Written by serenity | March 11th, 2018

Majlis resepsi perkahwinan untuk peminat sedang diadakan oleh pasangan sensasi Fattah Amin dan Fazura di Royale Palace, Shah Alam, Selangor, hari ini.
Untuk majlis ini, Fattah dan Fazura telah menjemput 5,000 orang peminat untuk hadir meraikan mereka bagi memenuhi janji yang dibuat sebelum ini, iaitu mengajak peminat hadir ke kenduri mereka.

Tema ‘The Fattamorgana’ untuk majlis ini ialah hasil dekorasi Reka Temor. Fattah dan Fazura mengenakan busana perkahwinan tradisional berwarna Aqua rekaan Altelia Almani.


Lagi 10 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Beruntung sungguh peminat FattZura dapat hadir ke majlis ini. Iyalah, bukan senang untuk pasangan selebriti mengajak peminat ke majlis kenduri, bukan? Semoga pasangan ini mendapat keberkatan dan berkekalan hingga ke akhir hayat. – beautifulnara.com

112 responses to (12 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Untuk Peminat #FattZura

  1. Ikhlas says:

    Cantik..simple..baju sopan?

    86

    0
    • Kiah says:

      Photo 3 dan 5..awesome sgt. Suka sgt pic #5. Fattah lndg Faz dgn penuh love. Semoga berkekalan sweet mcm ni hingga ke hari tua.

      51

      0
      • Miss Unibes says:

        Simple. Cantik. Pengantin pun ok. Walau tak se-WOW seperti yg aku fikirkan. Masih takleh lawan kahwin Anzalna. Tapi takpe. Bukan perlumbaan pun. Simple2 pun masih cantik je resepsi ni. Yg penting dulukan yg wajib. Tu je. Semoga kekal ke Jannah.

        122

        43
        • Berangan je says:

          Bila cerita Fattzura je mesti kaitkan Lofa. Bila cerita Lofa mesti kaitkan Fattzura. Sakit otak betul. Tak boleh jugak tuduh yg suka kaitkan tu peminat Fattzura atau Lofa. Kita semua tak tau. Mungkin ada yg melaga2 kan atau menyamar. Cumanya kita cepat sentap demi lawan utk artis kesayangan masing2. Tapi jadi persoalan juga. Kenapa Fazura & Lofa masih tak berbaik? Aku faham bukan mudah. Tapi apa sebenarnya berlaku? Macam takde jalan ke diorang nak berbaik? Why not AME akan datang ni mana2 kategori melibatkan Fazura tu Lofa sebagai penyampai trofi. Nak tak nak mesti professional lah kan dua2 & bersalam & cium pipi. Kot2 lepas tu terbuka hati saling bermaafan ke atau apa je lah yg penting berbaik. Korang bayangkan Lofa tunduk salam Fazura waktu tu. Yelah muda kena hormat yg tua. Bab Fattah Amin kawin Fazura tu takde kaitan dah. Dah jodoh. Lagipun Fattzura berkawan pun selepas Fattah dah takde apa2 hubungan istimewa dgn Lofa lagi. Hak Fattah nak pilih pasangan halal dia. Tapi…. Mmm tu semua harapan dan angan2 aku je kot. Entahlah. Harap2 dalam masa terdekat semua berbaik dan saling menerima.

          0

          0
        • Bosan says:

          Masih lagi ada yg kaitkan Lofa kat sini. Tak boleh juga tuduh yg kaitkan nama Lofa tu peminat Fattzura. Kot2 lah ada peminat artis lain menyamar dan melaga2 kan. Tak mustahil juga dia hentam Lofa kat sini supaya org lain tengok peminat Fattzura ni over. Faham2 je lah. Tapi Fazura dan Neelofa ni bila nak berbaik? Fattah Amin tu belakang cerita lah. Kot2 bila Fazura dan Lofa berbaik mereka boleh berkawan dan lupakan benda2 dulu yg tak penting. Past is past. AME akan dtg ni kan elok kalau Lofa jadi penyampai trofi setiap kategori yg calon dia ada Fazura. Begitu juga sebaliknya. Takyah semua kategorilah. Satu kategori pun cukup. Kan best bila tengok Lofa dan Fazura bersalaman sambil peluk sikit dan berlaga pipi. Masa bersalam tu Lofa mesti tunduk punya tanda hormat Fazura sebagai kakak. Tak best ke tu kalau benda ni terjadi? Kot2 lah kan diorang tergerak hati utk saling bermaafan, menerima & berkawan baik. Tak rapat takpe. Asal jujur ikhlas nak berbaik. Sebab aku bosan tunggu hari diorang nak berbaik. Bosan. Bosan dgn peminat yg saling menyerang. Dah lama aku tunggu benda ni. Takde jalan lagi ke diorang ni nak berbaik? Aku tahu bukan mudah sebab diorang yg lalui semua ni tapi aku bosan menunggu nak tengok diorang berbaik.

          1

          0
        • wa kenal mak lu miss unibess says:

          kalau ikut kau punya wow kan.
          Nanti org kecam over plk.
          Silap silap kau org pertama komen OVERRRRRR.
          Bukan aq tk kenal kau, serba tk kena.

          32

          0
        • Anonymous says:

          hello, anzalna ade ke buat utk fans bagai? yg die invite pon org have2 aje. ni da kira bersyukur lah fattzura buat resepsi utk fans tapi siap panggil rekateemor deko lebih cantik dr yg fairytale tu. even aku bace komen yg pergi pon sume cakap makanan cukup n sedap walaupon yg dtg lebih dr 5k org.

          62

          0
        • anonymous says:

          ni ko cakap tak wow? dari mula dia orang tunang sampai nikah sampai bersanding dan bersanding lagi…semuanya AWESOME!

          simple tapi ada CURLASSS!

          82

          -1
        • Anonymous says:

          Kau ni x sesuai nama unibes. Jenis otak sesuai dalam lingkungan saiz tandas je. Dorang ni buat 3 kali, kau samakan dgn orang yg buat majlis sekali dua mmg x kena la. Kau ingat dorang ni bodoh ke nak keluarkan kos berjuta untuk setiap satu-satu majlis semata2 nak tunjuk kat org sengkek mcm kau ni. Lainlah klu dorng buat majlis sekali sahaja. Ada ke artis lain buat mcm dorang ni yg kau nak bnding majlis bagai.

          24

          0
        • Anonymous says:

          Dahsyat fan Fattzura ni. Tak boleh terima komen langsung dr org. Unibes ni xkutuk pun. cuma dia ckp x wow je. Kesian fattzura ada peminat mcm korg ni. memburukkan nama dorg je.

          4

          14
        • Anonymous says:

          rilek la guyss… di cakap TAK SE-WOW. bukan TAK WOW. dia tak kutuk pun. chill yaa fans semuaaa. jangan kuat hentam please. majlis fattzura ni curlasss so fans kena curlass jugaa

          6

          3
        • kak ros says:

          Kalau komen jgn nak banding2 dgn artis lain… tak baik. Yg penting dia ada jemput peminat diorg pada majlis resepsi ini

          8

          2
  2. Rykiel says:

    Simple but nice…..mesti meriah.

    57

    0
    • Mat Ronggeng says:

      Colour baju light blue cantik. Makeup perfect, rambut on fleek. Tapi baju sponsorship. Besar not form fitting. Shoulder pad tu…so 80’s. The superman cape…. Not required. Salah Altelia Almani.

      8

      14
  3. Neekopak says:

    Peminat2 lopak jgn meroyan lebih2. Klo rasa jiwa tak tenang apa kata ikut i g ramai2 menari di zouk…malam ini kita yg punya… Yamsinggggg???

    45

    4
    • Anonymous says:

      perlu ke cakap macam ni? bukan ke idola pesan jangan provoke.

      21

      1
      • Anonymous says:

        Maksudnya Fazura bukan idola dia. Dia ni just Lofa hater yg cuba burukkan nama fan fazura. Jiwa x tenang tgk lofa & fazura senyum.

        24

        0
    • Anyn says:

      Ok faz. Awak mmg cantik. Tp skrg sy pulak penat asik tgk awk senyum. X penat ke senyum? Awak x senyum pun cantik. Sy rsa dh blh dh move on dr this couple. Pray for U n hubsbaby everlasting happiness.

      40

      0
    • Anonymous says:

      malam ini kita blowjob mcm (jawab sendiri hahahaha)lg byk ko kutuk lofa. lg byk aib retiss ko km bukak..post fazura tp ko komen kutuk lofa

      1

      1
  4. beautiful you says:

    cantik.simple.xperlu sarat n berlebihan.faz punya taste dari dulu memang ok.no ropol2 tingkat2 balut2 lima lapis.nice

    104

    0
  5. Huyam says:

    cantik nya Fazura…

    55

    0
  6. Dally says:

    Tahniah kpd pasangan mempelai

    30

    0
  7. Mak Jemah Pemalu says:

    Aku memang suka sgt pengantin pakai songket sebab songket tak mcm baju yang lain2, dipakai pada hari tertentu saja. Nak plak yg pakai tu cantik dan manis..

    64

    0
  8. Anonymous says:

    pengantin cantik.. pelamin pon cantik..

    32

    0
  9. Noname says:

    Tahniah makeup artis…cantik fazura..solekan sesuai dgn warna baju…
    Pelakon drama syurga…punya makeup lagi tebal dn menakutkn..

    37

    0
  10. Nothing fake ....unlike lofake says:

    Wedding of the century …. Oh wow …
    When less is more ….paling cantik … Pengantin npak sgt natural beautynya ….

    63

    0
  11. Tk says:

    Resepsi dia org ni 1001 malam dan hari ke? Memang Faz nmpak cantik. Tapi dah Jemu la.

    2

    63
    • Anonymous says:

      Rasanya majlis kahwin dorg ni baru buat 2x je:. 1st dengan family & kawan rapat 2nd dengan peminat

      ??

      41

      0
      • Anonymous says:

        Org tu dengki la tu…. bru 2 kali je respsi pun… alahaii… pekasam btul

        20

        0
      • Anonymous says:

        3x. satu ms nikah, satu yg fairytale, satu lg peminat ni. Org jemu sbb dah 3-4 bulan keluar pasal dorg kawin je. Bukan sbb org jeles. Baik lah jeles dgn venue wedding Yuna yg rare, baju kawin anzalna yg paling meletop, suami yg membimbing mcm Nuh Hujan & Mz Nina. Fazura artis yang agak eksklusif pada aku. Tp sejak dgn Fattah, hari2 news psl dorang keluar. Dah nampak mcm marketing.

        3

        10
        • Anonymous says:

          itu aku agree… selama ni fazura sgt eksklusif cuma sejak menjak ni asek kuar story..

          3

          0
  12. Anonymous says:

    Alaaa kenapa baju simple je. Sape designer baju ni? Mcm tak ngam je. Nampak besar. Nampak biasa sgt baju ni. Dah style lama. Apapon fazura tetap lawa. Baju je slack

    7

    36
  13. Faz Angels says:

    Bakpo ambo napok baju ni serba tk keno ng faz? Napok besar, napok gelebeh duk ng dio. Kalu baju ikut cutting badan faz napok la comey skik. Nyaknyo ko faz, bakpola altelia amani ni tk ukur mmolek eh

    10

    13
    • Sewa kot says:

      Mungkin baju sewa je kot.
      Kalau kat kg dulu2… Baju songket sewa je so tak boleh nk potong2 ikut saiz pengantin. .sbb lps tu org lain pulak nk sewa. . Cuma letak pin sana sini bagi ikut body pengantin.
      Maaf la kalau salah.

      5

      3
    • Anonymous says:

      aik nant kalau ketat kata sendat pulak. bagus la sopan even xpki tudung. skrg nie ramai pakai tudung ak yg malu tgk. tersembul segalanya.yg xpki tudung lg byk pki sopan + longgar but masih bergaya.

      73

      0
    • Anonymous says:

      baju songket besar lah lawa, ko tgk org kawen pakai songket kan besar sikit dr saiz badan, name pon traditional.. org skrg yg pakai kebaya songket sendat2 tu da mcm nangka aku tgk. songket harus dipakai longgar sbb kain songket ni agak gatal kat kulit n panas.

      22

      1
      • aku says:

        kannnn..mmg gitu la gaya pakai songket.. kain songket kan jenis keras sket..dhtu korang nak sendat muat2 badan ke? biar betik!! x bernafas pengantin kan.. aku rs la..yg komen psl baju x sesuai..bsr..bukan size faz ni..msti budak2 baru nak up..yg x tau pesen2 org2 dulu2 pakai songket mcm mana..kesian..

        11

        0
  14. Pikio pikio says:

    Faz pakai kebaya tradisional. Klu tradisional mcm tu la pesyen nya SIMPLE. Dah pakai gaun modern, may be peminat nak Faz pakai more tradisional accesories? Cucuk sanggul, keronsang, lekca, subang intan berlian labuh ….. dll

    27

    0
  15. Sewa kot says:

    Mungkin baju sewa je kot.
    Kalau kat kg dulu2… Baju songket sewa je so tak boleh nk potong2 ikut saiz pengantin. .sbb lps tu org lain pulak nk sewa. . Cuma letak pin sana sini bagi ikut body pengantin.
    Maaf la kalau salah.

    0

    9
  16. Bella says:

    Faz dh berisi la..bukan salah baju… mana tau ada berita gembira… hmmm xsabarnya

    26

    0
  17. rotikerim says:

    Dgn songket, kalau merah inai di jari mesti lg manis!

    8

    1
  18. fishball says:

    FAZURA IS SO PRETTY!! soooo sweet! tak jemu tengok muka dia <3
    Til Jannah!!

    25

    0
  19. congrats says:

    eii lawa dan simple. tenang mata memandang

    24

    0
  20. Lkhamas says:

    Yup. Betul. Fazura dah nampak berisi. :)

    18

    0
  21. Anonymous says:

    Apa rahsia mrk bdua wajah kelihatan fresh dlm setiap majlis yg mrk hadiri..adakah ini tandanya bila hati bahagia…terpantul ke wajah…

    36

    1
  22. Anonymous says:

    Serasi…

    12

    0
  23. kakak halia says:

    Serasi…fazura & fattah
    Fafa zurattah
    Fazufat Ratah
    Rafa fattah zura
    uratah fazufatt
    fattzura juga yg sedap

    8

    0
  24. Anonymous says:

    Kecantikan dan keayuaan Fazura tiada tandingan…

    20

    0
  25. Gorges says:

    Faz memang nmpak tembam sikit. Klu dah preggy. Tahniah Moga dapat anak comel mcm Faz.

    15

    0
  26. Anonymous says:

    agak2 nih semua tak yah agakk daa ni mesti 155% peminat dorg y komen atas2 ni ekekeke like bebudak2…blum pernah dlm list aq minat artis cmni rupa..mmg tak ada dlm list pun aq minat..mcm gelak lucu klu tgk org minat sgt komen puji melembong zikirullah woii.. ingat penghujung.woiii…..MUAHAHAHAHA..sakit perut aq mau melepass..VROOOMMMMMM..

    1

    9
    • Kiah propa says:

      Ye ke..bukan ko ke yg pegi zouk menari tergelek2 sembah artis ko dkt situ??kahkahakahkahkahakah!!!!

      5

      1
    • Anonymous says:

      yg msuk story lofa pon fans dia jgk.. memuji tudung nightclub… muntah jgk aku baca walopn dh minta maaf tp bitch always be a bitch same like u 8.35am… pagi2 dh mengutuk org..

      2

      1
    • kau lg lah lucu says:

      rajinnya kau scroll bace semua komen..kipidap!

      0

      0
  27. Anonymous says:

    Cantik sgt faz ni. Sedap mata memandang mjls mrk ni. Tak serabut

    12

    0
  28. Anonymous says:

    Baju tahun bila ni? Muahahhaah pentaksub fattzura tau baju dorang tak ngam tp tetap sedap kan hati puji kahkah. Baju kawin aku lg lawa giloss wehh wakakak

    0

    29
  29. norajew says:

    kata bersama peminat..mana peminat yg 5k tu..tunjuklah sikit

    1

    14
  30. Anonymous says:

    Norajew….Jgn suka menunjuk2.. Tak baik… Benda Tak baik jgn diikut. Bersederhana je. Walau yang dtg tu 5k, Kita tunjuk yg 50 je. Be humble… Bak Kat faz. Kami Tak de ramai peminat…

    7

    0
  31. Tk says:

    Populariti kebanyakkan retis ngetop beberapa tahun saja sementara ada job. offer. So ko orang bersederhana la. Simpan duit untuk esuk lusa yang sendu

    3

    2
  32. melati says:

    Sudah2 lah Weiiiiii..!!! kesian Pelakon pujaan saya ( Neelofa)…meroyan dgn Kucing2 nya ……!!! wakakakakaa

    4

    0
  33. Anonymous says:

    one thing for sure, faz even dah 34 tapi fesyen still on point and less is more nampak class and cantik compare dgn neelofa yg so up to date tapi nmpk so makcik2, neelofa da mcm azizah mahzan dah aku tgk pakai turban dalam syurga yg kedua tu ehehehe

    20

    0
    • Anonymous says:

      win

      10

      0
    • Anonymous says:

      Jahatnya hati peminat Fazura sorang ni. Tak perlu nak banding dgn org lain. Fazura masa baya Lofa pun ada zaman gelap dia. Agaknya Fazura ni sebarkan virus hate dkt org ke? Rata2 hati peminat dia sgt jahat & suka provoke org.

      1

      12
    • Anonymous says:

      tak perlu kot nak bandingkan dengan neelofa. rata2 kat sini komen positive. tang kau je yg komen negative minta disupport pesal?

      1

      2
    • Anonymous says:

      lawa kott style lofa.kalau x takdelah semua nak tiru cara pakai dia, style mekap dia…butik2 yg tirustyle baju lofa semua solf out.engko punya baju kot mcm makcik, dasar miskin xtau fesyen letteww

      pajura pakai tudung nampak mcm selepat pisang..neelofa pakai tudung or tak kebabom gila namateyyy lawaa. tu pon fazz nak pakai ala2 neelopa tp tak lawoooo

      2

      7
      • Anonymous says:

        shut up. jangan la buat lofa kena kutuk fans fattzura dek kata2 kau.

        5

        0
      • Anonymous says:

        perasan nyer lopak tu selalu nk tiru faz… salah 1 si hajah zouk amik theme hastag #BeFaz.. tp bila hati busuk msuk zouk jd #BeBitch.. padan muka tiru lagi..

        5

        0
        • Anonymous says:

          Puihh #belofa da lama neelofa guna lah hanatt hhahahah ketinggalannnn booooo . Tgk dekat ig naelofarhijab

          0

          1
        • Anonymous says:

          anom 5.01.. memang lah ade sejak dated hajah masuk zouk.. check dated sejak thn ni **ngok.. boooo ketinggalan ke #befake

          1

          0
  34. Mrs. Anon says:

    bercakap dengan kucing lagi best, xemnyakitkan hati. Comel pulak tu. Kesayangan Rasulullah lagi

    0

    0
  35. xyz says:

    Cantiknya Faz. I kena admit lah masa dia cakap nak buat untuk peminat, I ingat dia akan buat some so-so event dekat stadium ke atau dewan komuniti ke, dengan pelamin ala kadar bagai, ye lah untuk peminat je pun kan. But bila I nampak the pictures since yesterday, terharu gila okay. Diorang still buat all out even for the fans dengan pelamin rekaan khas and all the food, kalau tengok video orang share pun nampak betapa terharu faz nampak orang datang.

    15

    0
  36. Shopia lorren says:

    Simple nan menawan dlm busana klasik sopan gitu….tahniah moga diberkati dan berkekalan..

    6

    0
  37. Minah dah insaf says:

    Cntik sgt fazura,fattah pun hensem bbusana songket..xrmai artis yg kwin nk wt mjlis khas utk fans..yuna yg international level pn xwt utk fans..n pd spe yg kte bju die nmpk gelebehla pela..bg aku ok je,xkn nk pkai sendat2,kn lbh sopan cmtu..wpn xbtudung tp xyhla pkai ketat2..semoga faz n fattah dikurniakan ank2 soleh n solehah..n aku jgk doakan 1ari nti faz dikurniakan hidayah utk bertudung cntik cm ahli keluarga fattah yg lain..aamiin

    12

    0
  38. Anonymous says:

    kaki blowjob dan ada video porno tak dosaa.maksumm katanya

    laucnhing tudung dekat zouk habis dikecam mcm dia sesucilebarann.

    padahal……opss

    bukak google dan tumblr jap hahahha

    0

    8
    • Anonymous says:

      kau pehal? berambus sana

      3

      0
      • Anonymous says:

        anom 11.47 tuh anjing2 lofak… sebuk ungkit video pondan thai tu.. sbb tak betul lah juga faz berani report polis.. tp family keling & 1anjing lofak keling ni suka ungkit… tak nak ungkit mak lofak tu dulu kawin laki unhcr miskin.. buat skandal dgn bapak tiri skrg sbb kaya.. baru kaya skit beradik ni jd mulut puaka nk serang retis tak suka lebih lagi faz… xtau sampi bila diorg akan stop provoke tp dah lahir dr bekas bitch mak tini suma anak2 pun become bitch forever akan attack keburukan org tanpa cermin diri sendiri dulu kecik2 umah papan..

        5

        2
        • Anonymous says:

          kau pun takyah lah over. aku fans dua2 fazura dan lofa. fattah amin je aku tak minat. agak2 la kalau nak respon komen aku.

          0

          0
        • Anonymous says:

          HAhaha kepala bana kau pondan thailand. Tgk anak rambut, telinga dah sah2 dia. Bukan kau taksub dia ke. Xkan x kenal dah hahahahaha. Nak up dekat ig la video tu.pstu tag abam pattah. Banyangkan abam pattah tgk mcm mana. Fuhh bagaikan ditusuk sembilu ooo

          0

          0
        • Anonymous says:

          Anon 2:41 mental koyak tak dpt terima hakikat .sampai carut. Miahahahah yes! Ohh baby baby babyy ah ah ah ahh (picisan dlm video) hahahah

          0

          0
        • Anonymous says:

          yer anjing2 hajah zouk dah mula menyalak…
          meroyan oiii tgk gmbr kawin

          0

          0
    • maknon says:

      Anon 11.47am… mak kau blowjob.. sbb tu kau suka porn vid eekk..

      2

      0
    • Gorges says:

      apa agaknya dipakai Chot dan abang abang BFF Faz waktu resepsi. Sure hensem segak dan lawa pakai baju Melayu tradisional juga?

      3

      0
  39. Anonymous says:

    mana gambar fans semua?

    1

    0
  40. anmie says:

    cantik sangat…….

    3

    0
  41. Anonymous says:

    both ff ni fatta-fazura org yg pemurah-mereka memberi makanan pada peminat dgn ikhlas adalah sangat baik segagai satu sedekah bukan juga tok di dunia tok diakhirat juga nanti.good job fatta-fazz,hope u guys have a lovely kids sooner.

    5

    0
  42. Anonymous says:

    mana gmbar resepsi fattzura

    2

    0
  43. Anonymous says:

    abg Naraaaaa up lagi byk2 gmbr kawin fazura pls… 5 10 story lagi bagus.. tgk ade org buta xnmpk gmbr fattzura kawin kt atas…
    up lagi up lagi…

    3

    0
  44. hehehehhe says:

    jari jemari fazura nampak sgt dah tua

    2

    1
    • Anonymous says:

      35 weh..muka je muda..tapi kalau di asah…agak2 liat x.

      0

      0
      • Anonymous says:

        amboiii ko.. laku sgt ker diri tu nk mengata pulak… tua muda yg penting laki syg cukup mkn minum… yg buruk aku tgk jenis sondol2 taksabar nk berlaki smpi meroyan teruk sbb jodoh belum smpi..

        0

        0
  45. Anonymous says:

    Sopan dan bersederhana,itulah fazura.

    3

    0
  46. Anonymous says:

    cantik… yg penting majlis resepsi fans kt hotel okey… bukan tmpt ronggeng der.. hotel dewan besar… properly organised setting sume meletop…

    2

    0
  47. natasha says:

    WEDDING OF THE DECADE. I was there. Serious majlis dorang sangat grand walaupun org yang datang dalam 6k ke 7k. Management dorang bijak mengurus perjalanan majlis. Fattah & Fazura x lekang senyum dengan semua peminat sbb mereka pandai menghargai peminat yang datang dari jauh. Pasangan yang sangat humble. I’m not a fan for both of them tapi bila pegi majlis dorang semalam terus jatuh hati dengan dorang sbb dua-dua sepadan & sangat humble. fazura sangat lah cantik yang tak logik, walaupun ada yg komen baju faz nampak besar tp in real life dia mcm living doll. xboleh lupa kenangan pergi weddding dorang semalam, terbaik. the best wedding.

    1

    0
  48. mak cute says:

    perfect…cantik sgt2…makeup pun x over…berdarah la mata hjh lopa yg tak blh move on tu…

    1

    0

Leave a Comment

Optional