(13 GAMBAR)Pra Perkahwinan Lee Chong Wei Dan Wong Mew Choo

Hiburan

(13 GAMBAR)Pra Perkahwinan Lee Chong Wei Dan Wong Mew Choo

Abang Nara ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat hari jadi kepada Datuk Lee Chong Wei. Tidak lupa ucapan tahniah kepada beliau kerana berjaya memenangi kejohanan Terbuka Denmark semalam. Semoga Datuk Lee Chong Wei akan terus mengharumkan nama Malaysia di masa hadapan.

gambar pra perkahwinan lcw

Advertisement

Pastinya kini Datuk Lee Chong Wei sudah pun mengalihkan perhatiannya kepada majlis perkahwinan beliau yang akan berlangsung pada 10 November kelak. Kedua-dua bakal pengantin ini telah pun mengambil gambar pra perkahwinan mereka baru-baru ini. Kedua-duanya nampak sama cantik dan sama padan sekali.

gambar pra perkahwinan lcw

Semoga segala persiapan perkahwinan Datuk Lee Chong Wei akan berjalan dengan lancar. Lagi 11 keping gambar pra perkahwinan Lee Chong Wei dan Wong Mew Choo dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook Lee Chong Wei Official Fans Club.

P.S: Zulfahmi Khairuddin lari daripada semburan champagne semasa menaiki podium MotoGP.

gambar pra perkahwinan lcw
gambar pra perkahwinan lcw
gambar pra perkahwinan lcw
gambar pra perkahwinan lcw
gambar pra perkahwinan lcw
gambar pra perkahwinan lcw
gambar pra perkahwinan lcw
gambar pra perkahwinan lcw
gambar pra perkahwinan lcw
gambar pra perkahwinan lcw
gambar pra perkahwinan lcw

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

89 Comments

  1. dalia

    October 24, 2012 at 11:47 am

    Pjgnye kuku WMC dlm gambat 1st tu…yawwww sakit kang DLCW hihihihihihih(gelak jht+gatal)

  2. checkgu

    October 24, 2012 at 11:08 am

    tahniah dato n wong mew choo…..
    pedulikkan ape kate diorang….
    anda tetap terbaik……teruskan pejuangan anda dlm arena badminton…
    saye dan rakan2 akan tetap menyokong anda dlm memikul tanggungjawab negara..
    perjuangan kalian berdua amat dihargai…..
    thanks a LOT………………..

  3. mak c kina

    October 24, 2012 at 10:19 am

    LCW mmg xhensem tp perlu ke 2 sume utk menjamin kebahagiaan?…perlu ke hensem utk diminati?…ronaldo (bkn CR ye) bkn hensem pn,tp rata2 org minat dia..sbb?…xde org dianugerahkan semua kelebihan..kepercayaan,kesetiaan antara asas 1 kehidupan..tp ble dia pakai sut mcm ni,nmpk gagah!..so smart..tp gmbr MC yg 1st tu nmpk tua la…nape slh amik angle?..suke gmbr last MC, sweet sgt…

  4. Legend

    October 24, 2012 at 12:28 am

    Gambar pertama tu, muka wong mew choo ada iras macam bapok, kah kah..pape pun congrtas LCW!

  5. baby lin

    October 23, 2012 at 9:56 pm

    korang ti.. tak reti ke nak ucap tahniah.. asyik kutuk je kerja..8least dia guna duit sendiri tak macam sesetengah artis melayu tu dok minta ditaja je.. dah lah ditaja baju pula mengalah kan artis barat….8 persalinan lah.. tapi tak sampai 23 tahun kawen cerai..apa cerita/.. 8least org cina cuma boleh kawen seorg saja dalam hidup… tak macam melayu… boleh kawen 4.. cantik2 time kawen pun… laki melayu tetap akan kawen 4,,,..fikir2 kan lah.. dr dok mengutuk tu… bagus beri ucapantahniah.. i like the make up.. nampak nature..

Loading...