November 21st, 2012

Apakah yang menggembirakan hati seorang suami? Tak lain tak bukan mempunyai sebuah keluarga yang dihiasi dengan isteri dan anak-anak yang soleh dan solehah. Sesungguhnya itulah apa yang Abang Nara nampak di dalam keluarga Noorkhiriah ini.

noorkhiriah

Noorkhiriah memang tampak sangat manis dengan imej bertudung lengkap. Tambah memaniskan apabila anak pasangan suami isteri ini tampil comel dengan jubah. Yang lebih menarik, sambutan hari jadi anak Noorkhiriah telah diadakan di rumah anak yatim dan hidayah AlHijrah. Menyambut dan memberi.

noorkhiriah

Semoga keluarga Noorkhiriah akan dimurahkan lagi rezeki dengan inisiatif sebegini. Abang Nara pun terasa nak tiru apa yang Noorkhiriah sekeluarga lakukan. Lagi 10 keping gambar dengan membaca entri ini ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook Cikimiki.

noorkhiriah
noorkhiriah
noorkhiriah
noorkhiriah
noorkhiriah
noorkhiriah
noorkhiriah
noorkhiriah
noorkhiriah
noorkhiriah


51 responses to “(12 GAMBAR)Sambutan Hari Jadi Anak Noorkhiriah Di Rumah Anak Yatim”

  1. GADIS JAMU says:

    JAMU SURUT AYU MAMPU MENURUNKAN BERAT BADAN ANDA KETAHAP IDEAL TANPA PERLU BERLAPAR DAN TIDAK MENYAKITKAN.CUME PERLU MINUM BANYAK AIR KOSONG DAN MAKAN BUAHAN UTK PROSES PENGHIDRATAN.JAMU NI DIA JUST BAGI KUAT ANDA BERPELUH DGN MEMBAKAR LEMAK DARI DALAM…RAMAI YANG DAH BERJAYA KURUS SIHAT DAN MEMPUNYAI BERAT YANG MAINTAIN :) SAYA SENDIRI LOST WEIGHT 5KG DLM MASA 2WEEK…..TIDAK DIGALAKKAN PADA IBU YG MYUSUKAN BADAN DAN IBU MENGANDUNG…. JAMU SURUT AYU <3 BERMINAT SILA HUBUNGI 0146661778 ;) TQVM

Loading...