Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(12 GAMBAR)Sekitar Sambutan Hari Raya Aidilfitri Siti Nurhaliza & Keluarga

Aidifiltri kali ini pastinya lebih bermakna buat Datuk Siti Nurhaliza dan keluarga kerana kehadiran cahaya mata mereka iaitu Siti Aafiyah. Jelas terserlah kegembiraan dan kemeriahan di dalam setiap keping gambar yang dikongsikan oleh penyanyi nombor 1 negara ini. Seronok melihat kecomelan Aafiyah di samping ibu dan ayahnya. Rasa nak cubit-cubit je si pipi merah ini.

siti nurhaliza

Advertisement

Siti Aafiyah juga bertuah kerana turut sama dapat menyambut lebaran dengan Perdana Menteri Malaysia, Tun Mahathir.

siti nurhaliza

Semoga Aidilfitri ini membawa lebih berkat dan keseronokan buat Datuk Siti Nurhaliza sekeluarga. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Makin slim Datuk Siti. Cun melecun skang nie!!!

Advertisement

image

aa10

aa11

aa12

aa2

aa3

aa4

aa5

Advertisement

aa6

aa7

aa8

aa9

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

61 Comments

  1. mimi

    June 22, 2018 at 10:45 am

    budak baru 3 bulan, tgk la nanti umo setahun putih merah la dia.. sama mcm anak aku bwh 6 bln kulit gelap, skrg dah umo 3 thn putih pulak jadinye..kulit baby kan berubah2 sama mcm muka jgk.

  2. mak cute

    June 21, 2018 at 10:41 am

    siti gigih nak tjk dia slim skrg…siap posing2 nak tayang pinggang dah kerengge…hari2 update gmbr kat ig bab kena puji…hahaha

    • huhu

      June 21, 2018 at 2:55 pm

      biasa la retis gitewww…

  3. Dee

    June 21, 2018 at 3:19 am

    cabut je la mitten tu..anak ko dah 3 bulan bukan 3 minggu..semakkk..tangan tu patut kasi anak sentuh mcm2 objek utj tingkatkan rangsangan minda. jadi mak bapak kenalah byk membaca..jgn otak tu ala2 terkempam dalam mitten

    • greenfingers

      June 22, 2018 at 7:49 am

      Jgnla ckp cmtu, dia kn first time mommy, byk bnda kena belajar. Tak perlu kutuk smpi cmtu. Aku dl pon masa mula2 jadi mak pon byk bnda xtau. Sebanyak mana pon kau membaca, masih ada lg ilmu parenting yg kau tak master. Kamon, engkau pon bukan perfect parent pon, n i bet engkau ni perempuan tgk dari ayat2 kau ni. Kesian, sedap ko kutuk mak org lain, Allah balikkan balik kata2 kau tu kat anak2 kau, nak ke?

  4. ZZZZZNGANTOK

    June 20, 2018 at 5:00 pm

    Dulu memang minat tp rasa Datuk K and Siti ni makin selfish. Habis semua pemimpin PKR dia nak lawat and heboh dalam ig. Dulu masa DS Najib ada kuasa, pun g mengendeng kat Datin Rosmah gak. hahaha memang sejenis buat seuatu untuk kepentingan perniagaan je. Dah hilang respect kat semua celebrity malaysia aka konon businessman. Melawat org macam tak ikhlas.

    • nerofbb

      June 22, 2018 at 3:24 pm

      and aku plg tak leh blah, bila post pasal mkn2 dia yg mewah tu. kata rakyat tgh susah, malaysia nak bangkrup bagai..tpi tgk la dia makan…

  5. maleisloser

    June 20, 2018 at 4:26 pm

    baby yg korang kata xberapa comel mana, overated bla bla, kalau mati masuk syurga terus
    korang2 akan masuk neraka dulu. well deserved

    her mom is a top Malaysia celebrity, of course dpt attention over the top. anak2 korang lahir dr makpak kepam, so attention dpt is kepam level. itu je

    anyway pasal mitten pun korang nk menyibuk. you guys know kan every baby is different, adala sbb kenapa siti still pakaikan mitten. typical maleis judging as if they knew the artist personally

Loading...
To Top