Written by AbangNara | March 4th, 2013

Nama Nur Fazura sememangnya sudah dikenali di dalam dunia hiburan Malaysia. Sementara itu, Hanis Zalikha adalah bintang baru yang kini namanya semakin disebut-sebut oleh banyak pihak.

fazura hanis

Kedua-duanya telah hadir ke malam Bella Awards baru-baru ini. Dan kedua-duanya nampak sangat menawan di dalam pakaian masing-masing. Rasanya kalau seorang lelaki disuruh membuat pilihan antara Fazura dan Hanis, pasti mengambil masa berminggu-minggu.

fazura hanis

10 lagi gambar kedua-dua cantik manis Fazura dan Hanis Zalikha dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Fazura dan Instagram Hanis Zalikha.

fazura hanis
fazura hanis
fazura hanis
fazura hanis
fazura hanis
fazura hanis
fazura hanis
fazura hanis
fazura hanis
fazura hanis

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

116 responses to (12 GAMBAR)Nur Fazura Dan Hanis Zalikha Di Bella Awards

  1. mulut celupar says:

    entah kenapa aku geli tgok hanis jalika ni..xminat hanis.

  2. jemah says:

    abg nara ni asik copy paste je…..tak keluar langsung cari story, semuanya GOOGLE =.=”

    • lala says:

      ko ingt nara tu wrtawan gosip ke?Dh sah2 dye tu blogger msti la copy paste…ko tau nara tu copy paste ko msuk jgk blog dye..plastik r ko ni

  3. Anonymous says:

    vivy yusof :)

  4. saya lalala... says:

    dedua pun cantik… anugerah Allah yg tak boleh disangkal…

  5. ariyana says:

    Hamis Jalikha tuh tak payah la nak tunjuk childish sgt..most of her pic mesti nak buat muka tak semenggah tuh..duck face la..mata juling..budget lawa la wlaupun buat muka huduh gitu..makin tak cntik adela…beriye tulis kt status FB aritu tak nak dh buat muka duck face..rambut hitam..fakta dan hakikatnye HAMPEH..!!

  6. Zed Zaidi perasan dirinya ALIM says:

    Yg mcm ni , ko xnak komen Zed?

  7. zara says:

    dua2 cantik coz ciptaan ALLAH manade yg x lawa.
    nampaknya kalian2 semua dgn sengaja telah menghina sebaik2 ciptaan Allah iaitu manusia. fikir2kan :)

  8. Anonymous says:

    of coz fazura…..xyah berminggu2 bang nara kurg seminit aku dah bleh bg jwpn…
    xde taste lsg bang nara ni….
    mn sm fazura dgn sape pompuan tu..punyalh biasa je nm pon sush nk ingat…,

  9. Anonymous says:

    fazura da barai..nak wat pe

  10. malebes says:

    Dua2 pun tak menarik. 1 plastik, 1 tak matang. Dah penah tgk 2 org pmpuan ni kat lua takde la gojes ke, aura ke, cantik meletop mana pun. Yg bebetul cantik artis penah aku tgk tanpa mekap adalah sofea jane, norjuma, diana danielle dan amber chia. Mmg meletop.. Humble. Fazura tak mekap dgn bibir hitamnye, muka pucat lesu, eyebags. Dan aku tak minat sbb byk kontroversi. Hanis zalikha lak gedik sgt, cuma sense of humor dia bleh la gak menghiburkan org. K la tu.

  11. saya.... says:

    sorg beauty but skola x abes….and sorg lg beauty with the brain (educated la)…..you guys choose la…

  12. me says:

    sorg beauty but skola x abes n sorg lg beauty with the brain (educated la)…..you guys choose la….hehehe…duckface or being childish? what you expect with a girl yg br nak msuk 22/23 taun….come on la…..at least xde kes gaduh kat club..lalallalaa~~~~

    • ... says:

      yang penting menang kes..sekian

      • Anonymous says:

        hi hanis ..kesian u terpaksa menangkan diri sendiri..hehee…anyway nama u suam suam kuku jer..ramai org tak kenal banding fazura..sory lah, u memang tak layak nak compare ngan fazura,,layak tanding ngan budak sekolah yg nak tarik perhatian jer..bye..

    • gg says:

      educated la sangat kan?? setakat diploma je..well…bukan nak memperkecilkan diploma tuh…tp nak kata educated tuh..aku tak setuju…kalo PhD..then baru ok..

      • gaga says:

        phd pon belum tentu ‘educated’ kalau perangai tak semenggah…*statement ini takde kena mengena ngan tajuk.

      • hidayah says:

        dua dua cantik, tapi yang pasal hanis tu, average pointer dia hampir 4.0 every sem. kau ade? mengata orang memang sedap sangat,sendiri silap memang xnampak. kesian kesian, dapat kepuasan,dapat dosa, hehe, seronok?

  13. fazura dan hanis kedua2nya masam says:

    Tak payah tunggu berminggu2,hari ni jugak aku boleh buat pilihan.kedua2nya aku tak berkenan..fazura bajet cantik,hanis lg2lah perasan lawa!sesuai untuk stok2 busuk je

  14. farahain says:

    suke sangat kat kak fazura :)

  15. Teja says:

    Confirm pilih Fazura seba Hanis Zalikha macam perasan bagus sikit la..Hanis tak lawa sgt..personal opinion..and lagi mani and elok if Fazura bertudung..lagi cantik peribadinye…

  16. helljay says:

    cantik2 pun berak busuk jugak..huwhuw jgn marah na

  17. Mirai Suenaga says:

    Yea…aku dapat simpulkan yang kat sini ramai haters Hamis Jalikha. hahahahahhh… padan muka ko Hamis oiiii…

  18. rynna says:

    xpela hanis aku usha blog ko ok ape.. byk information aku tengok, muka pon boleh tahan, tinggi lampai, even diorang kutuk ko childish aku rasa ko ok je, maybe diorang x kenal ko kot, nmpk sgt ramai jeles kt ko hanis, x pe ko buat baik je ngan org keliling lantak la diorang nk kutuk apa pon janji aku suka pavlova auty nani.. nnti sy order lg ye aunty….

    • Gedik santai says:

      Aku rasa ramai yg tak suka hanis disebabkan mak dia…sikit punyer berlagak mak dia si nani rostam tuh..puji anak berbakul2…kutuk org boleh pulak!! Yg paling tak boleh blah bila si anak2 pon menyokong tindakan mak…

      Mmmm..nasib ko lah Hanis. Btw, blog ko semakin lama semakin tak best! Iklan iklan iklan..berlakon pon lagi la hampeh. Ko dok dendiam je tak leh ke? kih kih..

  19. rahsia says:

    pernah jmpa hanis.. mmg budget fofular minah tu.. jln mm poyo semua org tgk dia.. perasan btl.. pernah jmpa fazura kt isetan klcc.. wpun dia x la frenly tp dia x budget fofular la mcm di hanis.. hikhik

  20. D says:

    hanis zalikha ni yg try nak cilok kamal adli tu kann??laa ni dgr ura2 rapat dgn hairul apa tah..dah clash dah pun dgn awek dia yg dah bertahun2 dating tu

  21. ika says:

    klu aku lelaki, immediately aku pilih fazura.. i lap u fazura

  22. kurakura says:

    saya satu uni dgn hanis dulu.n satu kolej. kolej zamrud. hanis mmg stail jalan tak pandang orang and nak kawan yang cantik n pandai n kaya stail2 dia jeee

  23. Lols says:

    Bukan nak sokong mana2, tapi nak tegur kat org yg ingat senang jer nak dapat CGPA dekat 4.0 untuk kursus business. Lawak la korang. Ko ingat senang ker nak dapat GPA yg tinggi every sem utk kursus business? Jawapn exam dan assignment bukannya boleh main hafal sebijik2 dek oiiii.. kena ada critical thinking sumer tuh. Org tak masuk U jer yg akan cakap begitu… ataupun org yg perasan dia bijak drpd budak lain sb dia amik kursus law-engine-etc. Kesian.

    • me says:

      memang iyer pon cos engineering tu lebih susah dari bussiness…fakta!!

      • Anonymous says:

        Sokong. Yg result spm cukup2 pun still boleh masuk ipta, tp kos ape? Bisnes, akaun, ade result so so bleh amik medic, engineering? Xde kn? Fikir2 kn lah…

  24. hamisah says:

    Dulu slalungak bace blog hanis tu tp lame2 cm meluat lak ngan dia. Suka nk up diri. Pss2 ngan blog mak dia, lagilah belagak gila. Kalau tab 10.1 ni bkk blog nani rostam mmg penuh 1 screen muka mak nani tu je. N mcm2 lg la lagaknya tu. Menyampah!

    • tempe says:

      klau dah balek dari umrah pn still tempek muka besar2 kat header, paham2 je lah. mkcik nani, kubur kata mari, dunia kata pergi.

  25. lady d says:

    masa aku kat uitm segamat pernah duduk semeja dengan hanis ni…biasa je..tak de la cantik mane…

  26. dfdsf says:

    fazura aku kenal..

    hanis zalaikha ni sapa…arts suam2 kuku ke artis jual body…kl jual body aku nak try la…rm50 1 rould boleh ka…

  27. hanisz says:

    Nara tolong bgtau hanis, ramai xsuke die. N mak die terutamanya.

  28. bla bla says:

    hodoh bla betul bla dia bla tu

  29. lemak santan says:

    kakakakakah