Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(12 GAMBAR)Sekitar Majlis Cukur Jambul Anak Tomok, Arrian Shah Akid Part I

Ahad yang lepas, Abang Nara telah dijemput untuk menghadiri majlis cukup jambul anak sulung Tomok, Arrian Shah Akid. Majlis yang bermula lebih kurang jam 1030 pagi itu memang meriah. Paling best ada kambing golek. Memang sedap gila kot.

cukur jambul anak tomok

Advertisement

Anak Tomok sudah makin membesar (kini dalam usia 3 bulan) dan makin comel macam mak dan ayahnya. Abang Nara doakan agar keluarga ini akan kekal bahagia selama-lamanya. Jutaan terima kasih kepada Tomok yang melayan kedatangan Abang Nara dengan penuh mesra. Anda memang awesome.

cukur jambul anak tomok

Lagi 10 keping gambar sekitar majlis cukur jambul anak Tomok dengan membaca entri ini sepenuhnya. Gambar-gambar telah diambil oleh BlissCandid yang mantap. LIKE Facebook BlissCandid untuk promosi photograpi mereka.

cukur jambul anak tomok
cukur jambul anak tomok
cukur jambul anak tomok
cukur jambul anak tomok
cukur jambul anak tomok
cukur jambul anak tomok
cukur jambul anak tomok
cukur jambul anak tomok

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

30 Comments

  1. kEPOLOGI

    September 18, 2012 at 5:00 pm

    WIFE TOMOK DH GEMUK…

  2. komo

    September 18, 2012 at 3:43 pm

    perlu ke beritahu semua ni? kn riak jer namanya ni? menunjuk nunjuk kekayaan. kadang2 meluat gak tengok. maybe last buke website ni.

    • kecoh siak

      September 18, 2012 at 4:08 pm

      bagusla kau nak berambus dari BN ni. kitorg pun xperlu org semak mcm kau, bg komen negatif manjang! PFFT.

    • Siti

      September 19, 2012 at 9:36 am

      It it what it is if you think it that way. For me, tak tunjukkan kekayaan pun. Normal celebration. Ada rezeki , apa salah kongsi dengan tetamu kan. Saya tak rasa mereka riak pun. Awak je kot rasa camtu.

  3. uni

    September 18, 2012 at 3:34 pm

    Gambar kelima..

    Si suami menjaga isteri..si isteri protect anak dan mak.
    Happy Family.

  4. ck slmh

    September 18, 2012 at 1:48 pm

    baju bini dia yg atas bunga2 tu sejibiks mcm haku punyer.
    wakaka…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top