(12 GAMBAR)Nur Aisyah Humaira Yang Semakin Manis Bertudung

Hiburan

(12 GAMBAR)Nur Aisyah Humaira Yang Semakin Manis Bertudung

Sememang budak kecil kalau bertudung makin comel dibuatnya. Nampaknya Nur Aisyah Humaira makin hari makin selesa dengan pemakaian bertudung. Semoga diteruskan sehingga besar nanti. Mana tahu bila besar nanti boleh cipta jenama tudung sendiri. Confirm ramai yang akan beli punyalah.

aisyah

Advertisement

Comel kan? Bila tengok gambar si cilik nie, Abang Nara rasa tak sabar pulak nak ada anak perempuan. Mesti lagi best dan lagi seronok sebab kebanyakan barangan dan perhiasan kat kedai adalah untuk anak perempuan. Nampaknya Abang Nara kena berusaha keras lagilah nie. Hehehe.

aisyah

10 lagi gambar Nur Aisyah Humairah dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kalau anda ingin menghubungi Aisyah, sila lawati Facebook Nur Aisyah Humairah.

Advertisement

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

Advertisement

aisyah

aisyah

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

43 Comments

  1. Anonymous

    July 19, 2012 at 9:13 am

    mohon ajak moyang salamiah hassan menutup aurat.

  2. sa

    July 19, 2012 at 7:51 am

    aku cukup kurang berkenan tgk anak2 kecil perempuan yg pose manja2 camni. ye, memang nampak harmless, tapi bagi aku kalau perempuan, baik besar atau kecil, jgn diajar pose-pose dalam gambar macma ni. aku lebih model tudung adalah patung, banding manusia.

  3. Deen

    July 19, 2012 at 12:20 am

    apelah dlm pikiran mak pak dia nih kecik2 dah disuruh kerja….haishh…

  4. Deen

    July 19, 2012 at 12:20 am

    apelah dlm pikiran mak pak dia nih kecik2 dah disuruh kerja….haishh…

  5. Pingback: (12 GAMBAR)Nur Aisyah Humaira Yang Semakin Manis Bertudung | HatiBlogger [dot] Com

Loading...