June 14th, 2012

Tidak lama lagi, bulan Ramadhan akan menjelma diikuti oleh Syawal. Pasti ramai yang sudah membuat persiapan termasuk menggantikan puasa tahun lepas. Pelakon jelita Nora Danish juga tidak ketinggalan. Beliau telah bergaya dengan baju kurung dan pelbagai busana lain untuk gambar-gambar edisi raya yang telah dimuatnaik ke laman Twitternya.

Photobucket

Model Tamu: Nora Danish (@nor4danish)
Jurufoto: Chuan Looi (yipieyaya.com)
Rambut dan Solekan: Khir Khalid
Aksesori: Ola (@OlaBV2) (Thanks Zaireen)
Kreatif: Bombshelter Studios (@dabombshelter)
Baju: Innai Red (Baju boleh dibeli di sini)

Lagi 11 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Twitter Nora Danish.

***

Klik banner ini untuk membeli secara online Tiket Konsert Dikir Ekstravaganza di Panggung Sari, Istana Budaya mulai 8.30 malam, 1 dan 2 Julai 2012 untuk Festival Muzik KL 2012 yang menampilkan Ziana Zain, Awie, Jamal Abdillah, Noraniza Idris, Lan Typewriter dan ramai lagi. Tiket-tiket berharga RM RM 20, RM 35, RM 45 dan RM 60 sahaja. Dapatkan sebelum kehabisan!


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 


112 responses to “(12 GAMBAR)Nora Danish Bergaya Dalam Set Foto Edisi Raya 2012”

  1. nora dinesh says:

    suka hati la nk pakai apa kalu buka pun kena komen da tutup pun masih komen lg apa la korang nie…suka hati dia la padahal yg mengomen2 lagi teruk dari yg di komen huhuhuhh

  2. photogedik says:

    heishhh tak baik korang kutuk dia jendul, itu kan ciptaan Ilahi. kutuk2 pastu kalau orang tu modified, kata ubah ciptaan tuhan pulak.

  3. yuyun says:

    semua sendat2 belaka.. adoilaa

  4. midgetND says:

    woit….jendul nya si ketot ni. KEPALA dia besar dari badan .. EGO lagi gigantic…..perasan lebeh!!

  5. Mariamariana says:

    ND nampak cantik sangat,peduli those yg kutuk you. Sebab you lagi cantik dri Fasha Sendat perampas suami orang tu. All yang caci tu makan hati lah sebenarnya. Cantik baju2 yg ND gayakan, this must be from her sister in law and mother in law’s butik. Eat your heart out Fasha Sendat perampas suami org

Loading...