(12 GAMBAR)Yuna Di Sidang Media Yuna Homecoming Concert

Hiburan

(12 GAMBAR)Yuna Di Sidang Media Yuna Homecoming Concert

Berita mengenai perpisahan Yuna dan Qi lebih memenuhi dada-dada akhbar berbanding dengan konsert yang bakal diadakan oleh Yuna sempena kepulangannya dari USA. Menamakan konsert ini sebagai “Yuna Homecoming Concert”, Kuching dan Pulau Pinang telah dipilih sebagai venue konsert ini akan berlangsung.

yuna homecoming

Advertisement

Tiket yang dijual agak murah dan berpatutan dengan jumlah lagu yang bakal dinyanyikan oleh Yuna. Kesempatan ini seharusnya tidak dilepaskan oleh peminat-peminat Yuna di Pulau Pinang dan Kuching untuk mendengar sendiri kelunakan suaranya. Abang Nara pasti anda akan terbuai-buai keasyikan mendengar nyanyian Yuna di konsert ini kelak.

konsert yuna

10 lagi gambar Yuna di sekitar sidang media Yuna Homecoming Concert dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada BlissCandid Photography. Untuk info lanjut tentang konsert ini, sila layari Facebook Yuna Homecoming2012.

Advertisement

yuna

yuna

yuna

yuna
yuna
yuna
yuna
yuna
yuna
yuna

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

133 Comments

  1. jon

    September 27, 2012 at 3:38 pm

    heh, kalau bukak blog nara ni, kalau die bukak entry pasal yuna komfem ade 3 bende ni
    1. pasal tudung
    2. pasal suare
    3. pasal nape die blk meleisia…

    never cease to amuse me~~~

  2. ASHLEY judd

    September 26, 2012 at 3:45 pm

    Yuna ni dah tak laku kat US..MTV europe tu pun msia yang cadang….saya rasa ada sorang artis msia yang buat konsert ‘homecoming’dulu,kalau tak silap zee avi kan?si yuna ni puntak nak kalah,apa ZA buat dia nak jugak..zee ke cultural village dia pun nak..tak ada idea ke YUnaaaaa??buatlah homecoming kat negeri asal..yuna ni kaki tiru lah,tak ada originality langsung!!bila pakai gincu merah hodoh betul…suka yuna mula mula dulu..betul cara berhijabnya…

  3. Benci Komen Negatif

    September 26, 2012 at 9:31 am

    Salam.

    Sedih betul tengok komen2 yang negatif sangat2. Orang-orang macam korangla yang susah nak bawak Malaysia maju ke depan.Yuna ni bangsa kita sendiri ni,sepatutnya kita bangga gila ada anak melayu BERANI push herself pergi lebih jauh.Kalau korang tak rasa bersalah dengan komen tu, memang otak bebal,beku sangat dah tu.sekiann.

  4. Syz

    September 25, 2012 at 5:15 pm

    Saya pon tak suka penampilan Yuna. Tapi nak tegur tu tegur la elok-elok. Ne tegur siap maki-maki lagi. Lebih baik tegur diri sendiri dulu. Boleh nak tegur, tapi gunalah bahasa yang elok sesuai untuk kita yang beragama Islam ne. :)

  5. lantakpilah

    September 25, 2012 at 4:16 pm

    yuna pi buat lagu sampai ke US nuuuuuu… tp PSY bt lagu rileks je dah masuk worldwide! (saja kasi panas to yuna diehard fan)

Loading...