(13 GAMBAR)Nur Aisyah Humairah Semakin Comel Dengan Penampilan Bertudung

Hiburan

(13 GAMBAR)Nur Aisyah Humairah Semakin Comel Dengan Penampilan Bertudung

Lama rasanya tidak bercerita tentang perkembangan si cilik yang diberi nama Nur Aisyah Humairah ini. Makin besar makin comel dilihatnya. Lagi-lagi bila Nur Aisyah Humairah tampil dengan penampilan bertudung sebegini. Cute sangat kan?

aisyah

Advertisement

Rasa-rasa Nur Aisyah Humairah boleh menjadi contoh yang baik kepada kanak-kanak di luar sana sekiranya kekal dengan penampilan sebegini. Kalau anda tertarik dengan kecomelan Aisyah, sila LIKE Facebook Nur Aisyah Humairah sekarang. Lagi 12 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

aisyah

aisyah
aisyah
aisyah
aisyah
aisyah
aisyah
aisyah
aisyah
aisyah
aisyah
aisyah

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

145 Comments

  1. L

    June 1, 2012 at 11:27 pm

    without a make-up, she just look like an ordinary girl……..

  2. Anonymous

    June 1, 2012 at 11:22 pm

    without a make-up, she just look like an ordinary girl……!!!

  3. woiiiii....dengar sini

    June 1, 2012 at 8:04 am

    cuba la korang pikir logik….logik ye
    bila budak ni jadi model pakaian muslimah…orang lain yang tengok pun 1/10 mungkin ada yang akan ikut…dapat pahala. biar la jadi ikut-ikutan,mana tau lama2 trbuka hati orang lain yg tengok nak tutup aurat…pikir laa..pikir POSITIF la.
    dakwah ni ada macam cabang2…korang suke tengok budak2 kecik dah dibiasakan pakai singlet, skirt pendek, tali halus…suke la? hah? tengok kat pasaraya2 tu budak2 pun ramai yang jadi model tp x smua pakai macam adik aisyah ni….bagus la kecik2 dah tunjukkan cth yg baik…bukannya dia jadik model 24 jam..pandai2 la mak bapak dia jaga…drp budak2 lain yang kdg2 mak bapak keje…anak dok buat benda bukan2 kt umah…haishhh

  4. Ummi Hafilda

    June 1, 2012 at 12:22 am

    Woit Nurul izsah, ko tau bapak ko maen punggong, ko bley buat tak tau jek yehh..

  5. lagha

    May 31, 2012 at 10:34 pm

    comel sangat.

Loading...