October 22nd, 2012

Abang Nara ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat hari jadi kepada Datuk Lee Chong Wei. Tidak lupa ucapan tahniah kepada beliau kerana berjaya memenangi kejohanan Terbuka Denmark semalam. Semoga Datuk Lee Chong Wei akan terus mengharumkan nama Malaysia di masa hadapan.

gambar pra perkahwinan lcw

Pastinya kini Datuk Lee Chong Wei sudah pun mengalihkan perhatiannya kepada majlis perkahwinan beliau yang akan berlangsung pada 10 November kelak. Kedua-dua bakal pengantin ini telah pun mengambil gambar pra perkahwinan mereka baru-baru ini. Kedua-duanya nampak sama cantik dan sama padan sekali.

gambar pra perkahwinan lcw

Semoga segala persiapan perkahwinan Datuk Lee Chong Wei akan berjalan dengan lancar. Lagi 11 keping gambar pra perkahwinan Lee Chong Wei dan Wong Mew Choo dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook Lee Chong Wei Official Fans Club.

P.S: Zulfahmi Khairuddin lari daripada semburan champagne semasa menaiki podium MotoGP.

gambar pra perkahwinan lcw
gambar pra perkahwinan lcw
gambar pra perkahwinan lcw
gambar pra perkahwinan lcw
gambar pra perkahwinan lcw
gambar pra perkahwinan lcw
gambar pra perkahwinan lcw
gambar pra perkahwinan lcw
gambar pra perkahwinan lcw
gambar pra perkahwinan lcw
gambar pra perkahwinan lcw


89 responses to “(13 GAMBAR)Pra Perkahwinan Lee Chong Wei Dan Wong Mew Choo”

  1. mizz_yalita says:

    tak faham btl ngan korang2 yg suka sangat komplen pasal org..tgk dl diri tu perfect ke tak..
    btw..tahniah to datuk lee chong wei n wmc..
    kau tetap kebanggaan kami.

  2. bosan ngan org yg mengutuk..hati busuk punye org!! says:

    Xphm la org yg suka kutuk2 ni..tgk yg positif da la..sume org bkn perfect tau!.. harap korg nk rs mcm ni punye class nye pra wedding diorg ni jgn hrp la dpt kan.. Sbb mmg obvious gler lawa.lokasi,pakaian, posing2 diorg..lg lawa n lg sopan dr artis kite.. Malu la skit..hidup mengutuk org je keje korg..

Loading...