Written by AbangNara | December 19th, 2013

Milik siapakah gadis ini…. Ingin aku mencurahkan kasih….” Kalau dengar lagu ini sambil menatap wajah comel Emma Maembong bertudung, memang boleh bikin jatuh cinta. Serius comel sangat-sangat. Memang beruntung sungguh Zizan Razak sekiranya ditakdirkan Emma menjadi isterinya. Mana nak cari bini yang comel macam ini weii ~~

emma maembong

Kalau Zizan taknak, Abang Nara pasti ramai yang sedang menunggu giliran untuk masuk line. Hehehe. Walaupun belum berhijrah sepenuhnya, Emma semenjak dua ini memang sering berkongsi gambarnya bertudung. Sama-samala kita doakan agar dalam masa terdekat ini hati Emma terbuka untuk bertudung buat selama-lamanya.

emma maembong

Bulu mata Emma Maembong tue memang boleh mencantikkan lagi wajahnya. Panjang kot. Lagi beberapa gambar Emma Maembong manis bertudung dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Emma Maembong.

emma maembong

emma maembong

emma maembong

emma maembong

emma maembong

emma maembong

emma maembong

emma maembong

emma maembong

emma maembong

101 responses to (13 GAMBAR)Emma Maembong Bertudung, Serius Comel!!!

  1. norsyazleana says:

    cutenye emma blew btdung

    comey gler

  2. […] (13 GAMBAR)Emma Maembong Bertudung, Serius Comel!!! (83) […]

  3. secret says:

    huuyoo comel sungguh emma

  4. nisa' says:

    alhamdulillah thumma alhamdulillah, maha suci Allah yang telah memberikan petunjuk pada dia, apa2 pun we as a muslim should give her some support and praise Allah for He and only He will be able to give the ‘light’
    subhanallah…alhamdulillah…allahuakbar

  5. Zahrain akmal says:

    if i know that emma will become artist or pelakon,mungkin ak dah bawak dia jauh2 dari terlibat dunia nie.but yeah of course,manusia x tau apa yang Allah rancangankan dalam hidup Kita nie.Allah know better dan I know Allah tu adil dan maybe emma nye jalan hidup yang dah tertulis mungkin akan jadi hamba Allah yang solehah dan jauh Lebih baik dari Kita sekarang nie .bersangka baik lah dan doakan dia yang baik2.sedangkan orang yg bunuh 99 orang pon jalan hidup akhir dia ke syurga nie kan Kita yang nk bunuh tikus pon rase bersalah.doakan juga dia supaya dapat hidup dalam persekitaran orang2 yg soleh dan solehah :)baiii

  6. Tour Bandung says:

    I like this..
    maha suci Allah yang telah memberikan petunjuk

  7. emma maembong lebih cantikk kalau
    brtudung……….

  8. emily says:

    betul betul betul aku ni suka ngat kat siti saleha

  9. emily says:

    i like..

  10. dalila nebeng says:

    wow yang terbaik lah kan tuhan sentiasa bersama… emma cute ngat ke

  11. blublu says:

    hoooo yang terbaik