March 11th, 2018

Majlis resepsi perkahwinan untuk peminat sedang diadakan oleh pasangan sensasi Fattah Amin dan Fazura di Royale Palace, Shah Alam, Selangor, hari ini.
Untuk majlis ini, Fattah dan Fazura telah menjemput 5,000 orang peminat untuk hadir meraikan mereka bagi memenuhi janji yang dibuat sebelum ini, iaitu mengajak peminat hadir ke kenduri mereka.

Tema ‘The Fattamorgana’ untuk majlis ini ialah hasil dekorasi Reka Temor. Fattah dan Fazura mengenakan busana perkahwinan tradisional berwarna Aqua rekaan Altelia Almani.


Lagi 10 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Beruntung sungguh peminat FattZura dapat hadir ke majlis ini. Iyalah, bukan senang untuk pasangan selebriti mengajak peminat ke majlis kenduri, bukan? Semoga pasangan ini mendapat keberkatan dan berkekalan hingga ke akhir hayat. – beautifulnara.com


112 responses to “(12 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Untuk Peminat #FattZura”

  1. mak cute says:

    perfect…cantik sgt2…makeup pun x over…berdarah la mata hjh lopa yg tak blh move on tu…

  2. natasha says:

    WEDDING OF THE DECADE. I was there. Serious majlis dorang sangat grand walaupun org yang datang dalam 6k ke 7k. Management dorang bijak mengurus perjalanan majlis. Fattah & Fazura x lekang senyum dengan semua peminat sbb mereka pandai menghargai peminat yang datang dari jauh. Pasangan yang sangat humble. I’m not a fan for both of them tapi bila pegi majlis dorang semalam terus jatuh hati dengan dorang sbb dua-dua sepadan & sangat humble. fazura sangat lah cantik yang tak logik, walaupun ada yg komen baju faz nampak besar tp in real life dia mcm living doll. xboleh lupa kenangan pergi weddding dorang semalam, terbaik. the best wedding.

  3. Anonymous says:

    cantik… yg penting majlis resepsi fans kt hotel okey… bukan tmpt ronggeng der.. hotel dewan besar… properly organised setting sume meletop…

Loading...