Written by AbangNara | December 19th, 2012

Dubai ialah salah satu tempat percutian impian Abang Nara. Teringin ingin melihat bangunan-bangunan mencakar langit yang menghiasi bumi Dubai. Jadi bila Abang Nara tahu Neelofa dan keluarga bercuti ke sana, jeles jugak diri ini dibuatnya.

neelofa dubai

Dubai juga turut dikenali sebagai syurga membeli belah. Dengar cerita, barangan yang dijual di Dubai lebih murah berbanding di Malaysia. Jadi tak hairanlah kalau Neelofa turut mengambil peluang ini untuk menambah koleksi beg tangannya.

neelofa dubai

Suatu hari nanti, pasti Abang Nara akan menjejakkan kaki ke Dubai. Buat masa ini, terpaksalah cemburu sambil melayan gambar Neelofa dan keluarga bercuti di sana. Lagi 11 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Senarai video paling popular di Malaysia sepanjang tahun 2012

neelofa dubai
neelofa dubai
neelofa dubai
neelofa dubai
neelofa dubai
neelofa dubai
neelofa dubai
neelofa dubai
neelofa dubai
neelofa dubai
neelofa dubai

163 responses to (13 GAMBAR)Percutian Neelofa Dan Keluarga Di Dubai

  1. oppanenekkau says:

    org jahat atau baik, bukan ikut negeri..itu peribadi msg2..kalau dah jenis jahat mulut/perbuatan, dok kat kutub utara pun akan jadi jahat jugak! so, kelantanese jahat or baik is non-issue..saya org melaka, bercampur dgn mcm2 org dari state lain2..ada yg baik ada yg tak berapa nak baik..apa kaitan dengan state pulak..sila kembangkan minda anda..otherwise yg kitorang nampak ialah awak yg jahat sebab sebarkan cerita jiran bergaduh bagai kepada org lain..kalau awak baik, takkan awak tak nampak konsep dosa pahala bila awak sebarkan di sini

  2. oppanenekkau says:

    zulutravel..bukan sulu eh..kang sampai kg org suluk lahad datu or selatan philipine, tak mau laa :P

  3. xulu says:

    kt ner rumah dia? nak kenal… kelantan di pasir mas kan?
    family dia keje ape cam kaya jer ada bisness emas ker… org kelantan mesti tau.. cer citer sket..