(12 GAMBAR)Nur Aisyah Humaira Yang Semakin Manis Bertudung

Hiburan

(12 GAMBAR)Nur Aisyah Humaira Yang Semakin Manis Bertudung

Sememang budak kecil kalau bertudung makin comel dibuatnya. Nampaknya Nur Aisyah Humaira makin hari makin selesa dengan pemakaian bertudung. Semoga diteruskan sehingga besar nanti. Mana tahu bila besar nanti boleh cipta jenama tudung sendiri. Confirm ramai yang akan beli punyalah.

aisyah

Advertisement

Comel kan? Bila tengok gambar si cilik nie, Abang Nara rasa tak sabar pulak nak ada anak perempuan. Mesti lagi best dan lagi seronok sebab kebanyakan barangan dan perhiasan kat kedai adalah untuk anak perempuan. Nampaknya Abang Nara kena berusaha keras lagilah nie. Hehehe.

aisyah

10 lagi gambar Nur Aisyah Humairah dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kalau anda ingin menghubungi Aisyah, sila lawati Facebook Nur Aisyah Humairah.

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

43 Comments

  1. Prince Noob

    July 18, 2012 at 4:24 pm

    cantik bertudung… tapi mohon jangan diajar anak kecil ini the art of camwhore

  2. nenetBurberry

    July 18, 2012 at 4:16 pm

    siapa budak ni…
    harap2 kekallah yer… takut nanti dah besar kan, jadi lain pulak
    mcm setengah artis tu…i tak suka mekap..sekali tengok bila dah besar, mekap 5 inci tebal… mmmm

  3. Prince Noob

    July 18, 2012 at 3:51 pm

    cantik bertudung… tapi mohon jangan diajar anak kecil ini the art of camwhore

  4. Prince Noob

    July 18, 2012 at 3:42 pm

    cantik bertudung… tapi mohon jangan diajar anak kecil ini the art of camwhore

  5. Prince Noob

    July 18, 2012 at 3:34 pm

    cantik bertudung… tapi mohon jangan diajar anak kecil ini the art of camwhore

Loading...