(13 GAMBAR)Aaron Aziz & Nadiya Nisaa Di Malam Anugerah Blockbuster

Hiburan

(13 GAMBAR)Aaron Aziz & Nadiya Nisaa Di Malam Anugerah Blockbuster

Nama Aaron Aziz dan Nadiya Nisaa memang tengah meletup-letup sekarang ini gara-gara drama Adam dan Hawa. Kedua-duanya menunjukkan mutu lakonan yang superb di dalam drama ini. Walaupun pada mulanya ramai yang meragui keupayaan Nadiya NIsaa kini para pengikut drama ini mula mengakui betapa tepatnya pemilihannya sebagai heroin Adam dan Hawa.

nadiya nisaa

Advertisement

Secara jujur, Nadiya Nisaa ini lebih cantik apabila ditengok secara live berbanding di dalam gambar. Mungkin Nadiya kurang photogenik. Namun itu semua tidak penting kerana peminat sekarang sudah mula menghargai pelakon yang berbakat dan bukannya pelakon yang hanya bergantung pada rupa sahaja. Tak gitu?

nadiya nisaa

Lagi 11 gambar Aaron Aziz dan Nadiya Nisaa di malam Anugerah Blockbuster dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar BuahMulut.

P.S: Lawak Ke Der Style daripada Nabil. Memang funny.

nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa

nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa
nadiya nisaa

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

81 Comments

  1. LIN

    October 12, 2012 at 5:10 pm

    HEROIN HODOH TERHEBAT – NADIYA NISAA

  2. rin

    October 12, 2012 at 5:00 pm

    HEROIN HODOH TERHEBAT – NADIYA NISAA

    • ieqah arety

      October 15, 2012 at 8:42 am

      okey la tu daripada korang.korang dah la tak masuk tv

  3. Linda Rapak

    October 11, 2012 at 11:10 am

    Cam xsesuai sgt nadiya nisaa.. kalu amek fazura misti lg best.. vote fazura 299x

  4. Cinderella

    October 11, 2012 at 9:28 am

    bak kate zizan.. AA xde idong mcm zizan.. hehe

  5. Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original

    October 10, 2012 at 7:10 pm

    huh ! macmana pon tkde 2 tkde 3 hanye satu aje jamal abdillah yg mempunyai suara POWER yg tkde pada jantan2 lain huh !! lov u jamallllllllllll ada hp no?

Loading...