Written by serenity | December 3rd, 2012

Perkahwinan mereka berlangsung pada tahun 2010 dan dikurniakan seorang anak perempuan bernama Leia Rose. Tampak bahagia pasangan Marion Caunter dan SM Nasaruddin dengan kehadiran anak perempuan yang comel ini. Kemesraan dan kebahagiaan mereka terserlah dalam gambar-gambar ini.


Photobucket

Lagi 11 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Marion Caunter.


Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

111 responses to (12 GAMBAR)Keluarga Bahagia Marion Caunter Dan SM Nasaruddin

  1. hijau says:

    ikut muka bapak

    0

    0
    • Anonymous says:

      wah family bahagia ni ke yg hendak diporak perandakan oleh si Lopak tu??

      0

      0
      • i'm not a monster says:

        marion caunter aku tgk sebelum kawin dgn pas kawin sama jer seksi nya

        0

        0
        • Anonymous says:

          kat mana yg cantiknye si marion ni? seksi tu ada la.. dr dulu lg aku cuba mencari sisi cantiknye tp tak jumpe… muka dia mcm cina biasa je aku tgk.. amoi kat sekolah aku dulu ramai yg muka cmnie..

          0

          0
        • Kak Melah says:

          Alah, apa nak kisah sedangkan orang2 Islam pun tak bertudung main ikat2 ala lilit towel atas kepala je, inikan pula Marion yg mualaf ni.

          0

          0
    • sunshine says:

      kecik2 pandai posing..mcm mak dia.. comeelll bangat

      0

      0
      • Olga says:

        Hensemnye c SM ni… mek dr dulu dh taste dgn dia! Adik beradik dia pun hensem2… yummmy sgt! Marion ni kire beruntung dr amoi jinjang terus dpt terkam jerung besar.. dpt lah merasa duduk rumah banglo mewah… so aku x heran la kalau ada org nak gugat laki dia tu.. nasib badan la kahwin dgn playboy!

        0

        0
    • kiah propa says:

      muka husband dia tu mcm muka ferhad kn…..

      0

      0
    • Olga says:

      actually marion ni xde la cantik mana pun.. muka kalau x solek mmg tarap cina bukit.. suma dia pandai bergaya so nampak la urban gitu! btw, dr sumber2 yg boleh dpercayai khabarnya c Nasa tu sekarang tgh ada affair dgn Lopak!… laki hensem, berduit plak tu.. ada status lg.. harus lah Lopak test market!

      0

      0
    • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TAD says:

      c Nasa ni dulu pernah nak try Kak Cham… tp kak cham x minat sbb playboy kan… takut!

      0

      0
  2. wan zackiah says:

    first!!!!!!!

    0

    0
  3. hehe says:

    anak x selawa mak ayah

    0

    0
    • Anonymous says:

      mak ayah die lawa ke pun??? lawa lagi anak die kot.

      0

      0
      • Anonymous says:

        marion tu lawa ke..kalau make up tang mata cam beruang panda, kasi hitam semua, sebab nak efek mata nampak besar konon, sudah lah, sepet pun bersyukur jer lah, macam org tak tau.

        0

        0
        • lalaland says:

          korang mengata marion ni, tak takut dosa ke? mengata rupa paras seseorang tu umpama mengutuk ciptaan tuhan. tidak ada manusia yg sempurna tapi tak perlulah mengata fizikal orang.astagfirulaahazim

          0

          0
        • ada ja says:

          anak dia x comey sebab ikut muka belah marion..macam cina! xtau laki pompuan

          0

          0
    • jenab says:

      kecik lagi..nnt dah besar comel la. mcm aku dulu ugly duckling, comot, itam. skrg dah jadi swan. hahahaha

      0

      0
  4. bb says:

    amboi leai rose. kecik² lg dh pakai wedges… kelessss~

    0

    0
    • Mimi says:

      Kalau gambar kedua tu yang kau maksudkan, aku rasa tak kot. Bukan wedges tu. Tu kasut baby biasa je pun. Cuma angle camera yang buat nampak macam tu.

      0

      0
  5. anak ikut rupa ibu comel…
    rasanya lebih manis kalau marion ni bertudung… mesti lagi cantik!

    0

    0
    • Raihan says:

      setuju…bila dah menutup aurat lagi cute and cun

      0

      0
    • fiona says:

      ya betul,aurat seorang isteri ditayang dan suami akan jatuh dayus,xkira siapapun suami dia,kaya atau x tetap dayus,nabi laknat pd suami yg dayu,kesian sgt kt suami marion ni,

      0

      0
      • Anonymous says:

        klu lelaki membiarkan isteri mengumpat di blog gosip pun dikira dayus. xpasal2 suami dpt dosa dlm diam. kesian suami fiona.

        0

        0
        • lidah cabang says:

          aku pon setuju dgn ko dik..!!!
          alangkah indahnye klu dh bertudung tp x mengumpat di ruangan gosip lg..berat laki si dia nk memikul dosa si isteri..

          0

          0
        • Anonymous says:

          Kesian anon, mengumpat dan nasihat pun tak tau beza.

          0

          0
        • Anonymous says:

          kesian anon berprofile kat atas, mengumpat ngan nasihat pun xtau beza. kesian dpt dosa ngumpat.

          0

          0
      • hamid says:

        suami fiona tau ke yang fiona dok baca gosip kat beautiful nara?apa kata pegi masak2 untuk suami kat dapur..membaca benda2 mcm ni leh mengelakkan kemungkaran dan fitnah..hehe..

        0

        0
      • nus says:

        bertudung??suami dia dayus?? kuku dia pun hijau biru…. apa suami dia nk heran… adoiiii laaa

        0

        0
  6. bella says:

    1st!

    0

    0
  7. nora says:

    untunglah Leia rose. bapak hensem mak cantik, orang berada lagi

    0

    0
  8. Anonymous says:

    bukan SM Nasaruddin ni ada gosip dengan neelofa ke..

    0

    0
  9. Anonymous says:

    oh hot mom!!!

    0

    0
  10. kak hani says:

    memang bahagia,,tapi pakaian maknya seksi mengalahkan anak..

    0

    0
  11. Anonymous says:

    seksinya mak dia..kalah anak..

    0

    0
  12. Anonymous says:

    comel Leia Rose :)

    0

    0
  13. zee sha says:

    muka marion ni sebiji macam muka umie nazira

    0

    0
  14. psiko says:

    masuk islam sbb nk kahwin..hmm

    0

    0
    • Anonymous says:

      Add-on…sebab nak kawin orang Muslim kayak

      0

      0
      • Anonymous says:

        kaya, nak kawen ngan kayak tu ko je… biarla dia masuk islam sbb ape pun, janji die islam, terselamat sorg lagi manusia dpd jd kayu api.

        0

        0
      • idir says:

        and I take it perempuan lain hati suci murni teringin nak bersuamikan lelaki yang tak berharta?

        fb is akin to petri dish for ustajah/ustaz fb.

        0

        0
  15. anti penyelewengan says:

    johh ni la dapat ap kete tu..x heran la ada duit juta2 sebab dpt dpat projek..sume bnda boleh beli..choi!

    0

    0
  16. takeiteasy says:

    Marion belajar2 la tutup aurat sikit ko tu la ni agamanya Islam so faham2 la yek???
    si suaminya marion tu pun suruh la bini belajar mengenai agama islam
    kdg2 blh jd confius marion ni agamanya ape coz pakaian sgt2 seksi

    0

    0
    • Anonymous says:

      sibuk je!macam la ko alim sgt!

      0

      0
      • bungakejora :) says:

        dia bkn sibuk tp si suami kena bimbing si isteri jng t’lalu seksi nnt bnyk membawa fitnah ,wlwpun tak b’tudung tp kena la belajar mana aurat seorang isteri..maaf hehe

        0

        0
      • takeiteasy says:

        atleast aku x mcm marion aku tutup gak aurat aku
        aku nasihat kat marion yg ang bising sal pa?????
        adakah ang tergolong dgn golongan yg x menutup aurat ka????

        0

        0
        • SHINee_is_the_best says:

          takeiteasy, take it easy lah ye. . .
          walaupun kita menutup aurat, tak perlulah diperbesarkan sb kite xtau sempurna atau tidak..

          yang anonymous tu, org tu nsihat je, ko tak payah nak meroyan. . .

          0

          0
        • Anonymous says:

          ko meroyan ke menasihat. nasihat pegi kat twitter die. klu kat sini namanya mengumpat. neraka jugak tempat kau dgn pompuan2 seksi ni sume, silap2 kau lagi lama kat neraka.

          0

          0
        • Anonymous says:

          tahnye take it easy nih. take it easy konon puihh
          woi kalo ko mmg nak sgt tarbiah org, gi la ckp sindri kat twitter dia. nie tak, sembang lebih kat blog gossip nih piiirahh. tin kosong!

          0

          0
        • minah joned says:

          aah la tekeiteasy…
          ko nk bagitau dunia yg ko tutup aurat tapi still suke mengumpat…
          malu weh,tutup aurat pon otak biol lg…memalukan perempuan muslim yg lain..

          0

          0
        • lalala says:

          riak!

          Burnnnnnnnnnn!!!

          0

          0
      • Anonymous says:

        setuju ngan anon…pempuan melayu islam tulen lg seksi dari si marion ni hah…siap berkemban je manjang…marion ni bole lagi diterima…(maaf ye ustaj/ustajah bn kerna sy xstuju ngan awok sumer!)

        0

        0
    • miss lopak says:

      sosialite cam ni mana nak bini yg tutup litup cam org2 biasa. Bini kena vogue n seksi tk cantik takper nanti bolh bw tayang kat majlis2. Klu tutup litup nanti laki kena rampas ngan pompuan lain yg hot2.Dunia sosialite berbeza ngan rakyat2 biasa duit byk pompuan cantik2, vogue seksi pun ramai.

      0

      0
    • Cherrina says:

      Takeiteasy bkn I x setuju dgn u..klu nk kirakn dr segi pakaaian pun blh konpius coba tgkrebecca nur islam..nama dia ade Islam. tgk pemakaian die cmne.
      Ngeri

      0

      0
  17. psiko says:

    masuk islam sbb nk kawen.kedua2 pasangan tk saling nasihat menasihati

    0

    0
    • idir says:

      kah kah …bini kau la yg jenis pakai tshirt nampak lengan tembam ngan bontot time gi dinner kat kedai tomyam tepi jalan pastu sibuk mengumpat orang lain yg ‘tak islamik’ di mata..

      kalau kau female, kaula perempuan yg aku baru described..lol

      0

      0
  18. miss gucci says:

    SM Nasarudin tgh ader affair dgn Neelofa. Satu KL dah heboh. Apesal Nara xnk keluarkan gossip nie. Ramai mata nampak Nasa berdua dgn Lofa sampai ker Singapore. Si Lofa pulak heboh bercerita kt org yg Nasa nie tgh tergila2 kan dia. Benda nie mmg betul. Marion coverline jer tu konon happy family. Ciss!

    0

    0
    • serenity says:

      Kalau ada bukti, boleh email ke hi(at)beautifulnara.com

      0

      0
    • Ratu minah jambu merah/ biru says:

      tkpe lahhhhhh lelaki kn leh kawin 10 ! ape salah nye kalau lofa mateair ngan si nasardin ni…..tk salah pe kalau lofa gi hliday ngan nasardin kt singapore setakat gi jalan2 n shopping ape salah nye kan……n tk salah pe kalau si nasardin ni tergila2 kan si lofa pasal lofa kan jambuuuuuu sweet n natural beauty tol tak….lov u lofaaaaaaaa..

      0

      0
      • jessica carly says:

        minah jambu kau nak ker laki kau kena kebas biler kau kawen nanti, yg kebas tu plak katakanlah lofa….kita tgk ada tak lg ayat lov u lofa..natural beauty tu semua..aku rasa kasut 10 inci yg singgah kt muka, lain lah kalau kau jenis suka bermadu…x pe lah kau kan kata lelaki kn leh kawin 10, kau x kisah laki kau kawin lain muahahha

        0

        0
    • Anonymous says:

      mana email dari pengirim misteri!! cepat hantarkan!!! kesian marion kalo benda ni betul…dia kerja rajin, gossip pun xde…org je yg tuduh dia itu ini…kesian, kesian marion…i may be bias tp i’m her follower on twitter…dia ni positive minded sgt…

      0

      0
  19. miss gucci says:

    Nara, nape x kuar kan komen aku??

    0

    0
  20. beautifulday says:

    mcm iras muka Shu Qi je aku nampak Marion ni..

    0

    0
  21. miss gucci says:

    Mane komen aku..

    0

    0
  22. bukan nama sebenar says:

    nara nk hint2 lettewwwwwwww

    0

    0
  23. Mina says:

    Laki dia ni muka cam iras Mat Yo pun ada wakaka

    0

    0
  24. Din says:

    klu btl si nasa ada affair ngan si lofa mmng kesianlah ngan marion.. tp nak wat camne lelaki blh kawen lbh tp klau sume bininya x menutup aurat & paling utama klu x sembhyg itu mmng menyedihkan. apa2 pun kuhrp keluarga ni sentiasa bahagia.

    0

    0
  25. Saripah Al-Loya says:

    awal2 jer… Pas ni mesti cari juga yang berketurunan syeikh/siti/sharifah kan…

    0

    0
  26. bedah jambu says:

    tumpang tanya,bukan ker lelaki hensom nie da berkawin sebelum kawin dgn pengacara nie kan..dulu la pernah tengok dlm majalah wanita time majlis cukur jambul anak..betul ker???

    0

    0
  27. wakaka says:

    Xdela.. gossip je psal si lopak tu.. ko hengat nasa punya standard ni artis mesia ke? Plis ar.. dorg ni standard international ar..

    0

    0
    • Anonymous says:

      aku tak rasa laki marion ni nak kat neelofa, tapi boleh tengok lah, sikit tahun lagi gerenti carik bini baru punya..

      0

      0
  28. tahla says:

    tula terkejut gak dgr die shopping kat london dgn neelofa, xbetul kot, gossip je semua ni

    0

    0
  29. Nyah Neelofa!!! says:

    So Kim Kardashian. Dari sebelum kahwin dah datang showroom mintak kuar Rm10,000 “darling, I want that LV bag I saw today” wow!!!! sangat elok lah claiming she’s married to him because of love..yeah, LOVE for his money.

    0

    0
  30. conan says:

    oh papa seksinye kau mario marion oii

    0

    0
  31. Anonymous says:

    Cita cita ku adalah untuk melihat apam retis.

    0

    0
  32. Rhyss says:

    Tiba-tiba nak cuba yang bersunat plak. Adoi…

    0

    0
  33. aku ingin cinta says:

    btol ke si nasa ni bercinta dengan si lofa tu?tapi kalo betul, aku tak pelik la coz si lofa ni lg cantek dari wife dia.hukhuk

    0

    0
  34. kipas payah mati neelofa says:

    syg neelofa sgt2 . . muahhhhhhhhhhhhhh

    0

    0
  35. john says:

    Kalo dah kaya mmg laa bahagia.. bagus amek laa laki melayu kaya and pastu jahanamkan

    0

    0
  36. Anonymous says:

    wahai si suami marion, pikullah amanah anda..isteri anda ni satu ketika dulu bersih tiada dosa, jauh beza dr kita yg bersusun dosanya…sayang sekali kerana dia menambahkan dosanya setiap hari, dan pada masa yg sama, menambahkan dosa anda juga..oleh itu,hantarkan dia ke kelas fardhu ain, ajari dia mengaji..nasihati dia menutup aurat.ini amanah anda..anda akan disoal sejauh mana anda memegang amanah itu.walau berjaya mana pun anda membimbing perniagaan anda,itu semua x bermakna jika anda gagal membimbing isteri sendiri…bagi saya, saya x perlukan suami kaya atau hensem tetapi tidak pandai membimbing isteri dan keluarga..bukanlah kualiti /ciri2 suami yg saya cari..

    0

    0
  37. yes..bkn ni kualiti suami yg saya cari..langsung x mendidik isteri..kalau suami saya mcm ni..nauzubillah..biarlah biasa2 je, janji agamanya diletak di tempat pertama..

    0

    0
  38. mok says:

    nasa kawen gan marion sbb marion xpenah mintak hadiah pe2 w/pon skadar bgurau.. tau npe.. kluarga marion ni dh mmg kaya raya.. xheran die reta nasa…lopak tu isi mase lapang je:)

    0

    0
  39. Anonymous says:

    kaya di dunia miskin di akhirat

    0

    0
  40. gem hologram says:

    islam atas nama sahaja ker.. wallahualamm

    0

    0
  41. aku ler says:

    aku paling nyampah kalau komen2 dr melayu2 kg ni yg skit2 suh org tutup aurat. tapi mulut mcm haram.nasihat mcm bagus. Ko ingat dosa setakat tak
    tutup aurat? tak pyh nak suh org tutup aurat cermin diri sendiri dulu

    0

    0
  42. free gaza says:

    alaahai korg nie…org islam yg dri lahir islam pon ade je yg sexy kot..lgi sexy drpd org bru peluk islam nie..ad je..byk conth artis yg bleh ak bgi..tpi..mals lah..byk sgt coth..korg x kecoh pulak…dia bru peluk islam kot..byk lgi yg perlu dia beljr..org islam yg dri lhir islam..yg byk tau tentg islam n sah2 tau kene tutup aurat..tpi,still x tutp gak..sexy jeeee….xyah lah kate alasn yg dh basi..blom dpt hidyah lah..blom bersedia lah..n blalalalala..hidyh tu kne cari bukn kne tggu je dpt hidyh..dah tutup aurat tu wajib..so..knelah buat.wlaupo dlm keterpksaan …ikhlas atau x..hny allah je yg tau..yg pentg kite dh buat prkare wjib tu..salam.:)..

    0

    0
  43. baby lin says:

    tu lah islam.. kawen semua nak lebih… yang di bangga2 kan..

    0

    0
  44. Din says:

    skrg br aku tau knpa abg si nasa iaitu si faisal tu x suka masa diorng nak kawin. Emaknya pun br tau yg dia ada madu & ank tiri bila dah jd balu. Semuanya suratan takdir.

    0

    0
  45. Lyn says:

    Biarlah Marion nak hidup cam mana pun. Yang penting masing2 mantapkan iman.

    0

    0
  46. jezz says:

    Ramainya pengomen di sini.Pasti semuanya masih bujangkan.Perkahwinan bukan setakat cantik dan harta tapi lebih kepada kepercayaan dan rasa tanggungjawab kepada pasangan dan keluarga.Kahwin dulu baru komen panjang-panjang ya adik-adik dan ust/usz BN

    0

    0
  47. jezz says:

    Yang aktif sgt bagi komen ni mesti semua masih bujangkan.Kahwin dulu la baru bg komen lebih-lebih.Rupa dan harta memang penting tp dalam perkahwinan lebih kepada rasa percaya,sabar dan tanggungjawab kepada pasangan dan keluarga.

    0

    0
  48. Lella says:

    Cantiknya family ni.. kalau kaya raya memanglah best dapat wife cantik pulaktu he he nasib badan

    0

    0
  49. lili says:

    hai..bertuahnya badan dpt kawin org kaya tahap billionair! hari2 makan,tido,mandi duit emas intan permata, shoping, relaxing & holiday around d world..
    korang ada???

    0

    0
  50. Anonymous says:

    org kaya mcm NS ni kawin dengan mualaf kena lah ajar isteri betul2 bab islam
    jgn pk cantik je..tanggongjawab besar lagi satu kalau ada anak boleh ke isteri tu didik anak menjadi muslim sejati sedangkan dia pun baru belajar tentang islam, itu pun kalau belajar. tapi yg betul islam pun belum tentu lagi ????

    0

    0
  51. lisa suruhani says:

    mcmaner nak bimbing Marion…Nasa sendiri pn kaki minum..kalu ader event or party Nasa mesti minum wine, champagne, beer…xder dia nk minum teh tarik. So sendiri mau pikir kalu marion sendiri pn still mkn bak kut teh!

    0

    0
  52. Anonymous says:

    tugas seorang suami ialah menasihati isteri ke arah kebaikan…sama ada dari segi pakaian, agama, dan batas pergaulan.kalo suami tak reti nak mendidik bini yg mualaf ke arah islam sebenar, ini menunjukkan yg suaminya juga tergolong dalam golongan g munafik.

    0

    0
  53. Anonymous says:

    Orang ambikk le orang Melayu orang Islam jadi bini,orang cina dah memang kaya, buat apa nak kaya kan depa lagi,tolong le bangsa melayu.

    0

    0
  54. Anonymous says:

    Neelofa seratus kali lebih cantik , menawan dan lebih natural dari cina ni.

    0

    0
    • Anonymous says:

      loofa tu byk jadi anak ikan , byk laki dah dia main . mmg lah dia tak mengaku n kata tak . takkan lah dia na ckp betul dah nama pon pelakon

      0

      0
      • Dudu says:

        elah… si Marion tu bukan artis dari Mesia juga ke?? Dia lagi baik sangat dari artis melayu ke? Ko dah pernah tengok camna dia dress up nak pergi party ke dinner ke – sebuk minum lagi??? Nyonya lagi pandai bila nak target mamat kaya. Yg memang pelik sekali macam mana si mamat ni bole terpikat dgn cina bukit ni. Body pon hampeh lepeh. Gigi dia tak lawa langsung Tak ada sex appeal langsung. Mekap kena tebal macam PANDA. konon besar lah. Lepas tu semua FAKE- pura2 baik lah, positive lah.

        0

        0