May 30th, 2012

Lama rasanya tidak bercerita tentang perkembangan si cilik yang diberi nama Nur Aisyah Humairah ini. Makin besar makin comel dilihatnya. Lagi-lagi bila Nur Aisyah Humairah tampil dengan penampilan bertudung sebegini. Cute sangat kan?

aisyah

Rasa-rasa Nur Aisyah Humairah boleh menjadi contoh yang baik kepada kanak-kanak di luar sana sekiranya kekal dengan penampilan sebegini. Kalau anda tertarik dengan kecomelan Aisyah, sila LIKE Facebook Nur Aisyah Humairah sekarang. Lagi 12 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

aisyah

aisyah
aisyah
aisyah
aisyah
aisyah
aisyah
aisyah
aisyah
aisyah
aisyah
aisyah


145 responses to “(13 GAMBAR)Nur Aisyah Humairah Semakin Comel Dengan Penampilan Bertudung”

  1. Aku says:

    suka betul Nara ni upload gambar budak tepung gomak ni!

  2. Lols says:

    Alhamdulillah dapat anak yg comel..

    Tapi aku mmg tak berkenaan bagi anak yg masih kecik terlibat dgn fesyen aper benda suma nih, walaupun utk iklan berhijab… Too small to be exploited!

    Dan….. Gambar kedua terakhir tu mmg aku anti betul, lipstik dan maskara?!? Tolong laaa

  3. mat e says:

    comell mcm heliza

Loading...