah hijau!! says:

    malunya laa aku tgk gambar2 ni..ingatkan dah nikah..rupanya pre-wed photos ye? berkiblatkan holliwood la kononnya ni? artist Malaysia ni mmg ramai yg makin hanyut..dah la sekolah pun tak lepas kebanyakannya..kalau akhlak tinggi, org pandang akhlak org tak tgk sgt qualification kau apa..tapi kalau dah semuanya pun kelaut, alahaiii..maruah takde harga..hanya di bawah tapak kaki..contoh macam ni ke kau nak anak2 kau yg tgh bujang tu contohi? aku rasa anak2 kau sure malu besar ber mak kan kau..kau adalah artist yg sentiasa ada kontroversi berkaitan your uncalled sexiness, bulu mata palsu 24/7 365 days a year, yr arrogant yet stupid reply to a statement by an Ustazah concerning yr so called “rights to wear sexy clothes”, yr being unprofessional in conducting a show using kedahan slang; yr being so self and beauty conscious in whatever show/programme; eh macam2 lagi lah cerita negative kau ni..tulis sampai esok pun tak habis..dah 4 series ni, bawak2 lah muhasabah diri..bukan makin tua makin gedik makin menggelitis..org tgk rasa loya..reti!

  13. Anonymous says:

    kejap jer tuuu…. dua, tiga tahun….. janda balik….

  14. kacang rebus says:

    macam comel jew..
    macam comel jew..

  15. Leha Surirumah says:

    ni gambar pre wedding ke post wedding? kompius~

  16. aku says:

    che ta ni memang bodo..kata org beauty with no brain…mengacara pun main bantai bhs kedah..ko ingat kat kampung ke..bole…keluar slang kedah..cukup cukup la…shame on you…wedding 13 juta…riak sangat ko che ta…bangga sangat ke..wedding mahal2…betul la kata org..kalu dah janda tue…kalah anak dara…ko nak show off tue kat mane?nak bagi tau satu malaysia yg ko nie janda mahal..jangan pula engko jadi…aku janda belom kaya..citer tue memang sesuai sangat ngan ko..

  17. Mia.. says:

    Terbaik………..

  18. Anak says:

    apa la perasaan anak2 dia bila tengok gambar2 pre wedding ni ek?? belum kena kutuk dgn lwn2 lagi.. patu kalau baca lak komen2 korang ni..kesiannya..

  19. macam2 hal says:

    ishh..ish… ishhh.. gambo Pre wedding, dah jadi trent ek sekarang.. belum pe2 dah bergambo bagai… dah semakin ramai orang, mau pon artis bergambo sakan sebelum majlis pernikahan.. bagus ker..?