Written by serenity | March 19th, 2018

Penyanyi dari Sabah yang juga bekas peserta Akademi Fantasia, Nonny Nadirah Zainuddin, 29, telah selamat melangsungkan pernikahan dengan senolong penerbit di Media Prima Berhad (MBP), Mustain Adnan, 36, setelah sembilan tahun bercinta.

Mustain telah membuat kejutan melamar Nonny di set penggambaran drama Melankolia pada 25 Januari lepas sejak bercinta mulai 1 Disember 2009.

Majlis pernikahan mereka berlangsung semalam diikuti majlis resepsi perkahwinan di mana Nonny mengenakan gaun warna biru firus dan Mustain mengenakan sut.

Lagi 10 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Tahniah diucapkan buat Nonny dan Mustain, akhirnya bersatu setelah bercinta lama. Semoga perkahwinan mereka berkekalan hingga ke jannah. – beautifulnara.com

Kredit gambar: @weds.byjjhp

23 responses to (12 GAMBAR)Sekitar Majlis Pernikahan Dan Resepsi Nonny Nadirah

  1. Suke tgkk says:

    Smart jgk suami diye..taniah pegantin baru

    10

    0
  2. comel says:

    CANTIK MACAM PRINCESS

    15

    0
  3. minah jambu suka sahara yaakop says:

    alhamdulillah syukur…semoga bahgia..

    8

    0
  4. meehoon says:

    cantek nya baju biru dia.. veil tu pon quite okay la compared dr veil tudung saji rizalman.ahaks

    20

    0
  5. Naomi says:

    Mesti sebakkan bernikah tanpa dinikahkan ayah sendiri…. Tahniah ya nonny, semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.

    8

    -1
  6. Lemongrass says:

    ayah dia dah xda

    2

    0
  7. huk alohh says:

    retis sendu. ntah siapa2 la ni!

    4

    33
  8. fishball says:

    what is she wearing????????? and who the hell is she???

    2

    15
  9. Anonymous says:

    Tudung mcm stail izara aritu..

    6

    0
  10. Sara says:

    Cantik??

    3

    0
  11. Madu says:

    cantik..
    alhamdulillah..

    3

    0
  12. Anonymous says:

    Mashaallah Noni AF cantiknya.. Dah mcm barbie doll.. Org sabah bah.. He he.. Naik seri pengantin dia.. Terasa mcm kejap je masa berlalu AF 2006, 12 tahun yg lalu batch Dafi, Mila, Candy, Heliza Helmi.. Skrg ni Noni dah bergelar isteri.. Tahniah Noni.. Jgn berhenti berlakon tau, awak sgt berbakat dlm bidang lakonan..

    9

    2
  13. shopia lorren says:

    Tahniah moga kekal bahagia..cantik menawan..

    2

    0
  14. Noninoni says:

    Serious muka dia nampak cantik dan berseri gila bila pakai baju biru tu <333

    2

    0
  15. Maya says:

    Super cantik

    2

    0
  16. onin says:

    duda dh lame sgt tu, dh kecut, jarang digunakan, caiyok noni, bekerja lah keras skit

    1

    0
  17. Anonymous says:

    Terserlah kecantikan klasik nony disebalik veil tu. Ni la veil paling unik & lawa kat malaysia setakat ni. Simple but elegant! Sgt fit dgn nonny. Gown putih dan biru tu super wow!! dua2 perfect!! Lawanya nonny… :)

    2

    1
  18. Lawa sangattt ya ALLAH subhaanALLAH

    0

    0
  19. mak cute says:

    skrg trend veil roti tisu tp apapun lawa dari designer sorg tu buat tuk izara…

    0

    0
  20. fiza says:

    gorgeous

    0

    0

Leave a Comment

Optional