Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(13 GAMBAR)Nur Aisyah Humairah Semakin Comel Dengan Penampilan Bertudung

Lama rasanya tidak bercerita tentang perkembangan si cilik yang diberi nama Nur Aisyah Humairah ini. Makin besar makin comel dilihatnya. Lagi-lagi bila Nur Aisyah Humairah tampil dengan penampilan bertudung sebegini. Cute sangat kan?

aisyah

Advertisement

Rasa-rasa Nur Aisyah Humairah boleh menjadi contoh yang baik kepada kanak-kanak di luar sana sekiranya kekal dengan penampilan sebegini. Kalau anda tertarik dengan kecomelan Aisyah, sila LIKE Facebook Nur Aisyah Humairah sekarang. Lagi 12 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

aisyah

aisyah
aisyah
aisyah
aisyah
aisyah
aisyah
aisyah
aisyah
aisyah
aisyah
aisyah

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

145 Comments

  1. Aku

    June 5, 2012 at 1:14 pm

    suka betul Nara ni upload gambar budak tepung gomak ni!

  2. Lols

    June 4, 2012 at 1:51 am

    Alhamdulillah dapat anak yg comel..

    Tapi aku mmg tak berkenaan bagi anak yg masih kecik terlibat dgn fesyen aper benda suma nih, walaupun utk iklan berhijab… Too small to be exploited!

    Dan….. Gambar kedua terakhir tu mmg aku anti betul, lipstik dan maskara?!? Tolong laaa

  3. mat e

    June 3, 2012 at 10:34 am

    comell mcm heliza

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top