Written by AbangNara | June 19th, 2018

Aidifiltri kali ini pastinya lebih bermakna buat Datuk Siti Nurhaliza dan keluarga kerana kehadiran cahaya mata mereka iaitu Siti Aafiyah. Jelas terserlah kegembiraan dan kemeriahan di dalam setiap keping gambar yang dikongsikan oleh penyanyi nombor 1 negara ini. Seronok melihat kecomelan Aafiyah di samping ibu dan ayahnya. Rasa nak cubit-cubit je si pipi merah ini.

siti nurhaliza

Siti Aafiyah juga bertuah kerana turut sama dapat menyambut lebaran dengan Perdana Menteri Malaysia, Tun Mahathir.

siti nurhaliza

Semoga Aidilfitri ini membawa lebih berkat dan keseronokan buat Datuk Siti Nurhaliza sekeluarga. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Makin slim Datuk Siti. Cun melecun skang nie!!!

image

aa10

aa11

aa12

aa2

aa3

aa4

aa5

aa6

aa7

aa8

aa9

61 responses to (12 GAMBAR)Sekitar Sambutan Hari Raya Aidilfitri Siti Nurhaliza & Keluarga

  1. Bawang putih says:

    Selamat hari raya Abg Nara!!!Maaf zahir batin.

    3

    0
    • sukatiler says:

      comel lagi datuk k

      8

      2
      • Anonymous says:

        datuk k awet muda…

        0

        3
      • Anonymous says:

        x secomel mana lah aqiqah nie..anak nora danish lagi comel.

        6

        6
        • Thinkerbell says:

          Anak Nora comel Sgt smpi ketagih nk tgk insta story hari2 tgk progress NeyNey. ;) hari tu Ney Ney ayat pertama dia sebut ‘daddy’. Ya Allah comelll ;)

          6

          4
        • Makjang says:

          Tak baik menipu nak…mak jang rasa dua2 comel seadanya….pendek kata biasa2. x merah mana pun. Dah sendiri bayang anak pipi merah…siap buat lagu…terpaksa gigih maknya nak edit gambar anak semaksimum merahnya….padahal Arif jiwa lagi pipi merah. Itulah pendapatan mak jang

          19

          0
    • Anonymous says:

      sebijik muka aunty saerah!

      37

      2
    • zinnnnade cipale cikade uui uu yeh says:

      kenapa dato k lagi handsome dari anak-anak dia.

      5

      2
    • Rosy says:

      Nobody is perfect. Ada harta x semestinya ada rupa…biasa la tu…secara genetik, terbukti melalui anaknya bahawa siti bukan jenis jelita klu x dibega, cucuk, supplement, mekap. But then, no big deal. Ada harta,blh la nak melawa. Dah rezeki anak siti..biar la

      1

      0
  2. Helix says:

    Aku tgk gmbr ct pn sbb ade tun m.so dia ni kira brtuah la sbb dpt rya ngn tun m.kmi pn spport tun m tp x setuah awk.

    8

    1
    • haihh says:

      dah dia n laki dia pn dato2 yang kaya raya giteww..kita nk kalu kaya mcm dia pn boleh shj nk dekat2 ngan tun m…cuba dia n laki dia orang biasa2 mcm kite..dari jauh jer la nyahhh…

      4

      0
  3. Kim says:

    Anak dia biasa2 jer…..merah lagi pipi datuk k .

    42

    0
    • huhu says:

      kan. mcm budak2 biasa jer..kalu ikut cumel masa kecik lagi cumel si aishah. tpi disebab kan ank dtck cumelkan ajer la…apa2 pn budak kecik semue cumel..cuma tak perlu over nk promote..sampai nk saman yang viralkan gambar dak kecik ni lepas dtck bersalin hari tu..#fanatikctjgnkecamik#

      40

      2
    • Anonymous says:

      I pun rasa… Lara lagi comel rasanya.

      13

      2
  4. El says:

    Izara lagi pregnant ke

    0

    3
  5. Anonymous says:

    Kuat juga lalang di Dato’ K ni ya…dulu kemain lg support Najib n BN ..maklumlah besan Hishamuddin Hussein Onn. Patutler x nmpk kelibat ank dia yg kawen ank Si Hisham tu.

    16

    1
  6. salmah says:

    anak dia mcm saerah
    mcm baby biasa je

    24

    1
  7. Anonymous says:

    so far yg comel anak che ta masa baby memang comel…
    aper pun sume baby comel… cuma baby ct ni tak lah se comel smpi kene taksub memuji

    42

    0
  8. salmah says:

    x yah puji sgt
    puji pun sebab artis
    camera pakai mahal muka pun dah lain
    awat pakai sarung tgn. ada kudis ke

    7

    0
  9. Anonymous says:

    biasa saja…overrated baby!

    19

    1
  10. Anonymous says:

    X berape comel. Tak rasa geram pun nk cubit2..

    14

    1
  11. Anonymous says:

    Byk betul penyakit hati ye

    22

    1
  12. Anonymous says:

    Byk betul manusia beepenyakit hati ye

    9

    1
  13. fishball says:

    muka sama macam mak iti!! cutenyeee

    6

    3
  14. salmah says:

    hahaha kesian tgk. asyik tunjuk muka anak dia. betul laa anak nora lagi cute. mcm muka budak.kampung. ya ampun

    3

    13
  15. Anonymous says:

    Anak perempuan..Che Ta dan Zain paling cute diikuti dengan Chantek anak Johan dan Ozlyn dan anak Tok Vida. Hahaha muah!

    6

    0
  16. Anonymous says:

    Siti Saerah mini… :(

    10

    0
  17. Anonymous says:

    Letih la…tau la excited dapat anak.

    7

    2
  18. Anonymous says:

    Masalahnya kenapa ramai sangat anti anak siti ni? Baru 3 bulan dah kutuk macam2.

    11

    0
  19. kiki says:

    Apalah komen yg negatif kat atas…. walaupun aku tak suka perangai dia yg suka berahsia…..tp takdelah nak kutuk anak yg suci tiada dosa…. ubahlah

    13

    0
  20. nonono says:

    anak siti ni dh berapa bulan? masih pakai mitten.

    1

    4
    • makyam says:

      diaorg duk dalam aircond 24/7 sejukk kena la pakai mitten..lain la ko berkuap dalam rumah pakai kipas pun berkepam sbb tu tak perlu mitten

      5

      4
      • zzzz says:

        hello. jari tu bagus utk dia explore. it just perlu trim kuku baby tu. . . lps pantang xbg dah pakai. baby tu explore mcm tu. p buat research baru kata rumah org kepam bagai..

        16

        0
        • Bedah says:

          Yess sokong. Anak aku umur sebulan pun aku dah bukak mitten tu psal aku rajin potong kuku anak n biar je baby explore dan pegang apa dia nk capai. By the way, rumah aku twenty four seven on aircond yerrrrrr…

          4

          1
  21. Anonymous says:

    apa la hampa ni.ngn budak pon pulun nk gossip.baby tu bru 3bln dik.tu yg pakai mitten.

    2

    1
  22. feldegast says:

    Tu dia, budak tu kecik lagi dah kena bahan dan cyberbully macam-macam.

    Tak suka, kutuk mak pak dia dah la. Pi kutuk budak yang tak tau apa tu buat apa?

    Sia-sia puasa sebulan tahan nafsu macam-macam, tapi pahala semua bagi kat orang lain.

    8

    1
  23. Anonymous says:

    aq ilang pokas kat slipper TM hihi

    1

    0
  24. melati says:

    Aduiiiii Kenapa pemimpin ku Bergambar dgn Si Polan Siti Nurhaliza tu..!!!

    1

    1
  25. Bedah says:

    Yess sokong. Anak aku umur sebulan pun aku dah bukak mitten tu psal aku rajin potong kuku anak n biar je baby explore dan pegang apa dia nk capai. By the way, rumah aku twenty four seven on aircond yerrrrrr…

    1

    0
  26. maleisloser says:

    baby yg korang kata xberapa comel mana, overated bla bla, kalau mati masuk syurga terus
    korang2 akan masuk neraka dulu. well deserved

    her mom is a top Malaysia celebrity, of course dpt attention over the top. anak2 korang lahir dr makpak kepam, so attention dpt is kepam level. itu je

    anyway pasal mitten pun korang nk menyibuk. you guys know kan every baby is different, adala sbb kenapa siti still pakaikan mitten. typical maleis judging as if they knew the artist personally

    4

    6
  27. ZZZZZNGANTOK says:

    Dulu memang minat tp rasa Datuk K and Siti ni makin selfish. Habis semua pemimpin PKR dia nak lawat and heboh dalam ig. Dulu masa DS Najib ada kuasa, pun g mengendeng kat Datin Rosmah gak. hahaha memang sejenis buat seuatu untuk kepentingan perniagaan je. Dah hilang respect kat semua celebrity malaysia aka konon businessman. Melawat org macam tak ikhlas.

    21

    0
    • nerofbb says:

      and aku plg tak leh blah, bila post pasal mkn2 dia yg mewah tu. kata rakyat tgh susah, malaysia nak bangkrup bagai..tpi tgk la dia makan…

      2

      0
  28. Dee says:

    cabut je la mitten tu..anak ko dah 3 bulan bukan 3 minggu..semakkk..tangan tu patut kasi anak sentuh mcm2 objek utj tingkatkan rangsangan minda. jadi mak bapak kenalah byk membaca..jgn otak tu ala2 terkempam dalam mitten

    0

    0
    • greenfingers says:

      Jgnla ckp cmtu, dia kn first time mommy, byk bnda kena belajar. Tak perlu kutuk smpi cmtu. Aku dl pon masa mula2 jadi mak pon byk bnda xtau. Sebanyak mana pon kau membaca, masih ada lg ilmu parenting yg kau tak master. Kamon, engkau pon bukan perfect parent pon, n i bet engkau ni perempuan tgk dari ayat2 kau ni. Kesian, sedap ko kutuk mak org lain, Allah balikkan balik kata2 kau tu kat anak2 kau, nak ke?

      0

      0
  29. mak cute says:

    siti gigih nak tjk dia slim skrg…siap posing2 nak tayang pinggang dah kerengge…hari2 update gmbr kat ig bab kena puji…hahaha

    4

    1
  30. mimi says:

    budak baru 3 bulan, tgk la nanti umo setahun putih merah la dia.. sama mcm anak aku bwh 6 bln kulit gelap, skrg dah umo 3 thn putih pulak jadinye..kulit baby kan berubah2 sama mcm muka jgk.

    1

    0
  31. apple merah says:

    Ya Allah.. napelah kutuk baby yang tak bersalah tu?? skang dok kata baby ctdk x comel la apa la…baby korang cantek sangat ke?? apaaa la nak jadi!!! tu semua kejadian Allah la… nape pertikaikan??? dan dia masih baby…makin lama makin berubah kan… biarlah nak gelap ke nak apa ke…takde perasaan betul korang ni!!!

    1

    0
  32. Takdanama says:

    Dengki?biarkn je la org bru dpt anak, bgi seorang ibu, anak ttp comel mvmna pun rupanya, hidup tok ti sng pun sbb dia rajin ,dh rezki dia,yg ptg kita usaha sndiri jgn dngki rezki org

    0

    0
  33. Anonymous says:

    Dulu aku mmg peminat tegar si ct ni… dia kawin dgn dato k org kutuk mcm2 pun aku fikir dah jodoh dia tp bila ada 3 insiden yg kwn2 aku cerita salah satunya bila peminat berlari dtg bila nmpk dia katanya si ct ni siap kata langau dah dtg… x sangka tol aku…..sbb tu bila dgr suara dia berkumandang kitaorg ckp…najis…najis haha

    0

    0

Leave a Comment

Optional