Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(12 GAMBAR)Siti Nurhaliza Di KB Mall Untuk SimplySiti Star Search

Lama rasanya Abang Nara tak menjejakkan kaki ke KB Mall. Iyerlah, kalau time raya nak ke KB, memang tak akan sampai dek lautan kereta yang terlampau banyak. Namun semalam pengunjung KB Mall pastinya teruja dengan kehadiran Siti Nurhaliza, David Teo, Khairul Fahmi dan Leuniey yang turun untuk uji bakat SimplySiti Star Search.

simplysiti star search

Advertisement

Abang Nara menerima kiriman gambar-gambar yang daripada seorang pembaca BeautifulNara yang mahukan namanya dirahsiakan. Menurut si pengirim, daripada pengamatannya, Dato’ Siti agak kecewa dengan mutu gadis-gadis Kelantan yang menghadiri ujibakat tersebut. Kata si penghantar email, gadis-gadis yang hadir memakai pakaian yang terlalu menjolok mata, rambut berkarat dan kelihatan gedik terlampau semasa ujibakat. Kemungkinan besar mereka teruja dapat berjumpa dengan Siti Nurhaliza.

Lagi 11 keping gambar Siti Nurhaliza semasa di KB Mall dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Hanya di China.

simplysiti star search

Advertisement

simplysiti star search

simplysiti star search

simplysiti star search

simplysiti star search

simplysiti star search

simplysiti star search

simplysiti star search

simplysiti star search

simplysiti star search

simplysiti star search

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

300 Comments

  1. memeynormanhakim

    October 10, 2012 at 5:23 pm

    KESIAN NIK AZIZ…. nik aziz gelak je bace koemn korang yang mcm haram jadah smuanya…

  2. ganas

    May 21, 2012 at 1:04 pm

    emm..apelh nk kutuk2 kelantan nie..negeri masing2 ade yg baik dan ade yg jahat..tapi kebanyakan sy tgk lah..rmai plak dr negeri lain dtg ke kelantan nk shopping..knp..???sbb nk cari barang yg murah2 kan..jgn duk nk kutuk2..

  3. Anonymous

    May 16, 2012 at 10:09 am

    x malu ke ?

  4. aish

    May 10, 2012 at 2:00 am

    berthun di kelantan as a student..melihat pelbagai ragam mereka…bkn nk mngutuk..tpi msa duk sna dlu…..1 bende terperasan :- pentingnya memakai tudung..penah terjumpa pempuan pakai skirt paras lutut tpi pakai tdung…aishhhh..
    mybe skrg dah berubah kot…wlaubagaimanapun…bkan negeri penentu jahat baik seseorg tu…

    • Anonymous

      May 16, 2012 at 10:41 am

      kat k.l ni lagi berlambak pakai skirt pakai tudung, pakai legging pakai tudung, pakai jeans nampak spenda pakai tudung. tp bg yg pakai skirt pakai tudung paras lutut tu aku terus assume org bukan islam la, sbb non-muslim biasa pakai scarf sometimes nampak cam tudung. yg ko nampak tu konfem islam ker

  5. tok ti said

    May 9, 2012 at 10:29 pm

    ada aku kesah korang kutuk aku..moto hidup aku: tak hidup dek puji tak mati dek keji..ngan moto hidup aku camtulah aku bleh berjaya cam sekarang..korang ada..hahaha (sambil aku ketawa besar)

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama