(12 GAMBAR)Siti Nurhaliza Bercuti Di Australia

Hiburan

(12 GAMBAR)Siti Nurhaliza Bercuti Di Australia

Baru-baru ini, Siti Nurhaliza telah pun terbang ke Australia untuk bercuti bersama dengan pemenang peraduan SimplySiti. Melihat gambar-gambar yang diupload oleh Siti membuatkan Abang Nara rasa teruja. Australia nampak sangat seronok dan menarik untuk dilawat.

siti australia

Advertisement

Paling menarik ialah Siti Nurhaliza dapat bergambar dengan patung wax Johnny Depp. Lagi 11 keping gambar sekitar percutian Dato’ Siti Nurhaliza di Australia dengan membaca entri ini sepenuhnya.

siti australia
siti australia
siti australia
siti australia
siti australia
siti australia
siti australia
siti australia
siti australia
siti australia
siti australia

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

64 Comments

  1. miripCt

    July 4, 2012 at 4:59 pm

    dah dagu dia mcm aku..nk bt mcmmna? korang jgn dengki aku mirip Dsiti..tp aku xnk laki mcm dato k aku nak mcm irma hasmie..muda..ensem plak tu..heh3

  2. Aper Cer

    July 4, 2012 at 8:07 am

    lekuk kat dagu nak jadi issue jugak ker? aper cer?

  3. entah la

    July 3, 2012 at 3:00 pm

    no komen bab dagu berlekuk nie coz aku n hubby ms kurus kering dulu berlekuk gak dagu nie…tp bl kami dah berisi sikit skrg nie lekuk tu pun mcm dah kurang…huk3x…mungkin dah terlbh lemak kat lekuk kot…apa2 pun lantak lar dia nak operate bt lekuk dagu ke tak bukan dagu aku pun…

  4. DCT terbaik..

    July 3, 2012 at 10:18 am

    Dagu DCT memang bebelah sejak dari dulu lg la..mana ade bedah or suntik atau pape je la yg sama waktu dgnnye..n die memang natural beauty.. klu ade yg x kena dilihat tu biasa la..manusia x sempurna..pape pun DCT seorg yg sgt berjaya dlm hidup beliau.. soal jodoh n zuriat DCT ni x habis2 lg ke.. itu semua ketentuan Allah..semua Allah yg atur utk beliau..beliau x minta semua ni..rezeki dr Allah S.W.T.. beliau hanya mampu merancang yg lain Tuhan yg tentukan.. kita doa kan je la yg terbaik utk beliau..

  5. syysss

    July 3, 2012 at 9:32 am

    abg nara…asal blog abg nie…sy xleh g next page….bile g next page die ckp pages not found,…huhu

Loading...