Written by AbangNara | January 4th, 2014

Si pembelot dalam Running Man iaitu Lee Kwang Soo akhirnya sudah tiba di Malaysia. Hari ini telah pun berlangsung sesi bertemu peminat “Prince of Asia” ini di Kenanga Wholesale City. Kehadiran Kwang Soo ke Malaysia telah disambut oleh ratusan peminatnya di KLIA. Bila Abang Nara tengok gambar para peminat dengan si zirafah ini, memang jeles dibuatnya.

kwang soo di malaysia

Tentu seronok para peminat Lee Kwang Soo menyaksikan gaya-gaya lawak, comel dan menarik yang bakal ditunjukkan olehnya malam ini. Yang pasti confirm berbaloi-baloi membeli tiket bertemu Lee Kwang Soo. Harap-harap suatu hari nanti kesemua ahli Running Man akan turun padang ke Malaysia dan melakukan penggambaran di sini.

kwang soo di malaysia

Lagi beberapa gambar Lee Kwang Soo di Malaysia dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Tian Chad dan Facebook Era FM.

P.S: Mesej rahsia seorang suami kepada isterinya yang telah meninggal dunia

kwang soo di malaysia
kwang soo di malaysia
kwang soo di malaysia
kwang soo di malaysia
kwang soo di malaysia
kwang soo di malaysia
kwang soo di malaysia
kwang soo di malaysia
kwang soo di malaysia
kwang soo di malaysia
kwang soo di malaysia

83 responses to (13 GAMBAR)Lee Kwang Soo Tiba Di Malaysia

  1. gary says:

    tak yah la nak kecoh, aku ni bukan peminat kpop tp bila first time je aku tengok running man terus tak pernah berhenti tengok runninng man ni, serious pecah perut . kan best kalau Malaysia ada game show mcm running man , kangkung kangkung

  2. HeyLeeKwangSoo says:

    Sangat seronok tgk running man. Penyeri hidup.