January 10th, 2017

Bakal bersalin anak sulungya bersama suami, Datuk Red sekitar bulan Mac depan, penyanyi Adira dikejutkan oleh kelab peminatnya apabila mereka menganjurkan majlis baby shower khas buat Adira pada petang  Ahad minggu lalu, di Hotel Royal, Kuala Lumpur.

Apa yang membuatkan Adira lebih terharu sehingga menitiskan air mata ialah ketika suaminya Datuk Red hadir membuat kejutan dan turut berduet bersamanya menyanyikan lagu Ombak Rindu.

Perasaan saya bercampur baur antara gembira, terharu dan terkejut. Tidak sangka setelah dikejutkan dengan majlis begini, saya diberikan satu lagi hadiah iaitu kehadiran suami dengan menyanyikan lagu duet Ombak Rindu.

Terima kasih saya ucapkan kepada semua pihak yang menganjurkan majlis sempena menyambut bayi . Kelab peminat, pihak media dan pengurus menjadi tulang belakang membantu kerjaya seni saya. Saya mempunyai perancangan untuk mengadakan majlis sebegini, namun menunggu masa yang sesuai kerana usia kandungan baru tujuh bulan. Kalau ada sekalipun, doa kesyukuran yang akan diadakan di Sabah iaitu tempat kelahiran saya.

Bertuah Adira dan bayi yang bakal dilahirkan kerana diraikan dalam satu majlis yang cukup meriah. Malah, peminat mereka juga cukup teruja untuk menunggu cahaya mata Adira yang bakal dilahirkan dan mendoakan kesejahteraan Adira.

Jom kita lihat beberapa lagi foto sekitar majlis baby shower Adira dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Sumber Berita : BH ONLINE

Kredit Foto: s7even.studio


Comments are closed.

Loading...