Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(12 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Untuk Peminat #FattZura

Majlis resepsi perkahwinan untuk peminat sedang diadakan oleh pasangan sensasi Fattah Amin dan Fazura di Royale Palace, Shah Alam, Selangor, hari ini.
Untuk majlis ini, Fattah dan Fazura telah menjemput 5,000 orang peminat untuk hadir meraikan mereka bagi memenuhi janji yang dibuat sebelum ini, iaitu mengajak peminat hadir ke kenduri mereka.

Advertisement

Tema ‘The Fattamorgana’ untuk majlis ini ialah hasil dekorasi Reka Temor. Fattah dan Fazura mengenakan busana perkahwinan tradisional berwarna Aqua rekaan Altelia Almani.


Lagi 10 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Advertisement

Beruntung sungguh peminat FattZura dapat hadir ke majlis ini. Iyalah, bukan senang untuk pasangan selebriti mengajak peminat ke majlis kenduri, bukan? Semoga pasangan ini mendapat keberkatan dan berkekalan hingga ke akhir hayat. – beautifulnara.com

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

112 Comments

  1. mak cute

    March 13, 2018 at 2:32 pm

    perfect…cantik sgt2…makeup pun x over…berdarah la mata hjh lopa yg tak blh move on tu…

  2. natasha

    March 13, 2018 at 11:30 am

    WEDDING OF THE DECADE. I was there. Serious majlis dorang sangat grand walaupun org yang datang dalam 6k ke 7k. Management dorang bijak mengurus perjalanan majlis. Fattah & Fazura x lekang senyum dengan semua peminat sbb mereka pandai menghargai peminat yang datang dari jauh. Pasangan yang sangat humble. I’m not a fan for both of them tapi bila pegi majlis dorang semalam terus jatuh hati dengan dorang sbb dua-dua sepadan & sangat humble. fazura sangat lah cantik yang tak logik, walaupun ada yg komen baju faz nampak besar tp in real life dia mcm living doll. xboleh lupa kenangan pergi weddding dorang semalam, terbaik. the best wedding.

  3. Anonymous

    March 12, 2018 at 5:54 pm

    cantik… yg penting majlis resepsi fans kt hotel okey… bukan tmpt ronggeng der.. hotel dewan besar… properly organised setting sume meletop…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top