(12 GAMBAR)Yuna Di Sidang Media Yuna Homecoming Concert

Hiburan

(12 GAMBAR)Yuna Di Sidang Media Yuna Homecoming Concert

Berita mengenai perpisahan Yuna dan Qi lebih memenuhi dada-dada akhbar berbanding dengan konsert yang bakal diadakan oleh Yuna sempena kepulangannya dari USA. Menamakan konsert ini sebagai “Yuna Homecoming Concert”, Kuching dan Pulau Pinang telah dipilih sebagai venue konsert ini akan berlangsung.

yuna homecoming

Advertisement

Tiket yang dijual agak murah dan berpatutan dengan jumlah lagu yang bakal dinyanyikan oleh Yuna. Kesempatan ini seharusnya tidak dilepaskan oleh peminat-peminat Yuna di Pulau Pinang dan Kuching untuk mendengar sendiri kelunakan suaranya. Abang Nara pasti anda akan terbuai-buai keasyikan mendengar nyanyian Yuna di konsert ini kelak.

konsert yuna

10 lagi gambar Yuna di sekitar sidang media Yuna Homecoming Concert dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada BlissCandid Photography. Untuk info lanjut tentang konsert ini, sila layari Facebook Yuna Homecoming2012.

yuna

yuna

yuna

yuna
yuna
yuna
yuna
yuna
yuna
yuna

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

133 Comments

  1. eryka

    September 25, 2012 at 12:19 pm

    ramai tul yg cemburu ngan yuna kan..biala die nk homecoming ke bnde ke.. die mmang anak malaysia pn..t klu x blik kowang ckp lupe asal usul lak..dari korang duk malaysia pn x tentu arah nyibuk hal orang..skurang2 nye die lik bukan mengemis.korang nak g USA pn lum tntu dapat,dpt may b la dlm mimpi..ko nak cakap psal die kai tdung bek ko tgur adk bradik ko yg lum tntu g btdung ntah2 yg byk ckp 2 pn x kai tdung..tet!!!!! jadi la manusia yg bsangke baik, jadilah manusia yg bley trime klebihan yg org lain ade nescaye kamu akn hdup dengan hati yg lbih tenang dan tenteram..

  2. permysuri

    September 25, 2012 at 12:19 pm

    Yuna: keep calm and buat dek :p

  3. Bukan Kroni Yuna

    September 25, 2012 at 11:06 am

    Apa lah salah Yuna ni kat korang eh sampai korang caci maki dia.

    Isu tudung dia, fine mungkin tudung dia tak ikut tudung yang biasa. tapi at least dia still ada usaha untuk tutup aurat. daripada caci baik doakan dia pakai tudung betul-betul.

    Dia pergi USA bawak nama Malaysia, cuba bangga sikit, cuba doakan.

    At least dia tercalon jugak untuk MTV European Music Awards 2012 for Best Asian Act dan Kids Nickleodeon Awards 2012. Mana tau one day tercalon Grammy plak. Doakanlah, jangan hina dia.

    Dia balik Malaysia pon salah, kalau dia tak balik korang kata dia lupa daratan.

  4. Bushra

    September 25, 2012 at 10:51 am

    YUNA sangat famous di siaran TV PORTUGAL….
    asal on je TV mesti ada je Yuna , Malaysia…
    …. bangga @ gembira
    TAHNIAH …

  5. CiKaRo

    September 25, 2012 at 10:32 am

    suka yuna sangat2….yuna artis yg x ambil tahu hal org lain dan x pandai cemburu kat artis lain….biar dia la dia gune fesyen ape pun yg penting tutup aurat….org kte suke belagak alim tp x sedar tgh buat dosa mengukut org lain…allahualam…yuna u are the best….

Loading...