Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(13 GAMBAR)Pra Perkahwinan Lee Chong Wei Dan Wong Mew Choo

Abang Nara ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat hari jadi kepada Datuk Lee Chong Wei. Tidak lupa ucapan tahniah kepada beliau kerana berjaya memenangi kejohanan Terbuka Denmark semalam. Semoga Datuk Lee Chong Wei akan terus mengharumkan nama Malaysia di masa hadapan.

gambar pra perkahwinan lcw

Advertisement

Pastinya kini Datuk Lee Chong Wei sudah pun mengalihkan perhatiannya kepada majlis perkahwinan beliau yang akan berlangsung pada 10 November kelak. Kedua-dua bakal pengantin ini telah pun mengambil gambar pra perkahwinan mereka baru-baru ini. Kedua-duanya nampak sama cantik dan sama padan sekali.

gambar pra perkahwinan lcw

Semoga segala persiapan perkahwinan Datuk Lee Chong Wei akan berjalan dengan lancar. Lagi 11 keping gambar pra perkahwinan Lee Chong Wei dan Wong Mew Choo dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook Lee Chong Wei Official Fans Club.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

89 Comments

  1. mizz_yalita

    November 9, 2012 at 11:32 am

    tak faham btl ngan korang2 yg suka sangat komplen pasal org..tgk dl diri tu perfect ke tak..
    btw..tahniah to datuk lee chong wei n wmc..
    kau tetap kebanggaan kami.

  2. bosan ngan org yg mengutuk..hati busuk punye org!!

    November 3, 2012 at 5:55 am

    Xphm la org yg suka kutuk2 ni..tgk yg positif da la..sume org bkn perfect tau!.. harap korg nk rs mcm ni punye class nye pra wedding diorg ni jgn hrp la dpt kan.. Sbb mmg obvious gler lawa.lokasi,pakaian, posing2 diorg..lg lawa n lg sopan dr artis kite.. Malu la skit..hidup mengutuk org je keje korg..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama